Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holky a patří to určitě jinam, ale snad mě za to nikdo nevyhubuje - nemáte někdo zkušenosti s Utrogestanem? Zase je to moje krvácení pofidérní jako minulý měsíc a to se mi před pokusy nikdy nedělo. Já vám fakt nevím jestli nesoutěžím o uhnízdění, které se pak nepodaří. Nemáte někdo zkušenosti, jak se Utrogestan bere - teda spíš zavádí. Kdy se začíná? To se bere celý cyklus nebo jen nějak po ovu? Podělte se někdo o zkušenost, prosím 🙂
@evzenie2016 ahoj,bere se až po proběhlé ovulaci cca 8-10 dní, pokud se nezadařilo, následně BT klesá a dostaví se MS
@dasa.77 Díky za info! Totiž BT mě tentokrát vypekla. Vtipně se drží docela nahoře. Jak se MS ještě moc nerozjela, tak jsem měřila ještě ráno a pokles nikde. Už je to takhle druhý měsíc. Začínám mít právě pocit, že neprobíhá správně uhnízdění. Minule taky "divná MS" ohromně brzy, to trvalo 4 dny a pak teprve klasická MS v klasické délce...
@evzenie2016 tak měř dál....já teda měřím i přes MZ... ale jestli se Ti nerozjela, tak je asi ještě šance.... 🙂
@evzenie2016 já už taky nervózním....mz už se blíží, vitamíny docházejí, test bílej, možná nějakej piďi stín, ale těch už taky bylo😕 Tak nezbývá než čekat....ach jo...
@terka228 vidíš to, tak to proměřím taky přes celou MS, ať mám tušení o vývoji. Jako když jsem testovala ty ovu testy. A ukaž pidi ducha, prosíííííííííím! Moc bych Ti to přálaaaa!
@evzenie2016 no,já to sice ráno fotila,ale ono to není ňák vidět😀
@terka228 No je taaaaam dole ducháčeeeeeeek. Teda doufám, že koukám dobře, ale to bude sílit! Těším se na zítřejší teeeest!
@evzenie2016 no uvidíme....já už různých duchů měla....ale to je nevýhoda brzkého testování ...
Já vííííííííííím, ale doufám, že tentokrát to klapne! Bylinky určitě odvedly dobrou práci 🙂
@terka228 Prosím Tě, Teri a nemáš tu nějaký graf, kde jsi měřila a došla MS, ať můžu něco porovnat? Už mi ty divné cykly lezou na nervy. A dřív jsem to takhle vůbec neměla a teď, co se snažím asi ve správných časech, tak se to nějak opakuje....je mi divné, co se děje. OK, jeden divný měsíc, ale zase další stejně? Když předtím nikdy nic...je mi to prostě divné...
@evzenie2016 posílám....
Holky poradte,co myslie? Mam prispevek o neco vys
@terka228 díky moc! Super! Tak to jdu stejnou cestou. Jen rychleji :/
@kikkulina Zdá se mi to na dohady ještě brzy. Ale tipla bych, že v neděli by mohl být pozitivní, takže ovulka třeba v pondělí a tím to klapne. A nebo třeba počkají plavalky na vajíčko déle a taky to klapne 🙂 Dej zítra zase test a můžeme zkusit mudrovat znovu, jak se to vyvíjí 🙂
Zitra pridam dalsi..dekuji,snazime se pul roku,do toho prisla cysta,takze to byla snaha marna,byly anovulacni cykly..tak snad to klapne,dekuji 🙂
@kikkulina Přeji, ať to klapne tentokrát!
@misicka74 Po pozitivním testu je ovu (teda podle citlivosti testu) do 12-24-48 hodin, takže já bych řekla, že zítra určitě stačí. A ještě bych udělala test a pojistila den potom, co už zase pozitivní nebude 🙂
evzenie2016 dekuju, mam tusim 25 citlivost, to jsem zvedava, jestli to tak intenzivne dame... 🙂 ale chtěla bych moc, aby to klaplo 🙂
@terka228 No jo, vidíš to, vždyť minule jsme odhlasovaly, že vlastně je to nejlepší v den pozitivního testu + 1. Já se asi zasekla na tom, jeslti by to zítra stačilo 🙂

@terka228 @strykova Díky moc, holky! Nějak jsem chytla paniku, aby to vůbec šlo. Není mi málo a je to první :( Ale snad zase zítra bude veseleji...