Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 Já ji tam vidím😍
@evzenie2016 Teda, já v těch grafech nejsem moc zběhlá, ale to je docela ukázkové co?:D Hrozně moc držím palce!!! Kdy plánuješ testovat?🙂) A děkuju, jsem zvědavá úplně strašně:D Jinak mně jen bolí ty prsa, mám trošku divnou chuť občas (třeba včera u rybí pomazánky mi chutnala sladce, přitom manžel tvrdil, že je slaná dost) a bylo mi celý den tak nějak blbě, ale dneska je to zatím v pohodě (kromě těch prsou, z větších Aček mám větší B, takže se fakt zvětšily hodně, nosím furt sportovní podprdu jak prdlá:D a hlavně nemůžu spát na břiše, protože to bolí) no a zase trošku špiním...každopádně radši moc nedoufám, na testu zatím nic není🙂 9-10DPO cca...záleží, kdy ovulka nakonec byla🙂
@evzenie2016 aaaaaaaaa! :D
@sarkab85 No, já jí tam taky vykoukala...ale uplne jsem si říkala, jestli sinto nenamlouvám 😀 Ale ještě není termín MS, musí se udržet. Jestli tam opravdu je 🙂
A @vanea držím taky pěsti! Jak budou novinky, dej info. Ja jinak jdu ve šlépějích @sarbak85...nic. normálne me boli prsa, taky se zvětšují a tentokrát nic. Jako plnější asi trochu jsou, ale to bývá více a jinak nic. Ale od toho poklesu teploty semtam cítím podbrisek. Ne jako bolest, ale to to "vím o nem".
Holky pamatujete, jak ve slunce seno svítila skopkova baterkou v posteli na fotku? Ceka je dneska ráno. Merim v pět, ale vstávám v šest....a dneska jsem byla nejaka ospala, tak jsem si říkala, kašlu na to, pospim si....a misto toho jsem furt rozsvecela lampičku a čouhala jsem na test 😀 Moc bych si přála, aby to vyšlo...
@evzenie2016 jojo budu se hlásit:D
a mám z tebe strašnou radost, hrozně držím palce, aby bylo všechno v pořádku :-* ! že by ty vánoce s adventem přece jenom čarovali🙂)
a přesně vím co myslíš:D tu Škopkovou úplně vidím:D!
@evzenie2016 Nenamlouváš, opravdu tam je a teď už bude jen sílit. Neboj, určitě je zabydlené dobře a MS už nedorazí. Mám z Tebe radost, užívej si to. Takže teď ještě čekáme dobré zprávy od @vanea a @terka a budeme komplet. Kdepak říkám to pořád, Vánoce jsou mocné.
@evzenie2016 gratuluji!!!!!!😍 Je tam!!!!!! 😍😍😍
@evzenie2016 těším se,jak bude sílit....🙂 Hned zítra čekám foto dalšího...😀
@evzenie2016 moc moc držím palečky a myslím na Tebe!
@evzenie2016 no parááááááda 👍 taky vidím, tiše gratuluji a jen ať hezky sílí!!!!
Díky moc vseeeeem holky! @terka228 @vanea @peacev @sarkab85 @kastanek87 Úplně se bojím se ještě radovat, aby to klaplo. Tak další zase ráno....to bude zase Kelišová 🙂 Ale posun tam je, dřív jsem mela opravdu úplne bez náznaku. Tak snaaaaaad.
Teda Škopková 😀: joy:
@evzenie2016 já ji tam taky vidím!!🙂 Hurááááá
@radunkap Díkyy!
Alespoň mi to čekání tu holky s vámi do zítra zase lépe uteče...i když mě pro jistotu začala bolet hlava, což mívám před MS...tak doufám, že se udrží fazolečka maličká...
@evzenie2016 Udrží!!!!!! Musí 🙂 Moc Ti to přeju 🙂 A taky to, nekončit jedním.... sourozenci jsou super !!! 😀
@terka228 Díky za podporu Teri! Vyhlížím i Tvé testování a doufám, že se přidáááššš! Ať máme krásný nealko silvestr a stejně budeme jak opilé 😀
@evzenie2016 a zkoušela jsi i ovu test, jestli sílí???? 🙂
Jinak kdyby mi to taky vyšlo, byly by to pro mně ty nejšťastnější Vánoce bezalkoholové ....🙂
@terka228 Nezkoušelaaa. Asi to zkusím. Ty ještě mám 🙂 Jen mě trápí ta hlava dneska....to je jak před MS :(
@evzenie2016 příznaky mohou být často stejné, jako před MZ. Pamatuji se, jak mně bolela, když jsem čekala Davídka...tehdy jsem ještě netušila, že ho čekám, tak jsem si vklidu brala Triptany, že je to bolest před MZ....a pak mi došlo, že už pár dní meškám... 🙂 Takže nezoufej...příznaky mohou být opravdu stejné...🙂
@evzenie2016 A kdy máš termín mz???
@terka228 FF mi jí předpovídá na středu 21. Proto jsem nakonec dneska zkusila už ten test, že by něco mohlo být vidět. Ale přeci jen, jsou to ještě 3 dny....
@terka228 Jinak na tu hlavu si vzpomínám, jak mi neuroložka slibovala, že možná těhu to změní a budu mít klid...noooo, to nám to pěkně začíná :D Ale za potomka já vydržím hodněěěěěěěě 🙂
@evzenie2016 jeee super moc moc gratuluji😍😍
@strykova Dekujiii. Jen nevím, jestli není na gratulace moc brzy 🙂 Zatím jen držte falozoličce palce, at se udrží 🙂 Dělá si tam hezky teplíčko, to je fakt 🙂
@evzenie2016 určitě budu držet palečky 😍😍 teď to 100% klapne
@simi1510 Pokud jsou to Comfort, mela jsem tmavší. Doporučuji vydržet a pokračovat s testováním 🙂

@terka228 dnešní...