Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
jen bych ještě dodala že jsem neměla jakýkoliv PMS který normálně mám týden i více předtím, bolest prsou, prostě nic ... vše zničehonic ... ☹
@peacev já myslím, že se to občas stát může, že dostaneš MZ takhle dřív, ale nemělo by se to opakovat...nebyla jsi třeba nastydlá, nemocná....nervózní z Vánoc nebo tak...nemyslím si, že by se snažením něco pokazilo.... ale ty testy , to je divné...zkusila bych jinou značku testů.
Každopádně, už aby to bylo za Tebou a mohli jste se snažit znovu.
@aptacek nikdy se mi to nestalo, vždycky tak těch 30
@terka228 moc děkuji, já mám ted z toho ještě nervy další že nevím co se mnou je a jak to mám čekat příště ... doktorce mezi svátkama zavolám, pochybuju ale že tam někdo bude... měla jsem dva dny předtím velký stres, strašně jsme se doma pohádali, asi to se mnou hodně otřáslo... myslím že to pro nás oba začíná být moc psychicky náročné. Poradím se s doktorkou a nebudu už nic testovat :( A břicho ano, píchalo mi v něm prvně a pak už bolelo i dnes. Vzala sem si na to normálně brufen.
@peacev Já jsem měla nedávno cyklus jen 16 dní a začala jsem krvácet 6DPO. Taky se mi to nikdy nestalo....přikládala jsem to tomu, že jsem přestala úplně kojit.
U tebe to mohlo být opravdu stresem. Někdy ve dvaceti letech jsem si prožila také takový náhlý velký stres a dostala jsem z toho MZ a byla jsem z toho pěkně vykolejená :( Pak ale vše bylo normální..... Doufám, že to tak bude u Tebe 🙂
@terka228 tak mi to nedalo a ještě jsem po netu pátrala ... (včera i manžel brouzdal po MK! aby něco našel). A zjistila jsem že to může být bouřlivá ovulace při které se krvácí, našla jsem nějaké diskuze že někdo krvácel v době silné ovulace, když měli v tu dobu pohl.styk ... tak fakt uvidím, jestli to už přestane a jestli za 14 dní budu mít normální MS!
Vypadá to, že se to může stát kterékoliv z nás snažících se :-/
Já brala teď celý měsíc nosifol. Příznaky MS žádné! Nejde mi to do hlavy...
@evzenie2016 Dobré ráno, jak Ti je????
U mně dnes pokles teploty, takže čekám zítra , pozítří na MZ ...nedá se nic dělat....pojedeme další kolo... Takže jestli Ti ještě zbyl ten gelík nebo něco jiného podpůrného, tak beru 🙂
Holky nemáte některá zkušenosti s tím opakovatelným ovulačním testen pomocí slin???? Když koupím za měsíc dvoje papírkový, tak to taky vyjde za chvíli na ranec....
@gry tady u tech pokud je to comfort jsem mela vždycky testovací silnější. Ale u tebe už to muže byt pozitivní, nebo můžeš prosvihnout tu uplne pozitivní. Takže Já bych to ode dneška jistila aspoň 4dny 😉 držím pěsti!
@terka228 jojo, podle BT asi jo jen jsem se spoléhala na testy protože většinou mi pozitivní ukázaly.. Dnes jsem 24DC,dál už jsem neměřila.. Takže očekávám MS..ne každým dnem ale vím, že dorazí.. V srpnu jsem dělala testy z ebay a ukázaly..Asi testy kašlu protože si pak říkám ještě čas, dneska nevadí, že nic nebude a tak to dopadá jako tenhle cyklus..

Holky povím vám co se stalo mě.
Začala jsem si dělat tento cyklus testy s předstihem, už 8.DC - už tehdy jsem měla slabou čárku, další 4 dny to bylo stejné - pořád duch, pak následovaly 4 dny a test byl bílý, potom se opět začala čárka objevovat a byla slabá 5 dní, poslední den byla asi nejsilnější - den před štědrým dnem, až 21.DC (ale pořád ne plná!), říkám si, tak třeba na Štědrý den by to mohlo být, třeba mám cyklus delší než obvykle. Tak ještě ráno proběhlo tulení ... asi po půl hodině jsem začala krvácet a začalo mě píchat v břiše, stupňovalo se to celý den a celý Štědrý den mi bylo zle a já nechápala a nechápu doteď co se stalo, nevím kdy ovulace byla nebo nebyla, snažili jsme se a pak toto. Jak je možný dostat MS (ale cítila jsem že je to prostě celé jinak) po 21 dnech, když mám cykly pravidelné 30-32 dní a nikdy se mi toto nestalo??? Nechápu, každopádně to pro mě byly nervy a zklamání a teď už své tělo nechápu vůbec ☹(( něco se muselo stát prostě špatně ... je mi z toho na Vánoce opravdu smutno, omlouvám se za svůj příspěvek v nevhodnou dobu ☹ nevím komu napsat