Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 Tak to jste to krasne stihli! Tak at je MS brzy pryč a hurá znovu. Já jsem dneska 7DC. Teplota zmerena, testy nachystane...
Ahojky tak dneska 7dní zpoždění MS testy pořád ukazují 2čárky jedna je slabší.... tak mi to nedalo vzala jsem dnešní test do lékárny a paní mi řekla že jsem určitě těhotná....nedalo mi se zeptat proč ta druhá čárka je tak slabá když mám už 7dní zpoždění... zato může v moči málo hcg ..... tak jsem si hned koupila digitální test a dva normální.... a testovat budu až v neděli 😊
@terka228
@evzenie2016 holky budu vám moc držet palečky ať to konečně klapne...

Ahoj holky, tak nevim jestli nemam nejaky zanet ☹, mam takový divný hustší bílý výtok a už druhý den až křeče v podbříšku ☹
Ahoj, můžete se mě kouknout na ty čárky a graf? Nevím jestli bylo opravdu správné načasování. Řekla bych, že včera v poledne byl test nejjasnější, navečer mě začalo bolet v podbřišku, večerní tulení už byla spíše bolestivá záležitost než zážitek. Bolest trvá od večera prakticky do teď. Řekla bych, že buď právě probíhá nebo se fakt chystá. Co se má přesně změnit na grafu? Díky za odpovědi, diskuzí je hodně, ale tady u Vás mám pocit, že už jste v tom zběhlé.
@strykova moooc gratuluji! To je skvělá zpráva!
@evzenie2016 moc děkuji v pondělí zavolam na gynekologie.... a doufam že mě vemou teď před Vánocemi 😊
@strykova určite! Zvlášť, když řekneš, že bys ráda potvrdila těhotenství 🙂
@evzenie2016 jj tak holky ja nevydržela a udělala digitální test ..... a ted sedim brečím radostí a do práce půjdu opuchla 👶😍😍😍😍😍💖💖💖
@strykova jeeeee gratuluji to he krásná zprávička takhle po ránu.🤰
@sipkovarose moc děkuji.... já snad radostí nepůjdu do práce 😂
@strykova to je krasnyyyyy!!! Tak na oba dávat pozor 🙂 A taková krásná zpráva za jeden opuchly den stojí 🙂
@evzenie2016 Ahojky, tak co??? Už testuješ ovu??? Jak jinak je ?🙂
Já mám tentokrát MZ takovou, že ani neměřím, takže asi bude první měření v neděli... 🙂
@terka228 Ahojda, tak MS včera ještě poslední záchvěv....abych si to jako fakt uzila, tak jsem ani ráno neměřila. Začnu od zítřka. Ale myslím si, že ovu bude později, že se zase vykoupne podle spíš opravdového začátku ms než podle těch prvních pokusu s krvácením. Každopádně mám ten Drmek. Jen říkali dávkování denne 30 kapek max. Jak Ty jsi psala, že ho bereš?

Ahojky, takže včera muž přijel z práce, krásně jsme stihli užít si sebe 🙂 a v noci konečně dorazila MZ...a to v plné síle :D hurá!!!! Takže snad zase bude brzo pryč a jedeme nanovo 🙂 Ty jsi teda 7 nebo 8DC ???