Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@tammm ahojky je to gel na podporu početí. Conceive gel nebo tak nějak se to jmenuje. 😀
@janickazabicka zeptam se na něj v lékarně,většinou když není něco skladem,tak do druheho dne dodají.
@verunka11221 já mám cykly cca taky kolem 30-32 teď po revizi a ovu dorazí vždy 20 DC
@tammm jestli muzu poradit tak ja ho objednavala na Benu.cz je to e-shop Benu lekarny a tam to maji nejlevnejsi. A pokud mas lekarnu blizko muzes si to tam nechat poslat a neplatis postovne. ALe pozor objednavku musis udelat pres e-shop, protoze primo na prodejne stoji vic, tohle je eshopova cena, proto levnejsi 🙂 me ta 30ml stal 200 Kc 🙂 jinde stoji pred 300.
@evzenie2016 Ahojky, tak dnes jsem se vzbudila bez bolesti. Doufám, že tedy nedojde během dne.... ale chci Ti ukázat moje velehory😀 A to jsem ten 4DC měřila o hodinu později, proto je kolečko průhledné. Takže teoreticky by ve správnou hodinu byla teplota ještě nižší... 🙂 Ach jo, to jsou skoky... A to jsme zrovna s mužem mluvili o tom, jaká byla krásná dovolená na horách, a že bychom měli zase s dětma vyrazit a spoň na týden😀
@simi1510 Diky budu zkouset dal a uvidim. Prave kdyz sem chodila k dr na ultrazvuk(pred prvnim tehu) tak to byvalo 17-18dc takze to bude asi stejne
holky tak mu mě nic...dnes přišla sviňa jedna a ještě o den dřív, takže po 27 dnech..:( ale aspon mě od doby co neberu HA (6 let) poprvé nebolela prsa!🙂
holky ještě se na vás obracím s prosbou o radu - vyčetla jsem, že LF se dá prodloužit vitamínem B6 (pyridoxin), když beru gynex, semtam kontryhel, kyselinu listovou (tu musím pořád kůli epilepsii)..netluče se to nějak? Děkujii
@terka228 Doufám, že už dneska dá pokoj! Jednou se me někdo ptal, jak bych to popsala, tak jsem říkala, že lezim a doufám, že už konecne umřu. Ale ted mi celkem zabírají triptany. Musím třeba spát, ale ta bolest není taková. Snad už budeš mit klid! A tyhle zimní grafy teda vypadají 🙂 A ja se probudila dneska o hodinu dřív, tak jsem změřila, ale koukala jsem, že prazdne kolečko, tak jsem tu hodku ještě tak pospavala a změřila znovu, tak počítám, že pravda je tak někde uprostřed mereni 🙂 Přeci jen už jsem nezabrala uplne...vytuhla jsem az potom 😀. Tak koukni na moje výsledky....
@evzenie2016 ovu byla ale až 18 dc že?
@terka228 u tebe 15 dc ? Ja jen dle teplot.
@evzenie2016 No to ale vypadá opravdu dobře 🙂 Že by bylo 6DPO zahnízdění?🙂
Těším se na výsledek🙂
Jinak dnes už mám opravdu po týdnu klid a nasazené ty nové preventivní léky, takže ťuk Ťuk Ťuk....ale je mi najednou tak krásně na tom světě...😀
Ahoj holky, tak co, jak to u vás vypadá, už budete zkoušet testit, nebo je ještě brzy?🙂 já dneska 9DPO, kolem oběda mně neskutečně píchalo v podbřišku a teď k večeru jsem začala růžovo-hnedě špinit, do MS mi zbává 6 dní...tak jsem na to zvědavá....
@evzenie2016 Teda to vypadá krásně, z toho kouká překvapení.
Nějak jsem o víkendu nestíhala, dárky, cukroví, živý betlém, no vánoční honička.
Jinak páteční oznámení manželovi byl doják, co Vám budu povídat. Když to rozdýchal, říkal, že to poznal. Přeci jen je to už druhý kousek a aniž bych to tušila, příznaky prý byly. Prý jsem byla pořád hrozně protivná a poslední týden jsem v klidu, no prostě chlapi😉 Dnes 18DPO a na tt už pořádný dálnice, jinak mě vůbec nic není. Když to tak zůstane, jedině dobře.
@vanea To vypadá slibně, těším se na testíky.
@simi1510 já to mám stejně, nikdy (až tento měsíc) jsem neměla stejnou či silnější čárku🙂 ale takto slabé je mám skoro celý cyklus:/ a to nemám tu hladinu nijak moc vysokou..zdá se mi to málo no...ale jasně,že každá jsme jiná a u každé to vypadá jinak=) to se vysleduje jedině pravidelným testováním alespoň měsíc-dva no
@evzenie2016 Tak jak teplota dnes??? Já pokračuji ve svých velehorách 🙂
Ale Ty už bys mohla pomalu testovat. ne??? Kdy uděláš test? Jsem hrozně nedoškavá, protože Tvůj graf vypadá fakt krásně 😀
Ahoj holky 🙂 @terka228 @vanea Tak u me dneska růst teploty, tak jsem zvedavá. Dodám graf 🙂 A konečně i dobre zprávy od Tebe Teri s migrénou. Moc moc přeji ať už je klid! Obdivuji, jak to dávas s dětmi! A jak jinak je? Něco jinak, než v minulých měsících? To čekání je dlouhe, viiiim
@vanea to špinění vypadá moc nadějně! Nějaké další příznaky či nepříznaky? 🙂
Holky, držím všechno, co mám, at to klapne!
@evzenie2016 No, jsem šťastná, že hlava nebolí.....mám neskutečně moc energie najednou 😀 Jinak nic nového nebo jiného.... no mně těch 6 dnů teď uteklo díky těm bolestem, ale teď už bych zase byla ráda, kdyby to vyšlo, ale..... U Tebe to teda vypadá nádherně, když teplota stoupla ještě, to bude určitě ono !!!!!!! 😍 Těším se na graf 😀
@evzenie2016 no super !!!!!! zkusíš zítra test ????

@dasa.77 tak to jsem nezkoušela,Ibalgin mi nikdy nepomohl,ale tonoucí se stébla chytá a za tuhle zkouzku fakt nic nedám....děkuji. Já byla léta v pohodě...3 bolesti za měsíc kolem mz a na to zabraly přímo ty na migrénu.a do hodiny jsem byla ok. Tohle fakt neznám a nic horšího teda neznám...jdu spát a snad už to zítra nepřijde...