icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
27. lis 2016

@dasa.77 děkuji za podporu. Uvidím co další dny, jestli čárka bude sílit.... Teplota je zatím pořád stejně nahoře a dnes mně už ani nebolej záda. Břicho mně teď nebolí vůbec. Nezbývá než čekat 🙂

evzenie2016
27. lis 2016

@terka228 Tak to jsou super "příznaky" 🙂 Hlavně i ta teplota, že se drží nahoře. A taky bych řekla, že na ten digitální to bude, až bude čárka silnější. Na něm se nedají lovit duchové, tak musíš vyčkat, až to bude tutovka...pak ukáže týden. Už se na něj těším i když tomu dávám středu 🙂

evabeda
27. lis 2016

@terka228 To vypadá krásně nadějně!Moc ti to přeju!Snad s @evzenie 2016 budeme taky brzo lovit duchy🙂

misicka74
27. lis 2016

@terka228 tak u nas to tento mesic asi nedopadlo ☹ včera se pritel ze stavby vratil s bloknutyma zadama, takze tu od včera lezi, sedi, chodi, nevi jak se hnout ☹ takze na tuleni ani pomysleni... muzeme pouze doufat, ze tam nejaky sikovny spermijky vydrzeli ze 24... včera navečer uz testik slábnul, takze probehla ovulka asi dnes si myslim...☹

terka228
27. lis 2016

@misicka74 to je škoda....ale tak snad tam ty spermíky počkaly, jak říkáš....pořád je naděje 🙂 A když by ne, tak kolem Vánoc to bude jistější, s chlapem myslím 🙂
Držím palečky 🙂

misicka74
27. lis 2016

@terka228 tak uvidíme, za 14 dni budeme moudrejsi 🙂

terka228
27. lis 2016

@evabeda děkuji moc 🙂
Uvidím v dalších dnech, zatím se teda raději vůbec neraduju... spíš bojim, bojím... 🙂
Určitě se dočkáš, neboj. Já už bojuju téměř rok. Hold ten vyšší věk dělá asi své...

evabeda
27. lis 2016

@terka228 No já už taky nejsem úplný mládě,je mi 29..a mám pěknou sbírku nemocí,tak doufám, že i tak se poštěstí!Neboj,vypadá to u tebe nadějně!

petrakreml
27. lis 2016

Ahoj holky nám takový dotaz. Asi přes týdnem jsem.si dělala taková ten těhotenský test v plastové pouzdře. Po 1 minutě byl negativní, teď jsem si na něj po týdnu vzpomněla a byla tam druhá čárka. Je možné že se ten test po týdnu znehodnotil?nebo to můžu brát že by mohla být nějaká šance?

dashenka1
27. lis 2016

Udelej si novyy....

jullli
27. lis 2016

@petrakreml pokud neni ms tak si urcite udelej druhy mozne je vse 🙂

kikkulina
27. lis 2016

@evzenie2016. Dekuji,snad to klapne 🙂 byl by to pekny darek pod stromecek 🙂 napisu,drzte palce,diky 🙂

terka228
28. lis 2016

@evzenie2016 tak dnes stejný duch jako včera. Takže myslím, že z toho nic nebude. Teplota teda ještě stoupla, ale už to vidím černě...

terka228
28. lis 2016

@evzenie2016 teď si jen říkám, že se mi ale nějak prodloužuje LF, tak doufám, že je vše v pořádku, že to nejpozději zítra dostanu.... už jsem koukala, že další ovulku bych mohla mít kolem toho víkendu 10.,11. a výsledek na Vánoce 🙂 Teď jen, abych to dostala a bylo vše v pořádku...

jullli
28. lis 2016

@terka228 treba to nedostanes mas fpto toho ducha dnesniho? Zitra bude treba silnejsi

evzenie2016
28. lis 2016

@terka228 Já Ti dám nebude! Teplota krásně roste, to je super a dušíka tam máš. A dneska máš termín MS? Třeba se malé teprve teď zabydlelo. Uvidíš, že ve středu tam budeš mít dálnici! Žádné chmury a uvidíš, že to klapne!

terka228
28. lis 2016

@evzenie2016 zítra mám termín MZ... ale ten dušík je ale slabej na to, že jsem 14DPO....

terka228
28. lis 2016

@julli test jsem vzteky vyhodila 🙂 ale jak jsem psala Evženii, ten duch je opravdu slabý na 14DPO...navíc mám teď takovej jako mléčnej výtok, to neznám, ale už bych chtěla, ať to raději dostanu a mám klid😒

radunkap
28. lis 2016

@terka228 ahoj, to mě mrzí. Ale třeba se to ještě vybarví🙂 Mě ovu testy asi nefungují. Mám 14 dní testování za sebou a stále jedna čárka. A to i přesto, že jsem ve čtvrtek a pátek měla bolesti na levém vaječníku, takže si myslím, že ovu byla někdy čtvrtek-sobota..

jullli
28. lis 2016

@terka228 chapu jal se cistis mela jsem to minily mes a nakonec stejne ms dosla.a proto doufam ze tobe nedorazi jen trva zahnizdeni 🙂..
@radunkap a vis nejak prokazatelne ze jsi mela ovu? Kdyz testy nic neukazuji co bt? Meris?

evzenie2016
28. lis 2016

@terka228 Teriiii, ale vždyť výtok je něco jiného! A to je dobře! Někde jsem četla, že se může právě při zahnízdění objevit! A jestli máš až zítra termín MS, tak teprve bude ducháček sílit. Tak jen pro mě to nejměné do středy nevzdávej joooooo 🙂 Víš, jak moc umí hlava, tak tomu dej ještě šanci! 🙂

evzenie2016
28. lis 2016

@petrakreml Ahoj, tak jak Ty? Dělala jsi nový test? Už jsi o něco moudřejší? 🙂

radunkap
28. lis 2016

@jullli prokazatelně nevím, ale testovala jsem se asi od 8 DC do včera, to je 18 DC, teplotu neměřím, zkoušíme to první měsíc a nechtěla jsem to moc řešit, ať to není o psychice, ale zajímalo mě, kdy mám ovulaci. Je pravda, že druhou půlku jsem měřila testama od Dr. Maxe a ty prý nejsou moc dobré a spolehlivé, tak nevím..

jullli
28. lis 2016

@radunkap no a jak mas dlouhe cykly? je mozne ze opravdu ovu jeste nebyla muzes ji mit pozdeji

radunkap
28. lis 2016

@jullli Beru dufaston, takže 28-30 dní mám cyklus.

jullli
28. lis 2016

@radunkap nenasazuj duphaston pokud nemas prokazanou ovulku je to k nicemu s takovou by jsi neotehotnela nikdy. mas od 16dc ze? takze uz duphaston beres...ovu muzes mit klidne az 20dc zkus dotestovat jeste tyhle dny

jullli
28. lis 2016

@radunkap jinak ty mas prokazatelne nizky progesteron? ze ti dr nasadila duphaston? nebo jen rozazeny cyklus

radunkap
28. lis 2016

@jullli já už beru dufaston asi 2 roky, protože jsem měla nepravidelný cyklus. Teď mi to gynekolog minulý měsíc změnil na nějaké podobné léky, ale ví, že chci miminko, tak by mi to asi jinak nepředepisoval si myslím... Zajdu si dnes ještě pro jedny testy a budu pokračovat v testování.

jullli
28. lis 2016

@radunkap no co doktor to jiny nazor je to progesteron proste ktery zveda bt i bez toho aby ovu byla takze pokud ovu testy neprokazi ovulaci je to k nicemu brat. a nebo proste pokud dr nestanovi ultrazvukem ovulaci. to je uplne nejlepsi..protoze pokud je ovulace jeste daleko progesteron da signal ze jakoby ovu probehla a ona vlastne neprobehla jen to zapricinily leky... mam toho hoodne nacteneho a hlavne mluvim z vlastni zkusenosti. take beru duphaston ale kazdy mesic cekam na ovulaci a kdyz ovu neni tak nenasazuji.

radunkap
28. lis 2016

@jullli mi teď nasadil nějaké gyn... nevím, jak se přesně jmenují. Uvidím, jak to celé dopadne..

Strana