Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@petrakreml ahoj,já ovulační testy nepoužívám😉
@evzenie2016 tak já jsem na tom byla podobně..... cykly CELKEM pravidelné a v době,kdy jsme se dali na snažení šlo vše do kytek a ještě k tomu,když jsem zkusila nějaké bylinky,kapky..BYLO TO NAOPAK HORŠÍ
BT šíleně skákala,ovulace později pokud vůbec proběhla,cyklus se ještě o pár dní prodloužil. Po kontryhelu bolesti v podbřišku do ovulace snad každý den,takže ani ten mi nesedl a OVULACE hodně pozdě 😨
@evzenie2016 tak se mi zdá,že tam něco vykukuje😊 Tak uvidíme zítra....teplota pořád 37.11
A jak je Tobě??? Je Ti lépe???
@evzenie2016 no, ono se to blbě fotí....🙂 Ten krevní chci zkusit v neděli nebo spíš v pondělí...protože poslední termín na MZ más spočítaný na středu, tak asby to nebylo moc brzy...A taky chci vidět, jestli duch sílí....takových už jsem měla hodně🙂 Ale oproti včerejšku je na živo vidět i na tom destičkovém testu🙂
@evzenie2016 tak mi trochu zesílil i ovulační test, ale další už nemám...i tak jsem teda zvědavá na zítřek, vůbec to neutíká...
@terka228, určitě to bude pozitivní! To je paráda. Tak vlastně na prní pokus potom, co jsi pořešila to kojení, které tomu bránilo. To je super!
@dasa.77 Já jsem z toho teď taková přešlá. No zkusím to asi konzultovat ještě s jiným doktorem. Já mám teď ten Nosifol, do bylinek jsem zatím nešla. Ale zdá se mi, že není ani tak problém s ovulací, ale s nidací...no nevím...jsou to jen takové dohady....Každopádně cyklus je orpavdu krátký. Ale dneska zase i klesla teplota, takže fakt MS tu. Jen dřív to začalo poměrně razantně a taky to bylo tak nějak za 4-5 dní fuč. Teď zase nějaké takové pomalé a pak to může být i delší než týden, což jsem nikdy nemívala...jsem z toho jelen. Ale snad se mi podaří to s nějakým dr probrat. Asi bych vyloženě zkusila poprosit o ten utrogestan, ať to s ním zkusím a uvidím...
Holky, dotaz úplně mimo - jde vám "odpovědět" na zprávu tady? Vždycky, když jsem klikla na "odpověz", tak se mi objevilo okno a "předepsané" jméno toho, komu jsem chtěla odpovědět. Jasně, umím to napsat jinak, ale bylo to pohodlnější. Přeci jen ta naše čísla a tečky a kdesi cosi ve jménech...Každopádně teď už druhý den nějak nic....okno na příspěvek tu mám obří, ale není to jako odpověď. Jsem v tom sama a je to nějaká poťouchlá aktualizace u mě nebo s tím bojuje i někdo jiný? 🙂
@evzenie2016 taky mi to nejde odpovědět.... něco se jim tam pokazilo....musím vždy napsat jméno , abych odpověděla třeba právě Tobě...
Hele tak mi to nedalo a zkusila jsem ten krevní test..... no, je tam stejný duch jako na tom ptoužku :D Takže asi moc brzy 🙂 Každopádně zase takový zázrak to není.... Jak jsem si myslela, všude píšou 4 dny předem, ale nakonec je lepší počkat....jako duch tam je, tak asi dobrý 🙂 Ještě mám od minule nějaký Clearblue, ale to fakt nechám na později 🙂
@terka228 tak to jsem ráda, že nejsem sama. Snad to zase opraví 🙂 I když Tvé jméno mi už jde :D A ukaaaaaaž ještě krevního dušíka 🙂 Ale mám radost, myslím, že to klapne, jen vyčekat dálnici. Ale řekni, neutíká to líp, když tam sílí dušík? 🙂
@terka228 jo a mě dneska zase o kus klesla teplota, takže je to jasné. I když MS "dělá vofuky". Asi si dám 50 dřepů, ať to nějak rozběhnu 🙂 Ovu test už taky nemám žádný, takže objednám wondfo a nemysli si, že jsi z mých duchů venku :D Určitě budu zase potřebovat konzultovat výsledky 🙂
@evzenie2016 no,nevím jak to půjde vidět,to nafocení je vždycky hrozný...
@evzenie2016 to je jasný🙂
No, u mně půjde hlavně o to, aby se to udrželo.....
@terka228, na té prvním nevidím nic, ale na té druhé, když si to zvětším, tak tam ducháček jeeeeee. A alespoň vidím, co mě vlastně čeká, až konečně dorazí...na příště...Nikdy jsem ten krevní neviděla 🙂
@terka228 musííí! Máš na to také nějaké bylinky? Tobě evidentně fungují dobře 🙂 Hlavně na sebe dávej pozor, ať má malé pohodlíčko 🙂
@evzenie2016 no, to jsou ty fotky....okem je vidět hezky 🙂 Na fotkách je to horší.... už ho ale kupovat nebudu 🙂 Raději budu čůrat😅
@evzenie2016 no, mám jen ten Drmek teď a zítra dobírám ty vitamíny. Mám už ale objednané další, tak to snad stačí ...
@terka228 koukám na ten Drmek a to nevypadá vůbec špatně 🙂 Našla jsem třeba tenhle: http://www.jukl.cz/p/drmek-d3 tak ho asi zkusím. Máš taky kapičky? Zrovna bych řekla, že asi s tím progesteronem to u mě nebude žádná sláva 🙂 Tak třeba pomůže.
tak ja uz nevim, myslela jsem ze uz testy byly pozitivní uplne a zase silnejsi carka, tak kdy to jako bzde uplne maximum? 😀 telo je na me strane, vcera nic nebylo, tak ceka 😀
@misicka74 Taky jsem měla testy pozitivní dva dny po sobě. Asi by stálo za to mít doma ještě méně citlivé a porovnávat. Ale jak píšeš, nevadí, alespoň se nebudeš stresovat, že to včera neklaplo 🙂
@evzenie2016 ja mám tento. Kamarádka tu má bylinkářský obchod,tak mi je doporučila...Do ovulace Jeřáb ptačí a po ovulaci Drmek.
@terka228 Díky moc, poohlédnu se tu po něm 🙂
@misicka74 jééé, já přehlédla, že už je tu foto. Dneska vypadá opravdu jasně pozitivní. Ale on ten včerejší taky vypadal, byly stejně silné. Tak ať plán dneska klapne 🙂

evzenie2016 ahojky tak MS pořád nedošla ale ještě to nechci zakřiknout.....