Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@radunkap To vypadá na dobre zprávy. A kdy to vidíš na test? 🙂
@terka228 @evzenie2016 no uvidime🙂 zatim si to moc nepripoustim, ale byla bych strasne stastna🙂 TT jsem delala vcera a byl bily, ani zadny duch. Tak az v utery. To bude 14 DPO, ani nevim, kdy to ukaze..A ve ctvrtek mam jit na preventivku na gyndu.
@radunkap moc bych Ti to přála! Budu držet pěsti 🙂
holky dnes termin MS a zatim nic :-O porad litam na zachod kontrolovat 😀 kezby neprisla
@misicka74 tak to jsme dve🙂taky porad kontroluju a nic🙂
Taky bych rekla,ze to ryska neni.To je duch❤
ale vidim ho az ted ☹ tak nevim, jestli to muze udelat nebo ne? 3minuty po udelani tenstu bylo bilo a pak jsem nekoukala
@misicka74 tezko rict...ale udelej si radsi jeste jeden a treba az za dva dny...Ale ja bych to asi stejne nevydrzela..🙂chci vydrzet testovat az v utery,ale nevim jestli to vydrzim🙂
@kotito ahoj, jak píše terka228. poz.test byl 3.12:) tzn ovulka buď 4.12, nebo 5.12. Ovulace přichází 12-48 hodin po pozitivním testu, funguje to jinak, než test těhotenský a úplně přesně ti to bohužel žádný test neurčí. Snažení je ideální v den pozitivního testu a pak kdykoliv v těch následujících 48 hodinách
@misicka74 tak přesně to stejné jsem měla na testu koupeném v Tescu...... název už ale nevím.....byl taky takhle modrý s písmenkama (prvně nic a pak když vzlínal zbytek barvy před zaschnutím,posunovala se barevná čárka po testu směrem ke kontrolní a tohle po ní nakonec zůstalo)
ten den jsem zkusila ještě jeden STEJNÝ a byl negativní.
nemusí to být ovšem stejný případ
a ještě jedna zkušenost....podobá s testem z "mojí lékárny"
Ahojky holky, takže ani dnes teplota nevystřelila, takže jsme tento měsíc mimo :( To by se muselo něco stát, něco jako zázrak, aby to muž dnes z Německa stihnul ještě domu, ale o tom pochybuji .... než ho vyložej, naložej.....zapeklitý měsíc...
@evzenie2016 a jak je to dnes s Tvojí teplotou? Už je pěkně nahoře??? No snad jo 🙂
Mě teda tak bolí bříško, že to snad není možné...au, au, takže je jasné, že odpoledne bude ještě pozitivní test, aspoň myslím a ovu proběhne dnes nebo zítra. Spíš zítra už by mohla být i u mně teplota nahoře...

@terka228 Třeba to vyjde. Já jsem taky přemýšlela, jestli to casove vychází dobře. Poslední tuleni v patek ráno, ale verim tomu, že jo a že to bude stačit. Tak musí i Tobě! Hlavně se nesmíme stresovat a naopak musíme věřit tomu, že to klapne🙂