icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

jullli
8. pro 2016

@dasa.77 prosim? 😉

carly1990
8. pro 2016

Ahoj holky, omlouvám se, že vám tak zčistajasna vstupuji do diskuze, ale už delší dobu vás pročítám a rozhodla jsem se vás poprosit o radu. Jsem ve 3. cyklu po vynechání ha, kterou jsem před tím brala 13 let, s tím, že před pár lety jsem udělala skoro dvouletou pauzu. V tomto cyklu jsem se rozhodla měřit BT, abych věděla jak na tom jsem. Cykly mám pravidelné 27-28 dní a měla jsem to tak i před braním ha. Nyní jsem ale 20. den cyklu a ovulace stále neproběhla. Teploty jsou celý cyklus od 36,4 do 36,6. Dělala jsem si i ovulační testy a nejsilnější čárka byla 18. den, ale stejně nebyla stejná ani silnější než kontrolní. Takže k otázce, myslíte, že mám již nyní plašit a běžet k MUDr. s tím, že nemám ovulaci? Nebo se může ještě všechno urovnat a ovulace naběhnout? Co byste mi prosím poradili vy? Máte některá zkušenost? Předem moc díky za jakékoliv rady.

terka228
8. pro 2016

Hlavně kliiiiid, holky 😀, každý má přece jinou hladinu LH....co bych za to dala, mít na těhle růžových takovou testovací čárku jako julli 🙂 S radostí bych na nich testovala......a nekupovala bych dražší.... 🙂Každá to hold máme jinak a každé sednou jiné...

jullli
8. pro 2016

@terka228 proto rikam ze kazda mame lh jinak a ze u me proste max nefunguje a tyhle ano.jine js mezlousela nebyl duvod...
@carly1990 jinak ahoj a nemela jsi nekdy ms jinak? Treba ze by chodila ob mesic pozdeji nebo dva a dva mes... Mas kratky cyklus tak je celekm nepravdepodobne ze ovu jeste budw.ape bohuzel telo je neyslne a muze byt vse.. Mas foto testu?

petuzen
8. pro 2016

Jé holky hlavně klid 🙂. Já si myslím, že je důležité vyzkoušet víc typů těch ovu testů a pak každá pozná, které jsou pro ní vhodné. Kamarádka říkala, že jí třeba drmax testy vůbec nic neukazovali a mě ukazují krásně 🙂. A ještě používám ty comfort testy, jak je jich 6 v balení + 2 těhotenský a stojí to asi 90 kč, což je dobré.

@carly1990 Mohlo se stát, že si testovala ve špatnou denní dobu, nebo si předtím moc pila, tak byla čárka slabá 🙂. Zkus testovat ještě dál 🙂.

carly1990
8. pro 2016

@petuzen
@jullli holky moc vám děkuji za reakce 🙂 testuji ovulacnimi Dr. Max plus minus ve stejnoi dobu okolo 16. hodiny a opravdu byl nejsilnější ten 18. DC a včera už byla čárka o hodně slabší. Je fakt, že s pitím se před tím moc nehlidam. Ale spíš to tento cyklus vidím podle grafu BT, protože jak už jsem psala, dodnes se pořád střídají teploty 36.4, 36,5 a 36,6 do dnešního dne nebyly ani nižší ani vyšší. Proto mě spíš zajímá jestli to může být ještě rozhozené, když jsem tolik let brala ha nebo mám raději navštívit MUDr. Foto bohužel nemám, ale opravdu byste jistě viděly to co já, že čárka je pořád slabší než by měla být ☹

adusee
8. pro 2016

Jak říkám,za mě Dr.max ovu i tt nejlepší...při prvním to bylo neplánované ,ale při dalších 5 těhotenství jsem testovala pouze tímto a vždy vyšel.Pro mě je duležiitá kvalita toho testu..
Duležité je dodržovat přesný čas testování...a né o pul10 večer....to je špatně,ani dřív než v 10 se prostě NEMÁ...nejlépe prostě kolem té 14hodiny.Málo pít před testováním atd...to samé bazální teplota.pokud se něměří KAŽDÝ DEN,VE STEJNÝ ČAS,VE STEJNÉ MÍSTNOSTI A TŘEBA I STEJNÝM TEPLOMĚREM,MUSÍTE SPÁT ASPON 3HODINY(NEJLÉPE VÍCE)TAK JE TO K NIČEMU...😴
Comfort testy jsou taky dobré 🙂

disa
8. pro 2016

Tak jsem to dnes dostala 😢 . Přeji všem ať se zadaří lépe než mě 🙂

adusee
8. pro 2016

@carly1990
Ahoj,zatím bych testovala prostě dál.Vím že to vleze do peněz,bohužel HA je pěkný svinstvo a některé dávaji tělo dohromady i rok...některým taky funguje hned.Pokud chceš zajdi si a gyndu a jestli se ovu teprve blíží ,uvidí to a třeba si tě objedná zase za týden ,aby to zkontroloval.nevím jak funguje hlídání ovulace,nikdy jsem to nepotřebovala.
Když se ti posune ovu o týden,tak automaticky se posnute i termín ms.Ukaž nám dnešní test,dávej je pod sebe a přikládej fotky at taky vidíme.

peacev
8. pro 2016

@adusee mě třeba po vysazení po x letech fungovalo vše hned a docela přesně ... rozhodí mě leda stres. Ale už je to dlouho od vysazení. Jsem ráda, že jsem to udělala, je mi celkově líp, jsem to prostě já 🙂 Kdybych věděla že není tak lehký otěhotnět tak bych vysadila už dřív 🙂 Jinak dnes jsem taky začala testovat teplotu holky, jsem zvědavá co za křivku vyleze 🙂 Ale na první den je 36,5 nějak hodně, to jako budu mít před ovu zvýšenou teplotu? 😀
@disa hlavně nesmutnit ♥ před chvílí jsem tu byla zas "poslední v řadě" já ... Zítra bude líp a zase se budeš těšit, uvidíš!

jullli
8. pro 2016

Holky Jeste to neni ono ze? Normalne testuji 11-12 hod ale akorat odjizdim na schuzku a vratim se az kolem 2odpoledne. Takze jsem testla a znasilnila manzela :D
@adusee a rada uvitam i tvuj nazor pokud opomenes,jak ty rikas levne testy... Znat tam rozdil je ne? Myslis ze by mohl byt odpoledne? Diky

petuzen
8. pro 2016

@jullli Já myslím, že bude pozitivní buď večer, nebo zítra.. ale dobře žes pojistila už dneska :D.

adusee
8. pro 2016

@jullli jde vidět,že je tam málo barviva ☹,ale pořád je slabý

jullli
8. pro 2016

@adusee bohuzel na to barvivo mam stejny nazor.. neni totiz syta ani kontrolni

jullli
8. pro 2016

@petuzen
no snad 🙂

adusee
8. pro 2016

@jullli právě no,jako zesílil to vidět jde a co dr.max?tam je 7 testu musíš mít ještě aspon 5

jullli
8. pro 2016

@adusee ten jsem ani nezkousela 🙂 a zrovna jsem na ceste, takze ani nezkusim max az kolem te 2 hod

carly1990
8. pro 2016

@adusee Ještě jednou díky za rady. Můžu to zkusit, ale už nemám doma žádný test, tak snad se dneska dostanu do lékárny, abych mohla testovat dál a pošlu fotky. Akorát si opravdu myslím, že tento měsíc nic, protože test už včera o hodně zeslábnul. A hlavně ta BT tomu, že by nějaká ovulace měla být, vůbec neodpovídá.. Možná se jedná pouze tento cyklus o anovulační, protože ty první dva měsíce jsem v době ovu (pouze předpokládám) dost cítlila podbřišek a tento měsíc nic. Ale ty minulé pouze tipuji, protože to jsem BT neměřila. Ptám se hlavně z toho důvodu, jestli se s tím některá z vás také setkala, když přestala brát ha a časem se vše ustálilo a ovulace naběhla nebo jestli mám jít hned za Dr. a řešit to např. nějakými prášky apod.?

adusee
8. pro 2016

@jullli ok,jsem zvědavá

adusee
8. pro 2016

@carly1990 zajdi co nejdříve na gyndu,at víš jak na tom jsi.Jestli třeba není cysta apod.Začni jíst kyselinu listovou a testuj dál.

carly1990
8. pro 2016

@adusee děkuji moc, určitě tam zajdu 🙂 Kyselinu listovou jím 1. měsíc.

dasa.77
8. pro 2016

@jullli netýkalo se Tebe 😉

dasa.77
8. pro 2016

@jullli .....a ani se neopovažuj mít méně než těch 5 testů !!! 😀😀😀 , jinak si budeme myslet něco hodně špatného 😅

jullli
8. pro 2016

@dasa.77 :D diky

terka228
8. pro 2016

@evzenie2016 tak moje testíky....😀 A to chlap neví,jestli dnes dojede ☹

terka228
8. pro 2016

@evzenie2016 tak nedojede :( Tak nevím, jestli to ještě zítra vyjde.... :( Co myslíš ???? Aby už nebylo pozdě....Ach jo..... Nevím, jestli už je to jako pozitivní nebo ne. Jako je fakt, že minulý měsíc, byl test ještě silnější, ale ten den pak ovu proběhla, protože další den už vystřelila teplota nahoru. Tak právě nevím, jestli to ještě stihneme.... :( :( :( I krásný hlen už mám :(

jullli
8. pro 2016

@terka228 co to mas za ty zelene testiky prosim?

evzenie2016
8. pro 2016

@terka228 Ahojda, tak my zase jako sestry v triku :D Koukej na mé 🙂 Fotila jsem v rychlosti, než se mi vypne úsměv, ale Comfort ještě doschl a zesílil. Takže je fakt testovací a kontrolní stejná. Tak snad se nám povede načasování - oběma! Držím pěsti!

evzenie2016
8. pro 2016

@jullli Ahojda, odpovídám za Terku, protože vím, že máme stejné a jsou to testy "wondfo", prodávají se jako Comfort test - 6 testů + 2 těhu testy v balení.

evzenie2016
8. pro 2016

@terka228 Teri, třeba to bude stačit! Já měla minulý měsíc zelené testy pozitivní dva dny, vzpomínáš? A pak ovulka ještě o den otálela. Takže neboooooooooj, to klapne! A nebo nedojel by třeba nějak ráno? Nezvládl by se otočit doma?

Strana