icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
9. pro 2016

Jako tulení stejně bude, jen jestli to k něčemu ještě bude.... :(

terka228
9. pro 2016

Holky jen tak pro zajímavost, už se vám někdy stalo, že vám ff vyznačil ovulaci dopředu? Mně včera vyznačil tu červenou čáru na dnešek už včera 🙂 No to se mi ještě nestalo. Vždy mi ji vyznačí až po těch 3 dnech zvýšených teplot 🙂 A to i když jsem měla zadaný pozitivní ovu test, tak to moc nechápu, ale ff tomu jistě rozumí víc než já 🙂

radunkap
9. pro 2016

@terka228 neztrácej naději Terko! Fandím Vám! Mě zase včera začal bolet podbříšek a kříže jako před menses, tak uvidíme, ale moc to nevidím ☹

sarkab85
9. pro 2016

@radunkap Taky neztrácej naději, 10 DPO je ještě brzo na nějaké závěry. Jsem Ti v patách, já dneska 9DPO, testovat budu až za týden, mám dlouhé cykly, MS by měla dorazit až 15.12.! Minulý měsíc jsem byla jeden příznak za druhým a nic z toho, teď se neděje nic, tak třeba to je znamení.

kalabnika
9. pro 2016

@terka228 Zdravicko.Ty ruzove jsou Pepino 🙂

terka228
9. pro 2016

@kalabnika aha,já je právě poprvé zkouším,tak jsem zvědavá,jestli mi dnes ještě zesílí,nebo to bylo včera jakonejvíc...

kalabnika
9. pro 2016

@terka228 jojo rozumim,je treba to jeste vyzkouset.Ale tahle znacka testu mi prijde,fajn,hezky ukazuje carky.

lorakv
9. pro 2016

Ahojky holky, moc prosím o radu! Dnes jsem 13DC a mám jasně pozitivní ovulační test. Není to brzy? Kdy je nejvhodnější styk? Naposledy jsme ho měli ze včerejška na dnešek. nebude tedy dnes večer moc brzy? Minulý měsíc jsem bud špatně testovala a nebo ovulace vůbec nebyla. Moc všem děkuji za rady!!!

radunkap
9. pro 2016

@sarkab85 no uvidíme, mě by měla přijít zítra, měla jsem pozdě ovulku. Zítra chci testovat ráno. Držím nám palce!🙂

sarkab85
9. pro 2016

@lorakv Ahoj, záleží jak dlouhé máš cykly, většinou bývá v polovině, ale není to pravidlo. Během víkendu by měla proběhnout ovu, tak bych ho dneska nechala odpočinout a od zítra to tam posílat třeba denně. To by bylo, aby z toho nic nebylo😉

lorakv
9. pro 2016

@sarkab85 Moc děkuji, doufám, že nebude při pátku moc rozvášněný 😀 Jsem z toho trochu zmatěná páč jsme o jedno miminko přišli a to podle utz bylo asi pozdní těhotenství. MS mám 28-31, takže ani ovu asi nebude pravidelná.

jullli
9. pro 2016

Holky jeste malo ze?

terka228
9. pro 2016

Tak dneska už ovu test zeslábnul...

radunkap
9. pro 2016

@terka228 zkuste to, za to nic nedáte!

vanea
9. pro 2016

@terka228 To je fajn🙂 to znamená že ovulka bude dneska, max zítra🙂 ono právě ten nárůst a pokles vypudí vajíčko, to bych na to vlítla určitě, jestli bude muž doma=)

disa
9. pro 2016

Můžu se zeptat jak je to s těma testama? Já myslela že když je druhá čárka silná že teda probíhá ovulace a v ten den se snažit. A nebo je to jinak?

vanea
9. pro 2016

@disa Je to jinak🙂 není to těhotenský test, ale ovulační...ten věští, od pozitivního testu přijde ovulace až za 12-48 hodin. Ale spermie vydrží tak ty dva dny (někdo říká že i tři, ale ty dva jsou tak jako reálné) v těle ženy, proto je dobré se snažit už v den pozitivního testu.

disa
9. pro 2016

@vanea aha děkuji. Ale takže je lepší se snažit hned jak jsou čárky silnejší?

vanea
9. pro 2016

@disa za mně je nejlepší se snažit v den pozitivního testu (tzn čárky jsou stejně silné) a pak kdykoliv v následujících 48 hodinách.
Ale ono je to právě hrozně individuální, někdo má tu čárku slabší než testovací a přitom už ji silnější mít nebude, protože má tu hladinu LH nižší a přesto už to pro něj znamená pozitivní test...To se dá vysledovat jedině když už měříš pár měsíců a už víš, jak u tebe ty čárky před ovulací vypadají...Já ty dvě čárky taky nemívala nikdy moc silné, tento měsíc je mám fakt zřetelné poprvé.

disa
9. pro 2016

@vanea děkuju za vysvětlení 🙂

disa
9. pro 2016

Mohla bych se ještě zeptat,potřebuji si spočítat délku MS cyklu,počítá se do toho i ten den kdy jsem to dostala?

vanea
9. pro 2016

@disa Jj, první den menstruace je 1DC 🙂 (1. den cyklu)

disa
9. pro 2016

@vanea děkuji 🙂

vanea
9. pro 2016

@disa za nic=)

terka228
9. pro 2016

@vanea no, dneska snad večer dorazí 🙂

terka228
9. pro 2016

@vanea a na štědrý den bych měla testovat 🙂 ....ale stejně už tomu ani nevěřím.....jen je to sranda 🙂

juli88
9. pro 2016

Ahoj holky, prosím za jak dlouho se vám zvýší bazalni teplota po pozitivnim ovulacním testu? Já měla pozitivní včera večer a dnes ráno ještě byla teplota nízká.. Děkuji🙂

evzenie2016
9. pro 2016

@terka228 @vanea Ahoj holky, tak mé čárky na dnešek ještě posílily, tak doufám, že tulení bude stačit. Proběhlo včera večer, dneska ráno a jiny už nebude. Tak tam musí holky počkat, než proběhne ovu. Doufám, že teda zítra už bude zvýšená teplota a ovu proběhne někdy během dneška nebo v noci, ať je šance. A Teri u Tebe myslím, že dnešní tulení bude akorát. Včera test naznačil, že ovu bude, takže to akorát vyjde. Zase i vajíčko umí chvíli počkat. Z té vyznačené ovu v grafu jsem překvapená, ale třeba udělali nějaký upgrade a malují to jinak 🙂 Ale písnu Ti, kdyby se zvýšila teplota mně, co to udělalo. Btw. máš tu základní verzi FF nebo tu profi? Mně akorát skončilo nějaké to testovací období a přišla jsem o "semafor plodnosti". Ale zdá se mi nejpodstatnější ten graf a ten jde i bez placení 🙂

evzenie2016
9. pro 2016

@juli88 Ahoj, jak psala @vanea - pozitivní test naznačí, že Ovu bude tak za 12-48 hodin. Koukni i do návodu u testu, co tam za časový údaj píší. Tzn., že někdy v tomto rozmezí proběhne ovu a pak stoupne teplota. Takže Ty můžeš ráno změřit a ovu akorát probíhá a teplota ještě nenastoupala, nebo proběhne během dalšího dne a dozvíš se to až obden při dalším měření. Mate to, že test neindikuje, že ovu proběhla, ale že teprve bude....jednou 🙂 Třeba já teď poslední dva cykly mívám pozitivní testy 2 dny. Tentokrát bych asi řekla, že spíš ten dnešní je superpozitivní, takže ovu může proběhnout dneska, zítra nebo dokonce i pozítří...což teda doufám, že ne, jinak jsem minula šance....ale to už je jiná 🙂

vanea
9. pro 2016

@terka228 jé no to je krásné🙂 to budem asi testit spolu:D já to taky radši nechávám tak nějak...plavat ... a uvidíme jestli to dopadne..prosinec je fajn v tom, že je člověk pořád v zápřahu, tak na to nestíhá moc myslet🙂

Strana