Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
😉 přečteno
Holky řekněte mi že plaším 🙂, poslední menstruaci jsem měla 10.11. a hned po skončení jsme se začali snažit o mimčo (i ovulace proběhla). Poslední dobou se mi hodně zvětšili prsa a i mám takové podivné bolení v podbříšku(to jsem měla při prvním těhu),tak jsem se i začala radovat že to vyšlo,ale dělala jsem si test a ten byl negativní. Myslíte že se ještě může ta druhá čárka objevit?
Ahoj ráda bych se přidala do diskuze 🙂 Mám už dvě dětí ,momentálně se snazíme s novým přítelem o třetí . Nicméně od druhého porodu sem měla cyklus nebo spíš neměla totálně rozházený, neměla jsem menzes třeba 3 mesice a pak zase jeden ano. Posledních 6měsicu se mi to srovnalo až se lékař divil. V době ovulace vždycky hledn ,bolest v podbříšku atd. Tento mesic se neděje nic ☹ momentálně jsem 18 DC hlen ani bolesti nikde. Zkusila jsem testy.. testuju nyní 5 den , první test byl slabší , druhý silnější , a bohužel následující dny je furt stejný... Nevím zda mám testovat ještě pár dní dále nebo to nechat být. Jsem dost nervozní máme 13 dní do svatby tak to přičítám tomu .... Testovali by jste dál ?
@disa ja se trosku stresovala z ovulaci, ktera ne a ne prijit🙂 a pak najednou prisla🙂 ale ted uz uvidime, co bude. Byly by to krasne vanoce, kdyby to vyslo a pekne zakonceny rok ( letos svatba i stehovani do domu), tak uvidime. Miminko bych si moc prala🙂 Rekla jsem si, ze jsme udelali vse, co bylo v nasich silach a ted se stane, co se stat ma🙂 bud to vyjde nebo ne🙂
@terka228 Díky za ten Drmek. Budu ho brát jako Ty. Od včera testuju, zatím jen duch. Jen jsem ráno nenamerila teplotu, tak ta az ode dneška. Je trochu vyšší, než minulý cyklus, ale je jeste brzy, tak snad graf nezmate a stihne se srovnat. Jsem zvědava, kdy bude ovu. Podle minulého měsíce mi to graf značí na 13 DC, ale myslím si, že to bude posunute o ty dny divného krvácení. Stale si myslím, že spíš patří ke konci předchozího cyklu, než že to je už začátek nového...ale jsem fakt zvedava. Snad se něco "dozvím" z průběhu tohodle cyklu...A jak Ty? Jak je a taky začínáš chytat ovu?
@evzenie2016 ahojky,tak jsem ráno měřila,a tam 37.54....takže jsem to zase smazala...chvíli na to jsem poznala,že mám teplotu a pěknou chřipajznu😥 Doufám,že mi to ten cyklus nerozhodí...Jinak MZ na uplném ústupu...změřím zítra a uvidím.Ovulku bych mela mít aż příští úterý,takže testovat budu na konci týdne...

@evzenie2016 Já ho mám brát 3x denně 15 kapek rovnou do pusy a nebo 20 kapek do pití. Já ho kapu na lžičku a rovnou do pusy těch 15 kapek a jde to :D