Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 jo, byla bych asi i naivní, kdybych věřila, že se to napoprvé povede🙂 Ale jednu výhodu to má, dneska večer si dám šampíčko.. co jsme se začali snažit, tak jsem neměla ani svařák na trhách, tak si to dneska vynahradíme🙂
@radunkap No vidíííííííííš to, to je nápad! Já jsem teď v čekací fázi, takže jsem včera proběhla trhy s horkým jablkem 🙂 A jinak člověk vždycky trochu doufá a pak je zase takový mrzutý, když se to nepovede, tomu se asi vyhnout nedá. Ale na chmury je nás tu tolik, že se zaženou a pak se zase můžeme společně radovat 🙂 Teda mě honí mlsná, já se jdu po nějakém tom džusu podívat hned 🙂
@radunkap Ahojky,ono se to s tím abstinováním nemusí ze začátku až tak přehánět. V době snažení je to úplně jedno.I v samotném počátku těhotenství,protože dokud nejde o PLOD,který je pak vyživován z těla matky,tak se k té fazolce stejně nic škodlivého nedostane😀
Troufám si říct,že naopak ta přehnaná starost a tendence dělat vše jinak,moc se hlídat je naopak na škodu. Řídí to hlavně mozek...je to v hlavě😉
@evzenie2016 přesně tak🙂 Je to tak, jak to má být🙂 Ať ti to čekání utíká a testík, ať je pozitivní🙂 Moc ti to přeji🙂
@misicka74 ahooj,tak jsem to nevydrzela a udelala ho dneska a jsou tam //😍
@sluninko23 Bezva, tak alespoň nebudu sama. Nějak se ztrácím, už máš po termínu MS nebo jsi byla taky nedočkavá jako já?
Tak statisticky by to mohlo každý měsíc 1 z 5 tady vyjít, nee? 🙂
@sluninko23 moc blahopřeju!
@sarkab85 uz mam po..Ale jenom 1 den😀nevydrzela jsem to si ten test neudelat🙂
@peacev dekuju🙂
@sluninko23 Věřím🙂, já předbíhám o tři dny! Jen, aby mě pak nečekalo zklamání. Takže tfuj, tfuj ať je vše v pořádku a těšíme se na zprávy z gyndy.
@evzenie2016 přesně tak.Teď jsem to moc řešila,ale už tomu nechám volný průběh a co se má stát se stane. Spíš mě teď trápí MS vždycky jí mám tak max.6 dní a dnes je to 6.den a já pořád dost krvácím ☹
@sarkab85 dekuju 22 jdu k doktorce..Pry uz pujde neco videt😍
@sluninko23 Určitě, možná bude už i ❤ Pokud to nedostanu, tak se tam taky 22. chystám, přeci jen ať máme alespoň s tím vánočním dárečkem trošku jistotu, že?
Ahoj, koupila jsem si ovulační testy a moc moudrá z toho návodu nejsem. Jak moc dopředu si mám dělat testy? Ovulace by při normální periodě (28 dní) měla nastat 14. den a podle stažené aplikace v telefonu začíná plodné období již 9. den, mám si tedy začít dělat ovu testy od tohoto dne nebo počkat až na 12. den, aby to bylo blíž ovulaci? Je potřeba udělat ovu testů víc, když je patrná i druhá čárka? Děkuji za odpovědi 🙂
@sarkab85 no praave🙂At to mame hezky na papire🙂
@monix94 Ahoj, nevím, jaké testy jsi koupila, u těch mých bylo vždy v návodu od kdy testovat, pokud člověk neví, kdy přesně ovu je (což neví asi nikdy, pokud nemá doma příruční ultrazvuk) 🙂. Když koukneš tu do diskuse, tak zjištíš, že určit pozitivitu nemusí být vždycky jisté. Takže, pokud máš standardní cyklus těch 28 dní, testovala bych od 9,-10. dne, ať mám srovnání testů a vidím vývoj. Pokud chceš jen potvrdit, že ovu proběhne 14 den, testovala bych od cca 12. dne - ovu po pozitivním testu proběhne do cca 12-24-48 hodin (ale to koukni do návodu od výrobce, co za dobu udává). Ovu test neprokazuje, že ovulace proběhla, ale prokazuje nárůst LH hormonu jehož zvýšením k ovulaci dojde (obvykle). A jinak obyvkle ovu testy obsahují více, než jeden test...né nadarmo, je to kolikrát kovbojka 😀
@evabeda A jak jinak načasování snahy kolem ovu? Zadařilo se? Čekáš se mnou, zda se povede? 🙂
čekám čekám🙂 pozitivní test byl 17.,18., a i 19., tak jsme to načasovali na 18. a 20. den, víckrát jsme to nezvládli🙂 MS se má dostavit na začátku příštího týdne, tak uvidíme..Taky ti přijde, že to období po ovu do MS je nejhorší? vůbec by nemuselo být🙂
Takže holky, muž mi zítra dojede !!!! 😍
Takže se modlím, aby ráno ještě byla teplota dole, bříško pořád hodně bolí....ale skončila jsem i na pohotovosti na injekci proti bolení hlavy. Nepomohly mi léky na migrénu, tak snad se to zase neovlivní....
@majina Ahojda, mně se to zdá hodně slabe. Každopádně jak máš citlive testy? Zkoušis první měsíc testy? A ještě nejaka další data by to chtělo...obvykla delka cyklu a kolik DC jsou ty testy delane. A vidím dobře, že je děláš jednou za dva dny? To se mi nezdá dobrý nápad alespoň ve dnech, kdy je čárka alespoň nějak viditelna....ja naopak někdy dělám i vic testu v jeden den...
No mě to právě taky přijde děsně slabé ale tohle je poprvé co se mi na testech alespoň něco ukázalo, jinak vždy bílo. Cyklus mám velmi nepravidělný, někdy 32 dní, jindy 28, pak zase 43....těžký se mnou ☹

@sarkab85 Díky a tobě přeju, ať čárky jen sílí🙂 Dej pak určitě vědět🙂