Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@aptacek Já už jsem právě tento měsíc testovala těmito testy a zároveň testy Pepino. A už budu používat jen Pepino 🙂 Na nich to totiž bylo jasné. Když byly ty Comfort jakoby pozitivní( // byly stejné), tak Pepino byl ještě pořád negativní....pro mě je to pak přehlednější 🙂 Tyhle Comfort jsou na nás asi moc citlivé...😀
@aptacek No, já někde tady četla, že může proběhnout 2x za sebou, ale psaly tam holky, že je mezi nimi pauza snad 1-2 dnů né víc....ale to fakt nevím, abych tady neplácala blbosti....
Každopádně, jestli jste se snažili v těch dnech, není to vůbec na škodu 🙂
Já vím jistě, že i když jsem měla takovéhle // na těchto testech, tak ovu ještě pořád nebyla...měřím teplotu, takže ta mi to potvrdila....až když jsem měla na těhle testech testovací jasně silnější naž kontrolní, pak se i následně zvedla teplota, a tím jsem věděla jistě, že ovu proběhla....
ale každá jsme jiná....zkus ještě testovat a prostě uvidíš, nic jiného nezbývá 🙂
holky, něke jsem četla, že výsledke na ovu testech o víc jak 5ti minutách může být zkreslený. Koukám, že si testy necháváte i několik dní. Co si myslíte?
@klaina ja brala prvni dufaston, kvuli nepravidelnym mesickum. Brala jsem ho asi dva roky a prestal mi ucinkovat (zacala jsem mivat zase spozdeni), tak mi ho prave vymenil za ten gynprodyl. Mam dvoustovku a beru jednu na noc 16-25 DC. On je pry super, kdyz ma zena ovulaci pred nasazenim 1. Prasku, ze vytvari idealni prostredi..ty mivas kdy ovu?
@evzenie2016 Dobré ráno, tak vyhlížím nový testík.....😀
U mě dnes opět pokles, tak nevím....ale mám ještě čas, no...kéž by zase zítra vyskočila...
@evzenie2016 tak hlásím 1.DC a s plnou palbou...ale zase jsem rada,ze se mi cyklus prodlouzil na 31,predtim byl 27, coz u ovulace 20.den asi bylo moc brzo..no co,tak zas zacne kolotoc snazeni a poslouchani okoli,jak na to nesmim myslet😄
@evabeda tak ať je brzy pryč a s radostí na další pokusy! A třeba to prodloužení cyklu pomůže zabydlení 🙂 Přeji, ať to vyjde...a nemysli na to 😀 (to muže říct jen někdo, kdo nelovi ovulku a ceka, az to čáp nějak zaridi 😀
@terka228 Času kupa, tak ona ještě vyleze! Ja si udržuji také takovou nižší teplotu. Ale pak přes den se vždycky hezky vyšplhá. Dneska jsem přepla FF na pregnancy monitor. Ale nějak me zlobilo nastavení, tak je to takove divne. A ani kalendář tam není. A čekala jsem kolonku na hmotnost a nic...ale budu ještě objevovat...
A ještě ten testik. Jasně, že jsem ráno neodolala 🙂 Ještě jsem tam přihodila včerejší Benu a ten tesne nad nim je tedy z dnešního rána. Zda se, že trochu posiluje. I když jsem si myslela, že na tom desitkovem už bude čárka silnější. Ale ten Benu je 25 a dělala jsem ho odpolko a zachytil v pohodě. Tyhle zadelane se budou lépe předvádět, nez ty odkryte 🙂 To se bude nechat dat kolovat po babickach 😀
@evzenie2016 Tak to je nádhera a řekla bych , že už jistota ❤😍
@evzenie2016 ukaž i Tvůj těhu grafík, ať se trochu povzbudím, prosím prosím 😀🙂
@terka228. Jaaafny. Jdu na to 🙂 Ať máš vzor... Vůbec se neboj me následovat, my Te vyhlížíme 🙂
@evzenie2016 Teda, to je krása !!!!!! Normálně Ti závidím, ale v dobrém samozřejmě😀 A hrozně moc Ti to mimi přeju !!!!!❤
@evzenie2016 no, já uvidím zítra podle teploty....ještě by byla šance, že je to dnes uhnízdění...i když bych předpokládala, že by teplota byla nižší....ale kdo jsme podle vzoru, že?🙂
@terka228 Já tomu pořád verim, že se to povede! A dekujiii moooc za přání! A uvidíš, že už jen to, že jsi se objednala u dr Tě uklidní 🙂 Ja ted nevím, jak to s gyn udělám. Jezdila jsem 100 km...zkusím se zeptat toho soukr doktora, jestli by nedoporučil někoho tu. Ale byla u něj legrace. Lezim tam, nohy nahoru, UTZ na miste a doktor na me otočil monitor a rika "tady máme naší dělohu"...už jste měly některa společnou dělohu s doktorem 😀 V tu chvíli jsem se musela fakt smát 😀 A je super, když doktor všechno vysvětlí. Tenhle by za to mohl dostat metál. Ale držím všechno, co mám, at se ke me přidáš! ❤

@terka228 aha, tak to jsem teda zvědavá 😀 by mě ale zajímalo, co znamená takový nárůst LH, pak nic a pak znovu. Nechápu 🙂