Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holky jen tak pro zajímavost, už se vám někdy stalo, že vám ff vyznačil ovulaci dopředu? Mně včera vyznačil tu červenou čáru na dnešek už včera 🙂 No to se mi ještě nestalo. Vždy mi ji vyznačí až po těch 3 dnech zvýšených teplot 🙂 A to i když jsem měla zadaný pozitivní ovu test, tak to moc nechápu, ale ff tomu jistě rozumí víc než já 🙂
@radunkap Taky neztrácej naději, 10 DPO je ještě brzo na nějaké závěry. Jsem Ti v patách, já dneska 9DPO, testovat budu až za týden, mám dlouhé cykly, MS by měla dorazit až 15.12.! Minulý měsíc jsem byla jeden příznak za druhým a nic z toho, teď se neděje nic, tak třeba to je znamení.
Ahojky holky, moc prosím o radu! Dnes jsem 13DC a mám jasně pozitivní ovulační test. Není to brzy? Kdy je nejvhodnější styk? Naposledy jsme ho měli ze včerejška na dnešek. nebude tedy dnes večer moc brzy? Minulý měsíc jsem bud špatně testovala a nebo ovulace vůbec nebyla. Moc všem děkuji za rady!!!
Tak dneska už ovu test zeslábnul...
Můžu se zeptat jak je to s těma testama? Já myslela že když je druhá čárka silná že teda probíhá ovulace a v ten den se snažit. A nebo je to jinak?
@disa za mně je nejlepší se snažit v den pozitivního testu (tzn čárky jsou stejně silné) a pak kdykoliv v následujících 48 hodinách.
Ale ono je to právě hrozně individuální, někdo má tu čárku slabší než testovací a přitom už ji silnější mít nebude, protože má tu hladinu LH nižší a přesto už to pro něj znamená pozitivní test...To se dá vysledovat jedině když už měříš pár měsíců a už víš, jak u tebe ty čárky před ovulací vypadají...Já ty dvě čárky taky nemívala nikdy moc silné, tento měsíc je mám fakt zřetelné poprvé.
Mohla bych se ještě zeptat,potřebuji si spočítat délku MS cyklu,počítá se do toho i ten den kdy jsem to dostala?
Ahoj holky, prosím za jak dlouho se vám zvýší bazalni teplota po pozitivnim ovulacním testu? Já měla pozitivní včera večer a dnes ráno ještě byla teplota nízká.. Děkuji🙂
@terka228 @vanea Ahoj holky, tak mé čárky na dnešek ještě posílily, tak doufám, že tulení bude stačit. Proběhlo včera večer, dneska ráno a jiny už nebude. Tak tam musí holky počkat, než proběhne ovu. Doufám, že teda zítra už bude zvýšená teplota a ovu proběhne někdy během dneška nebo v noci, ať je šance. A Teri u Tebe myslím, že dnešní tulení bude akorát. Včera test naznačil, že ovu bude, takže to akorát vyjde. Zase i vajíčko umí chvíli počkat. Z té vyznačené ovu v grafu jsem překvapená, ale třeba udělali nějaký upgrade a malují to jinak 🙂 Ale písnu Ti, kdyby se zvýšila teplota mně, co to udělalo. Btw. máš tu základní verzi FF nebo tu profi? Mně akorát skončilo nějaké to testovací období a přišla jsem o "semafor plodnosti". Ale zdá se mi nejpodstatnější ten graf a ten jde i bez placení 🙂
@juli88 Ahoj, jak psala @vanea - pozitivní test naznačí, že Ovu bude tak za 12-48 hodin. Koukni i do návodu u testu, co tam za časový údaj píší. Tzn., že někdy v tomto rozmezí proběhne ovu a pak stoupne teplota. Takže Ty můžeš ráno změřit a ovu akorát probíhá a teplota ještě nenastoupala, nebo proběhne během dalšího dne a dozvíš se to až obden při dalším měření. Mate to, že test neindikuje, že ovu proběhla, ale že teprve bude....jednou 🙂 Třeba já teď poslední dva cykly mívám pozitivní testy 2 dny. Tentokrát bych asi řekla, že spíš ten dnešní je superpozitivní, takže ovu může proběhnout dneska, zítra nebo dokonce i pozítří...což teda doufám, že ne, jinak jsem minula šance....ale to už je jiná 🙂

Jako tulení stejně bude, jen jestli to k něčemu ještě bude.... :(