Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@katuskad1 Ahojda, koukni o pár příspěvků zpátky, zrovna dneska mi ukázal veselý ksichtík...dny předtím prázdné kolečko. Dávala jsem i fotky, kde je porovnání s dalšími testy. Vyšlo mi to stejně jak na Comfort, tak na Clear Blue. Uvidím zítra. Clear má citlivost 40, předpokládala jsem, že lépe určí ten pravý den 🙂
@evzenie2016 jé no jo :D :D ! tak třeba je to znamení, to by bylo, kdyby nám to všem vyšlo :D
@vanea ještě koukám na můj clear blue a zdaleka nemám tak silnou testovací čárku jako Ty a vůbec není stejně silná jako kontrolní, ale úsměv tam byl 🙂 Zajímavé 🙂
@vanea Zasnažím se, aby vyšlo :D
@evzenie2016 minule jsem to měla taky tak, už ráno mi ukázal cca stejně silnou jako máš ty a postupem dne to sílilo🙂
@evzenie2016 @vanea @terka228 Holky, vy to dobře valíte!🙂 Tak přeji všem hodně štěstí a ať se zadaří🙂 Já o víkendu testuju TT🙂
@vanea Taky držím všechno, co mám 🙂
@radunkap Díky a držím pěsti na ten TT! Ať je tam úspěch jako u nás na těch ovulačních! 🙂
@evzenie2016 nápodobně!:D to mi ještě manžel ráno z práce psal, že je dneska nějak při chuti (a to o testech nevěděl nic, ani kdy by to cca mohlo přijít a ono mi to vyšlo:D) takže se fakt dneska těším=)
Dnes konečne kontrola, folikuly vpravo do 7mm, vlevo bez tekutiny...na UTZ nic, ale pro jistotu jdu zitra na krev a v pondeli pujdu na vyvolavacku. Myslíte si, ze je to OK nebo neco spatne? Dr se se mnou vubec nebavil, jen mi rekl, ze zatim těhotná nejspíš nejsem a ze se uvidime pristi tyden.
@evzenie2016 to se určitě neotočí 🙂 ale snad to bude stačit, uvidíme....
@evzenie2016 Super, taky držím vše co mám 🙂
@vanea Super! Tak evidentně je to ten správný čas! 🙂 Všechno krásně klape! 🙂

Ahojte holky, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s ClearBlue ovulačními digitálními testy, ty s tím smajlíkem. Nikdy mi dr.max neukázal stejnou nebo silnější druhou čárku. Tak jsem si koupila, na můj vkus celkem drahý, Clearblue ovu test. Zda se Vám stalo, že Vám smajlíka za celý cyklus neukázal...nebo další zkušenosti.Děkuji moc holky🙂