icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vanea
13. lis 2016

ještě komplet dokumentace :D clearblue pozitiv. jen 10.11

terka228
14. lis 2016

@vanea Jo, No, snad to bude dobré, děkuji....
a Tobě držím palečky 🙂

terka228
14. lis 2016

@evzenie2016 Ahoj, no , včera jsem trochu řádila teda...byla jsem i unavená z cesty a tak... tak to na mně dolehlo 🙂 , ale dnes teplota se drží nízko a ráno po snad dnad dvou letech táhlý vajíčkový hlen 😀 To mně zase nakoplo.... Tak snad se moc neurazil a dnes to dopadne 😉

evzenie2016
14. lis 2016

@terka228 Dopadneee! A mrtutost holt někdy fakt vychyta chvilku a člověka přemůže. Dneska to klapne a bude to akorát. Ja dneska taky teplota dole, tak doufám, že to vyjde. Tuleni včera a dneska jedině ráno, pak už není šance. Snad to bude stačit. Čekala jsem teplotu už hore...

terka228
14. lis 2016

@evzenie2016 aha...no, to bych taky už čekala, ale tak ona může stoupnout i během dne, jenže to se neměří a poznáš to až zítra, že? Tak jsem na tu Tvou teplotu tedy zvědavá zítra....ještě uděláme ty testíky, jo???? Zase udělám jeden kole poledne, a pak uvidím jak vyjde, když tak i večer 🙂

evzenie2016
14. lis 2016

@terka228 doufám, že zítra už bude nahoře. A testy bych taky udělala. At víme vývoj. Jak bude, dávám foto 🙂

sarkab85
14. lis 2016

@janccaaa Ahoj Janča, naděje umírá poslední. MS trvala jen dva dny, sice silně ale na moje poměry krátce. Dnes ani ťuk a šíleně mě bolí na levý straně podbřichu. Tak nevím, odešlo nebo neodešlo? Bojím se, aby to nebylo mimoděložní. Nu testy mám, počkám na zítřejší první ranní a uvidí se. Nevzdávám se 😉

terka228
14. lis 2016

@evzenie2016 tak já právě otestovala,protože pak budu mít možnost opravdu až k večeru...a je to naprosto 😊 hele, máme to spolu fakt o jeden den😀
Jen mužskej mi ještě neodepsal...jsem mu psala sms,samé pusinky,ale že by trucoval???😉 No,snad ne,bo snad začnu trucovat taky😀

janccaaa
14. lis 2016

@sarkab85 Ahooj.. no tak to jsou krásný nadějný zprávy ! 😉 já jsem to říkala, že to ještě nemusí být definitivní 😉 Počkej a dělala sis teda testík, nebo čekáš až na to ráno? 🙂

sarkab85
14. lis 2016

@janccaaa Jsi hodná, že mě stále podporuješ, připadám si už jak magor. Ještě nedělala, nechám to na zítřejší ráno. Nechci si dělal planý naděje, ale je to vážně divný. Teda jestli tam vydrželo, tak dostalo v sobotu na stavbě pěkný záhul 😅 Zítra se ozvu.

janccaaa
14. lis 2016

@sarkab85
Ale nejsi magor, tak pokud měla MS jinej průběh a byla takhle krátká, tak je něco jinak ..a když to zítra klapne, no tak aspoň budeš vědět, že to malý nebude žádná třasořitka, když zvládlo takovejhle zápřah 😀 😉 Tak jsem zvědavá a držím palce 😉

evzenie2016
14. lis 2016

@terka228 Já doufám, že dneska už se vrátím k duchům 🙂 Už mám dnešní možnost za sebou a jindy už se nepodaří. Takže ted už to musí putovat proti sobe, abych mela šanci. Ale věřím, že to vyjdeeee. a Tobě také. A zadne trucovani. Nejspíš už je na cestě, tak nepise. Hezky si to po návratu uzijte 🙂 Ja budu testovat zase nějak odpolko, tak dam vědět.

evzenie2016
14. lis 2016

@terka228 Tak já jsem na to úplně stejně. Chytám paniku, protože jestli k ovu ještě nedošlo, tak jsem zase mimo termín :( Poslední tulení dneska ráno a teď už zase není možnost :( Což je asi moc brzy, že? Jak dlouho je šance před ovulkou, že to klapne?

terka228
14. lis 2016

@evzenie2016 No, před ovulkou právě šance je, po vulce už není...spermie si prý v klidu počkají i 3 dny, takže byh vůbec nezoufala, navíc už na ovu testu není ta čárka silnější než kontrlní, jako mule, takže to klesá a tím pádem je to na dobré cestě 🙂 Já myslím, že by to mohlo klapnout!!!!! 😀
A mně mužskej přijede, takže my večer provedeme tulení, doufám....mně tááák bolí břicho, že doufám, že už to zítra přejde, páč je to děs teda...
Doufám, že Tobě zítra vystřelí teplota vzhůru..... těším se na to 😀

evzenie2016
14. lis 2016

@terka228 Tak jooooooooo, takže dneska za úplňku už budu těhotná, taaaaaaak 🙂 Paniku škrtám a radostný pocit zůstává 🙂 Ještě teda až test zaschne, tak nalepím a porovnám. Chtěla jsem si koupit ty Clear Blue testy - že mají citlivost od vyšší hladiny, abych to porovnala. Jenže tady je nikde nemají přímo v lékárně. Teda jako neobjížděla jsem všechny, ale asi tři jsem zkusila a nic...A dneska mě taky bolí břicho. Ale já na to netrpím, tak nevím, jeslti to není něco jiného. Každopádně čekám na teplotu. Zítra už musí být hore 🙂 A doufám,že vám to dneska vyjde parádně! Ale víš co to znamená? Že pak testujeme spolu i "modré" testy :D

terka228
14. lis 2016

@evzenie2016 No to rozhodně testujeme i modré testy !!!!!! A už se na to těším a doufám, že taky budeme spolu porovnávat, jak krásně sílí !!!!! 😀 😀 😀
Ještě pak vyfotím ten můj ovu test 🙂

evzenie2016
14. lis 2016

@terka228 Taky ještě večer jeden udělám 🙂 Ať mám srovnání a chci tam vidět už jen ducha :D

evzenie2016
14. lis 2016

@terka228 Teri, nestává se Ti, že po ovulaci by Tě třeba přepadla zima? Na mě přišel odpolko takový chlad. Sedím tu nabalená, jak kdyby mrzlo a to se normálně topí, ale já se nemůžu zahřát...

terka228
14. lis 2016

@evzenie2016 teda tak to neco jiného,to nevímto se mi nrstává...

evzenie2016
14. lis 2016

@terka228 ale joooo, slábne, co myslíš? 🙂

dasa.77
14. lis 2016

@evzenie2016 já bych řekla,že je stále pozitivní,čárka vypadá malilinko silnější než kontrolní. A když se podívám na ten předchozí test z dneška,tak tam je to sice trošku tmavší,ale to i kontrolní čárka 😉

terka228
14. lis 2016

Nourčitě slábne,bude to super...😊

terka228
15. lis 2016

@evzenie2016 Ahojky, tak mně dnes stoupla teplota na 37.07 🙂 Takže ovu proběhla, tulení v noci taky, tak uvidíme....ještě ten test, ale to už by mělo být jasný....
a co Ty????? Jak to vypadá?????

evzenie2016
15. lis 2016

@terka228 Ahojda. Tak já nic :( Teplota 36.4. Jinak bývala 36,2-3....takže nic. Buď ovu neproběhla ještě nebo nebude vůbec. A na tuleni dneska nemám šanci, abych to pripadne pojistila...

terka228
15. lis 2016

@evzenie2016 aha....😱 A břicho ještě bolí??Tak hold ještě vydrž,třeba to nakonec vyje na další tulení...

terka228
15. lis 2016

@evzenie2016 no,my to vlastně taky nijak nepojistily....a navíc jsme se ještě nepohodli....takže tulení bylo divný...a jen jedno...byl by zázrak,kdyby to vyšlo....

evzenie2016
15. lis 2016

@terka228 To vyjde! Mela jsi to krásne na cas. Já jsem z te teploty mrzuta...přeci jen pozitivní test už v neděli, včera ten večerní byl opravdu už slabší (porovnavala jsem ještě zaschle, aby si to bylo podobne), takže jsem si říkala, že ovu proběhne přes noc a tak nějak mi to vyjde a ono nic....tak fakt nevím. A jinak doufám, že se u vas atmosféra zase zlepší. To asi ta neděle ještě doznivala, vid?

terka228
15. lis 2016

@evzenie2016 tak můj test..už slæbne...
A co Tvůj teda???

terka228
15. lis 2016

@evzenie2016 no,nějak je to mezi námi složitější,ale urovná se to,hodně se vzájemně milujeme...jen bychom prostě měli víc mluvit...

evzenie2016
15. lis 2016

@terka228 Urovná a komunikace je základ. Důležité je, že to víš a bude to v pohodě! Já budu testovat zase po poledni, ať to mám ve stále stejný čas, tak písnu 🙂 Tentokrát jsem měla tak dobrý pocit. Ale dneska trochu rozčarování....no uvidím...

Strana