Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 ahojky,mně dnes klesla teplota, hurá!!!!😁 Mám radost,tak už snad pojedeme normálně...😀 Muž mi,chudák,večer psal,že ho taky skolila ta střevní chřipka...tak se z toho dostane i on,a od víkendu hurá na to !😀
@peacev bazalni teplota, meri se hned po ms pred ovu se teploty drzi cca ve stejne urovni a nizsi.( ikdyz nizzsi katda je mame jinak ja treba 36,2-36,4 a kamaradka ma 36,6-36,7 po ovulaci teplota stoupne o cca 2-4desetiny a tak vis ze probehla ovu 🙂 teplota se pak drzi az do ms nahore kdyz otehotnis neklesne kdyz klesne dorazi ms
@terka228 Ahojda, tak super. Já jsem dneska tady konečně naměřila nějaký ten můj standard, tak snad se graf chytí a něco ukáže. Podle výpočtu by měla ovu už dávno být, ale vím, že to bylo brzy. Bude to odpovídat spíš opravdu od prvního dne "opravdové" MS než od toho dne, kdy mi začalo to divné krvácení. Doufám, že tu v pátek bude a v sobotu hezky teplota nahoru 🙂
Ja jsem taky začala měřit, protoze jsem vysadila prasky 4.11. (V prvni třetině platicka), posledni MS 27.10., dnes 42DC, BT posledni tři dny 36,9; 36,8; 37,2 dnes...zitra kontrola na gynde. Obavám se, ze ovu vubec nebyla, kdyz nepřišla MS. TT dnes negativní.
@llenka_li Ahoj, myslím si, že budeš mít z HA rozházený cyklus. Já po vysazení čekala na první MS 54 dní, zabrala až vyvolávačka. Další cyklus už se mě srovnal a drží se na 34DC, ovulace probíhá v rozmezí 17 - 20 DC. Uvidíš zítra, ale asi Ti dá vyvolávačku, případnému těhu to neublíží.
@peacev Mně to taky vysvětlila @terka228 i s ukázkami grafu, takže jsem to měla úplně bez práce. A je fakt, že kombinace testů a teploty je asi nejlepší, co se tak v domácích podmínkách dá spáchat 🙂 A ještě doporučuji nějaký program, kam to budeš zaznamenávat. Ať se s tím nemusíš zkoumat ručně a pak to i ukazuje očekávanou MS a přístí ovu a taaaaaak. Ale já za komplet školení včetně programu vděčím Terce 🙂 Alespoň v tom čekání nejsem sama 🙂
@evzenie2016 Tak já myslím,že se s tou ovulkou zase sejdeme...podívej,už zase sílí.Možná zítra nebo v pátek bude pozitivní...🙂
@terka228 Zatímco ja otalím 🙂 Ještě čekám, jak to zaschne, jestli se bude jevit silnější. Ale zatím zadna sláva a to mam možnost se tulit asi zítra a pak už to nejspíš neklapne...tak mi drz pesti, at to casove vyjde dobře🙂
Ahoj holky, můžu se přidat? Pročítala jsem tuhle diskuzi od včera a dneska ještě koukala na jednotlivé profily... tahle diskuze asi nosí štěstí, většina holek co začínala diskuzi už má miminko, nebo jsou těhotné. Mám za ně velkou radost.
My se snažíme od srpna, začala jsem brát listovku hned, piju kontryhel asi od září a teď zkusím i femibion. První cyklus teď dělám ovu testy, což neznamená, že zatím ovu poznám :D. Na fotce je současný stav 🙂, tak se posnažíme a třeba to klapne 🙂, dáreček pod stromeček by to byl 🙂.
@petuzen Ahoj, vítej 🙂 A jinak máš krásné výsledky, řekla bych, že včera i dnes je test pozitivní, takže přeji příjemné snažení a ať z toho ten dárek pod stromeček je 🙂
@terka228 Ještě teda mé testy žádná sláva, ale zase bych řekla, že tentokrát registruji plodný hlen 😀 To je fakt legrační, to čekání, zkoumání, přemýšlení kdy co a jak :D A hlavně to nemůže být nikdy stejné :D Pokaždé nějaká odlišnost, aby to nebylo tak jednoduché a jednotvárné 🙂
@evzenie2016 No, to jo, to máš pravdu, pokaždé je to jiné.
Držím pěsti, aby to tulení vyšlo 🙂
No, já taky nevím, jak to vyjde, protože jestli bude ovu v pátek, tak vůbec netuším, jestli to zase my stihneme :( Muž se mi ještě neozval, kdy přijede.... a navíc mám už jen poslední test ten Comfort, další jsou na cestě, ale asi nestihnou přijít včas...proto testuji i ty Pepino. Kdyby byly dobrý, tak se dají koupiv v DM drogérce a bylo by to v pohodě...
No, je to napínavé 🙂
@terka228 Taky držím pěsti, aby to klaplo na čas a v pohodě! A ty Pepino jsou tedy dostupné v DM? To je taky dobré, že člověk není vázán na lékárnu. Tu jsou už skoro samé ty "řetězové" a ti mají jen ty své testy. A obíhat celé město, abych našla, jeslti je někde nemají, na to není ani čas ani chuť. Já uvidím, jak mi zafunguje ten Clearblue - těžko říct, kolik já těch hormonů vůbec posbírám, tak aby bylo něco vidět...no, kovbojka pokračuje :D
@evzenie2016 Já to taky zjistila až teď, že je tam mají 🙂 a mají i těhu testy a jsou to testy 10-tkové, tak by měly být dobré. Aspoň jsem na ně četla chválu 🙂
@terka228 Tak to jsou dobré zprávy. Super. Díky za průzkum 🙂
@radunkap A nemohlo by to byt uhnízďování? Neztrácej naději 🙂
holky, tak já jsem dnes 16 DC a ovulační test stále negativní..:(začla jsem testovat 11.den, myslíte, že mohla proběhnout dřív? Měla jsem cyklus 26 dní..nebo, že by ovulace nebyla vůbec? to snad nee..

@adusee jj to jsem si rikala taky , a to asi muze byt i to ze bylo vecer 🙂 no uvidim dnes jak to bude.. je fakt ze u ovu testu muze byt nic nic a najednou dve tak jsem to mela i minuly mesic