icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

peacev
25. pro 2016

Holky povím vám co se stalo mě.
Začala jsem si dělat tento cyklus testy s předstihem, už 8.DC - už tehdy jsem měla slabou čárku, další 4 dny to bylo stejné - pořád duch, pak následovaly 4 dny a test byl bílý, potom se opět začala čárka objevovat a byla slabá 5 dní, poslední den byla asi nejsilnější - den před štědrým dnem, až 21.DC (ale pořád ne plná!), říkám si, tak třeba na Štědrý den by to mohlo být, třeba mám cyklus delší než obvykle. Tak ještě ráno proběhlo tulení ... asi po půl hodině jsem začala krvácet a začalo mě píchat v břiše, stupňovalo se to celý den a celý Štědrý den mi bylo zle a já nechápala a nechápu doteď co se stalo, nevím kdy ovulace byla nebo nebyla, snažili jsme se a pak toto. Jak je možný dostat MS (ale cítila jsem že je to prostě celé jinak) po 21 dnech, když mám cykly pravidelné 30-32 dní a nikdy se mi toto nestalo??? Nechápu, každopádně to pro mě byly nervy a zklamání a teď už své tělo nechápu vůbec ☹(( něco se muselo stát prostě špatně ... je mi z toho na Vánoce opravdu smutno, omlouvám se za svůj příspěvek v nevhodnou dobu ☹ nevím komu napsat

aptacek
25. pro 2016

@peacev někdo při ovu špiní, není to ono? Nebo vyloženě krev? Nemohlo se něco pokazit po tom snažení?

peacev
25. pro 2016

@aptacek asi mohlo, já opravdu nevím, vyloženě čistě krev a čím dál víc ☹ asi budu muset čekat jestli dostanu "ještě jednu MS" v čas kdy měla být normálně nebo nevím co si o tom myslet...

peacev
25. pro 2016

jen bych ještě dodala že jsem neměla jakýkoliv PMS který normálně mám týden i více předtím, bolest prsou, prostě nic ... vše zničehonic ... ☹

aptacek
25. pro 2016

@peacev to je dost zvláštní, MS 21DC ☹ a bolí tě břicho?

terka228
25. pro 2016

@peacev já myslím, že se to občas stát může, že dostaneš MZ takhle dřív, ale nemělo by se to opakovat...nebyla jsi třeba nastydlá, nemocná....nervózní z Vánoc nebo tak...nemyslím si, že by se snažením něco pokazilo.... ale ty testy , to je divné...zkusila bych jinou značku testů.
Každopádně, už aby to bylo za Tebou a mohli jste se snažit znovu.

peacev
25. pro 2016

@aptacek nikdy se mi to nestalo, vždycky tak těch 30
@terka228 moc děkuji, já mám ted z toho ještě nervy další že nevím co se mnou je a jak to mám čekat příště ... doktorce mezi svátkama zavolám, pochybuju ale že tam někdo bude... měla jsem dva dny předtím velký stres, strašně jsme se doma pohádali, asi to se mnou hodně otřáslo... myslím že to pro nás oba začíná být moc psychicky náročné. Poradím se s doktorkou a nebudu už nic testovat :( A břicho ano, píchalo mi v něm prvně a pak už bolelo i dnes. Vzala sem si na to normálně brufen.

terka228
25. pro 2016

@peacev Já jsem měla nedávno cyklus jen 16 dní a začala jsem krvácet 6DPO. Taky se mi to nikdy nestalo....přikládala jsem to tomu, že jsem přestala úplně kojit.
U tebe to mohlo být opravdu stresem. Někdy ve dvaceti letech jsem si prožila také takový náhlý velký stres a dostala jsem z toho MZ a byla jsem z toho pěkně vykolejená :( Pak ale vše bylo normální..... Doufám, že to tak bude u Tebe 🙂

dasa.77
25. pro 2016

@peacev já si myslím,že je to tím "přehnaným snažením"
Tělo tak může reagovat,ale určitě se dá zase vše do pořádku.Jak psala Terka,pokud se to nebude opakovat,neřešila bych to.

peacev
25. pro 2016

@terka228 @dasa.77 moc vám holky děkuju, tak já to si nechám být a uvidím jak to bude dál a pokusíme se to ted nechat víc "konovi" a nemyslet na to tak ... snad to zvládnu, je to těžký no!
Jste moc hodné, děkuju za podporu!

peacev
25. pro 2016

@terka228 tak mi to nedalo a ještě jsem po netu pátrala ... (včera i manžel brouzdal po MK! aby něco našel). A zjistila jsem že to může být bouřlivá ovulace při které se krvácí, našla jsem nějaké diskuze že někdo krvácel v době silné ovulace, když měli v tu dobu pohl.styk ... tak fakt uvidím, jestli to už přestane a jestli za 14 dní budu mít normální MS!
Vypadá to, že se to může stát kterékoliv z nás snažících se :-/
Já brala teď celý měsíc nosifol. Příznaky MS žádné! Nejde mi to do hlavy...

dasa.77
25. pro 2016

@peacev Aha,tak už to čtu..... jedině mě napadá,že by ten Nosifol mohl zkrátit cyklus........ ale moc tomu nevěřím

peacev
25. pro 2016

@dasa.77 a nebo z něj mám takovou šílenou ovulaci? :-O no záhada se rozluští během dalších dní prostě

radunkap
25. pro 2016

@terka228 drzim ti palce, at to dopadne!!!🙂

gry
25. pro 2016

Holky,co myslite?

dasa.77
25. pro 2016

@gry ještě mu kousek chybí,ale klidně tohle může být u Tebe pozitivní

terka228
26. pro 2016

@evzenie2016 Dobré ráno, jak Ti je????
U mně dnes pokles teploty, takže čekám zítra , pozítří na MZ ...nedá se nic dělat....pojedeme další kolo... Takže jestli Ti ještě zbyl ten gelík nebo něco jiného podpůrného, tak beru 🙂

terka228
26. pro 2016

Holky nemáte některá zkušenosti s tím opakovatelným ovulačním testen pomocí slin???? Když koupím za měsíc dvoje papírkový, tak to taky vyjde za chvíli na ranec....

kastanek87
26. pro 2016

@gry tady u tech pokud je to comfort jsem mela vždycky testovací silnější. Ale u tebe už to muže byt pozitivní, nebo můžeš prosvihnout tu uplne pozitivní. Takže Já bych to ode dneška jistila aspoň 4dny 😉 držím pěsti!

aptacek
26. pro 2016

@terka228 měla ho kamarádka a hned ten měsíc po použití otěhotněla. Na netu jsou na něj ale špatné recenze, takže já osobně jsem do něj nešla ☹

gry
26. pro 2016

Holky, dnes takto. Prijde mi to 3.den stejne...

rejni
26. pro 2016

Holky tak u mě tento cyklus max zklamal..😒 A bohužel jsme ani moc nezjistili tak já už očekávám MS a těším se na leden 😊v tom zkusím asi jen BT a nemilosrdnou pravidelnost 😀

terka228
26. pro 2016

@gry Prý se má brát v potaz ten poslední pozitivní, pak teprve probíhá ovu 🙂

terka228
26. pro 2016

@rejni Ahoj, ale podle teploty ovu proběhla 19DC, takže na mz máš ještě čas 😉 Hold někomu testy moc neukazují. Mně taky některé testy nic neukázaly, i když ovu proběhla dle teplot. Zkus jinou značku. Já používám Pepino a jsem spokojená, ukazujou mi hezky 🙂

rejni
26. pro 2016

@terka228 jojo, podle BT asi jo jen jsem se spoléhala na testy protože většinou mi pozitivní ukázaly.. Dnes jsem 24DC,dál už jsem neměřila.. Takže očekávám MS..ne každým dnem ale vím, že dorazí.. V srpnu jsem dělala testy z ebay a ukázaly..Asi testy kašlu protože si pak říkám ještě čas, dneska nevadí, že nic nebude a tak to dopadá jako tenhle cyklus..

dasa.77
26. pro 2016

@rejni jak už psala Terka,je třeba použít jinou značku testu s menší citlivostí.😉, aby nebyly tolik dní jako pozitivní

dasa.77
26. pro 2016

@gry 3 dny stejný test? Testovat dál,nejspíš bude ještě silnější a příště zkusit jiné testy😉
Očividně máš vysokou hladinu LH

rejni
26. pro 2016

@dasa.77 jj zkusit můžu 😊 jenže mám právě s Maxem dobré zkušenosti..před revizi výraznější dušíky před ovu, pak hned pozitivní a den po silnější a zase dusík.. Takže tenhle měsíc jsem překvapená, že to bylo jak to bylo 😊

gry
26. pro 2016

@dasa.77 no je mi to divny. Na zacatku snehobilo, ted tohle, minuly mesic jsem necytla vubec,ani dusika. Dva roky uz kojim,tak jsem si rikala,jestli ovu vubec bude.

dasa.77
26. pro 2016

@rejni tak pokud tohle jsou testy Dr. Max, tak to neporadím ...... patří mezi ty nejspolehlivější a navíc málo komu ukáže silnou čárku

Strana