icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

evzenie2016
16. pro 2016

@peacev jejku! Jak toooo? A kolikátý DC jsi? Nechceš taky zkusit tu teplotu? Koukni na tenhle měsíc Terky...taky nejdřív to vypadalo, testy silné a pak ovu úplně jindy a teplota napověděla hodně.

peacev
16. pro 2016

@evzenie2016 já jsem 14DC, vůbec tomu nerozumím, dneska sem se starala o hnízdečko že bude krásný večer, no bude doufám i tak, já na tu teplotu fakt nemám, vzdala jsem to měřeí po pár dnech :-/ Asi to nechám náhodě a bude, no to jsem říkala už minulej měsíc 😀

peacev
16. pro 2016

@terka228 tak to je strašný, já to znám, ale mám to tak jednou za půl roku, nemáš nějakej stres ... čím to jen je?

evzenie2016
16. pro 2016

@peacev Ale 14 DC není toliiiiiiik, vytrvej, však ona dojdeee!

evabeda
16. pro 2016

@peacev ještě testuj, mně tento měsíc vyšel pozitivní test až 17. a 18.den, i 19.dopoledne..neztrácej naději🙂

terka228
16. pro 2016

@peacev
@evzenie2016
Tak ve stresu jsem asi pořád, ale tak nějak ve stejném, viz výchova Lukáška s autismem. Ale nic se nehrotí,... spíš naopak s ním 🙂
Spíš se bojím toho, že se hormony zbláznily, protože jsem přestala kojit a to už je vlastně asi y 2 měsíce...ale že až takhle?! To jsem nikdy nezažila. Triptany vždy zabíraly...
Jako mužskej už je hotovej a pořád mi připomíná, že jsme někdy byli s Lukáškem na vyšetření v Praze na nějaké klinice na Neurologii, a byla tam holčina, která trpěla migrénami. Byla tam na nějakém celkovém vyšetření, které trvalo cca týden. Takže muž se jako rozhodl, že mě tam dostne, že si vezme dovolenou a bude jezdit s Lukáškem do Mostu do školy....jem aby mi někde pomohli 😀 Jako je od něj moc milé🙂
Já uvidím jestli mi zabere, když mi tady u nás zmnění tu preventivní léčbu...stejně, když se zadaří, tak nic brát nemůžu.... ale zase migréna při těhu odezněla úplně...

evabeda
16. pro 2016

@terka228 snad tě to přejde co nejdřív!nemůže to být od krční páteře?jinak tomu,že jsi ve stresu věřím, já mám ve třídě 2 autíky..máš můj obdiv!Hlavně ať jsi brzy v pořádku a vše se ustálí😊

peacev
16. pro 2016

@evabeda děkuji, jen je mi divné že by byli duchové čtyři dny, pak dva dny nic - bílo a pak ještě teprv přišla čárka?

terka228
16. pro 2016

@evabeda děkuji moc, taky doufám 🙂

janickazabicka
16. pro 2016

Ahojky holky nerada rusim, ale chtela bych se s vami poradit, toto jsou me ovu testy od dr. Maxe. Myslite ze kdyz byl pozitivní ve stredu kolem 14 hod, ze by byla jeste nejaka nadeje, kdyby jsme meli sexik dnes ze se zadari? Predtim jsme se kvuli praci bohuzel nepotkali. A ted prvni cyklus chceme pouzit gel na podporu tehu. Díky za vas nazor 🙂

evzenie2016
16. pro 2016

@janickazabicka Ahojda, ale ty mas hlavně pozitivní test ještě z 15.12., je to tak? Pokud začne zítra slabnout, bude to akorát, jinak by bylo nej to ještě zítra pojistit. Pokud by byl i zítra pozitivní, tak plus den....

evabeda
16. pro 2016

@peacev je to mozny, taky jsem to tak asi 2x mela, opravdu muzes mit ovu pozdeji.Ja mam cyklus 28 a ovu cca 20.den..jeste to vydrz testovat a uvidis!😀

peacev
16. pro 2016

@evabeda děkujuuu 🙂 nechám se překvapit a budu trpělivá no 🙂 Ikdyž si spíš intuitivně myslím že už to bylo ... Asi ty testy nedělám dobře a nepít dvě hodiny to u mě taky nehrozí 🙂
A není 8 dní hrozně krátká ta druhá fáze cyklu? Četla sem někde že to má být 10-16 dní a že je to pořád stejně ... já měla minule 14 dní

janickazabicka
16. pro 2016

@evzenie2016 myslíš? Mě se spíše zdálo že ten z 15. Je spíše už slabší ale.nevim no proto bych chtěla názor nezávislé osoby 😂😀😀

dasa.77
16. pro 2016

@janickazabicka ahoj,ten test ještě není zaschlý,těžko posuzovat,porovnávat

evzenie2016
16. pro 2016

@terka228 Teda to Tě fakt lituji. Vím, jaká migréna umí být. Mě dokáže úplně "vyřadit". Moc přeji, aby to brzy povolilo a ať klapnou i nějaká ta vyšetření. Musí Ti byt šíleně :( Kéž by se odhalila příčina a dala se řešit. I když vím, že mi moje neuroložka říkala, že migrénu muže způsobit shluk pár buněk, co dělají neplechu a nikdy je nikdo neodhalí. Ale držím pěsti, aby zabrala změna te podpurne léčby! Drž se!

kotito
17. pro 2016

@tammm moc děkuji je fakt super!

evabeda
17. pro 2016

tak jsem si ze zvedavosti udelala ovu test 2 dny pred MS, to je furt mozny?cekala jsem,ze bude bily..

dashenka1
17. pro 2016

@evabeda mas v tele dost LH proto...

tammm
17. pro 2016

@janickazabicka jaký gel? 🙂

tammm
17. pro 2016

Už jsem si pročetla co za gel,ach jo,to nestíhám objednat,ovu mám mít v úterý ☹

evzenie2016
17. pro 2016

@evabeda A co zítra ráno zkusit spíš tehu test 🙂 Víš, jak nektere holky říkaly, že jim LH ukázal tehu dříve než těhotenský 🙂

evabeda
17. pro 2016

@evzenie2016 to si myslím, že bude ještě hodně brzy🙂 počkám do termínu MS a jak se zpozdí, tak vyzkouším!

evzenie2016
17. pro 2016

@terka228 Ahoj Teri, jak je? Byla to sobota bez migrény? Myslím na Tebe!

salenas
17. pro 2016

@evabeda můžeš být těhotná a nebo taky ovu test ukazuje na cystu. Držím palečky,ať je to těhu 🙂

volfikovi
17. pro 2016

Ahoj holky .Tak jsem do toho včera práskla 🙂 ted čekáme na MS a pak další snažení . Vyskočili mi bedary,tak bohužel se Adámek nepovedl ☹

evabeda
17. pro 2016

@salenas cysta by to byt nemela, pred mesicem jsem byla na vysetreni a rikal,ze vse je v poradku😀tak snad je vse ok!😊

terka228
17. pro 2016

@evzenie2016 Ahojky, bohuže ne 😢 zase infuze na neurologii. Byla tam ale moje doktorka, takže mi hned přinesla zásobu nových preventivních léků....řekla mi, že někdo má tyhle bolesti i 10 dnů, a že mám zítra přijít zase na infuzi, jestli Triptany nezaberou a hlava bude bolet. No, přestala bolet až hodinu po infuzi....takže celé odpoledne doháním domácnost a děti. Bylo to tu jak po boji a jsem opravdu vděčná, že máme domácnost vybavenou myčkou nádobí i sučičkou prádla, jinak nevím, jak bych to zvládla..... Vše je ale hotové a dokonce jsme s Davídkem vylouskali oříšky a snad se mi zítra podaří udělat ty vosí úly, co chybí🙂 Jinak zítra nemusím nic...taťka s Davídkem nazdobí stromeček.... Jen se děsím té hlavy...
A jak u Tebe???? Jsem zvědavá na testíky 🙂
Já si tento měsíc nijaké šance nedávám po těchto drijákách....
ale budu vyhlížet ty Tvoje //😍

terka228
17. pro 2016

@volfikovi Gratuluji ke svatbě !!!! Máte nádherné fotky !!!!😍 Tak teď ještě i to další ....🙂

dasa.77
17. pro 2016

@terka228 Chuděro, taky mívám migrény,ale naštěstí ne tak často. Někdy mě drží 3 dny,probouzím se s bolavou hlavou a taky s bolavou jdu spát. Zkoušela si někdy vzít si třeba ibalgin a zapít ho horkou kávou???? Vím,zní to hrozně, a taky jsem nevěřila,že by zrovna tohle mohlo pomoct. Než jsem to vyzkoušela..... prášky nezabíraly,tak jsem si řekla,že nemám co ztratit. Za 10-15 minut bylo po migréně.😉

Strana