Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 Tak to jsou super "příznaky" 🙂 Hlavně i ta teplota, že se drží nahoře. A taky bych řekla, že na ten digitální to bude, až bude čárka silnější. Na něm se nedají lovit duchové, tak musíš vyčkat, až to bude tutovka...pak ukáže týden. Už se na něj těším i když tomu dávám středu 🙂
@terka228 tak u nas to tento mesic asi nedopadlo ☹ včera se pritel ze stavby vratil s bloknutyma zadama, takze tu od včera lezi, sedi, chodi, nevi jak se hnout ☹ takze na tuleni ani pomysleni... muzeme pouze doufat, ze tam nejaky sikovny spermijky vydrzeli ze 24... včera navečer uz testik slábnul, takze probehla ovulka asi dnes si myslim...☹
Ahoj holky nám takový dotaz. Asi přes týdnem jsem.si dělala taková ten těhotenský test v plastové pouzdře. Po 1 minutě byl negativní, teď jsem si na něj po týdnu vzpomněla a byla tam druhá čárka. Je možné že se ten test po týdnu znehodnotil?nebo to můžu brát že by mohla být nějaká šance?
Udelej si novyy....
@petrakreml pokud neni ms tak si urcite udelej druhy mozne je vse 🙂
@evzenie2016. Dekuji,snad to klapne 🙂 byl by to pekny darek pod stromecek 🙂 napisu,drzte palce,diky 🙂
@evzenie2016 tak dnes stejný duch jako včera. Takže myslím, že z toho nic nebude. Teplota teda ještě stoupla, ale už to vidím černě...
@evzenie2016 teď si jen říkám, že se mi ale nějak prodloužuje LF, tak doufám, že je vše v pořádku, že to nejpozději zítra dostanu.... už jsem koukala, že další ovulku bych mohla mít kolem toho víkendu 10.,11. a výsledek na Vánoce 🙂 Teď jen, abych to dostala a bylo vše v pořádku...
@terka228 Já Ti dám nebude! Teplota krásně roste, to je super a dušíka tam máš. A dneska máš termín MS? Třeba se malé teprve teď zabydlelo. Uvidíš, že ve středu tam budeš mít dálnici! Žádné chmury a uvidíš, že to klapne!
@evzenie2016 zítra mám termín MZ... ale ten dušík je ale slabej na to, že jsem 14DPO....
@terka228 Teriiii, ale vždyť výtok je něco jiného! A to je dobře! Někde jsem četla, že se může právě při zahnízdění objevit! A jestli máš až zítra termín MS, tak teprve bude ducháček sílit. Tak jen pro mě to nejměné do středy nevzdávej joooooo 🙂 Víš, jak moc umí hlava, tak tomu dej ještě šanci! 🙂
@petrakreml Ahoj, tak jak Ty? Dělala jsi nový test? Už jsi o něco moudřejší? 🙂
@jullli prokazatelně nevím, ale testovala jsem se asi od 8 DC do včera, to je 18 DC, teplotu neměřím, zkoušíme to první měsíc a nechtěla jsem to moc řešit, ať to není o psychice, ale zajímalo mě, kdy mám ovulaci. Je pravda, že druhou půlku jsem měřila testama od Dr. Maxe a ty prý nejsou moc dobré a spolehlivé, tak nevím..
@jullli já už beru dufaston asi 2 roky, protože jsem měla nepravidelný cyklus. Teď mi to gynekolog minulý měsíc změnil na nějaké podobné léky, ale ví, že chci miminko, tak by mi to asi jinak nepředepisoval si myslím... Zajdu si dnes ještě pro jedny testy a budu pokračovat v testování.
@radunkap no co doktor to jiny nazor je to progesteron proste ktery zveda bt i bez toho aby ovu byla takze pokud ovu testy neprokazi ovulaci je to k nicemu brat. a nebo proste pokud dr nestanovi ultrazvukem ovulaci. to je uplne nejlepsi..protoze pokud je ovulace jeste daleko progesteron da signal ze jakoby ovu probehla a ona vlastne neprobehla jen to zapricinily leky... mam toho hoodne nacteneho a hlavne mluvim z vlastni zkusenosti. take beru duphaston ale kazdy mesic cekam na ovulaci a kdyz ovu neni tak nenasazuji.

@dasa.77 děkuji za podporu. Uvidím co další dny, jestli čárka bude sílit.... Teplota je zatím pořád stejně nahoře a dnes mně už ani nebolej záda. Břicho mně teď nebolí vůbec. Nezbývá než čekat 🙂