icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

kotito
26. pro 2016

Holky prosím najdu někde vysvětlení těch grafů? Měřím první BT a koumám a koumám a nevím hlavu ani patu 😀

gry
26. pro 2016

Holky,co myslite? Prvni je 22.12., dalsi 24.12, 25.12., 26.12 dopolko a ted vecer.

dasa.77
26. pro 2016

@gry 3 druhy ovu testů.... těžko soudit.
Kdybys aspoň použila stejné testy ve dnech jdoucích po sobě....

gry
26. pro 2016

@dasa.77 ty zeleny jsou vsechny stejny.

dasa.77
26. pro 2016

@gry ten na poslední fotce???.. já vidím že není a právě tam už je čárka slabší

gry
26. pro 2016

@dasa.77 je, jiny nemam 🙂

dasa.77
26. pro 2016

@gry dobrá dobrá,ale prostě vypadá jinak...bez potisku "LH", jiná ryska "maximum" i má hrubší čárky😉

jullli
26. pro 2016

@gry Podle me ovu prpbiha dnes pises 3dny stejny test avsake se zda ten dnesnindopo nejsilnejsi..

gry
26. pro 2016

@dasa.77 mas pravdu,kdyz na to koukam,ale krabicka stejna, jedine,ze bych v krabocce sahla misto po ovu po tehu.
@jullli taky na to ted vidim. Tak jistili jsme to s manzelem 24. i 25.12. Cetla jsem,ze ovu prijde+- 12 hodin po nejsilnejsim testu.

Pro jistotu delam holky jeste jeden a opravdu jsem sahla po ovu. Vyfotim.

gry
26. pro 2016

Tak je videt,ze slabne.

evzenie2016
26. pro 2016

@terka228 Ahojda, promiň,já se sem dostala až teď. Ta teplota je asi jasna,ach jo. Ale nevadí hned příští měsíc čeká další kolo. Držím pěsti a zase budeme koukat spolu. U mě úplně v pohodě, občas se projeví únava a cítím břicho, ale dávám na to pozor a teď o svátcích se dá alespoň trochu odpočívat. Dobroooou a jestli má potvora přijít,tak ať je hlavně zase brzy pryč. A taky jsem zvědavá,co proberete s doktorkou, pokud to bude opravdu neúspěšne tenhle měsíc.

terka228
27. pro 2016

@evzenie2016 Dobré ráno, tak dnes 1DC, tak to aspoň stihnu do Silvestra vykrvácet...chceme jet totiž na chajdu do lesa k mužovo rodičům 🙂 A jinak mi tím další ovu vychází na neděli 8.1. a plodné dny od čvrtka, tak snad se trefíme o víkendu, jestli bude muž doma... Jen tedy přemýšlím, že doktorce zavolám, že mi to vychází takhle dřív, jestli mě přeci jen někam nevtlačí. Takhle bych tam šla vlastně až 2 dny po ovu. A to nevím, jestli nepřijde dřív....
Jsem ráda, že je u Tebe vše v pořádku😍 Doufám, že mi tu hned nezmizíš....😀

evzenie2016
27. pro 2016

@terka228 Tobě ta teplota ukazuje opravdu jasne. Ale když už teda,tak je fajn, že to takhle pěkně vychází časově. A dr určitě zkus zavolat. Ja myslim,že nějaký termín najde. A neboooj,tu je fajn, kam bych chodila.🙂

dasa.77
27. pro 2016

@terka228 normálně míváš cyklus 26 dní?

terka228
27. pro 2016

@dasa.77 ne, to ne, normálně mám těch 28 dní.... No vidíš, já to ani nepostřehla...tak ale 2dny , to asi není nic hrozného, ne?

terka228
27. pro 2016

@dasa.77 Tak jsem schválně zkoukla ff a opravdu mám za poslední půlrok 26 - 27 dní cyklus....LF mívám 13-14 dní...

llenka_li
28. pro 2016

Ahoj holky, prosím o radu, jsem druhy měsíc po vysazeni HA. 10.12 začala MS, ovulacni testy pozitivni 21.12., 22.12. i 26.12. Od 20. do 23.12. slaboucke spineni, vcera vecer velká bolest podbrisku a zacalo krvácení docela dost, červená krev a v ni kusy čehosi. Dnes docela silné spinim, tmavě hnědé spineni. Prosím o radu, zda tohle muze byt normalni...neumím zatim vložit graf, tak prikladam fotku 🙂

evzenie2016
28. pro 2016

@llenka_li Ahojda, mohlo by to být i uhnizdeni, ale všude se píše,že spíš špinění než Jasná krev. Ale každý to může mít jinak, třeba já jsem neměla špinění vůbec ale zase se uhnízdění ukázalo poklesem teploty. Asi nezbyde než vyčkat do termínu MMS a uvidíš jestli se zadařilo. Každopádně určitě měste plotu dál, ať máš i případně v dalších měsících srovnání. Držím moc palce, třeba to opravdu bylo zabydlování. Co na to @dasa.77?

llenka_li
28. pro 2016

@evzenie2016 je to cele divné, i ty pozitivni testy...od shora 21.,22. a 26.12. Přece nemuzu mit tyden pozitivni ovulacni testy...:-/ nezbývá nez cekat, no 😞 rikala jsem si, jestli to neni MS, vcera ta krev byla jasne červená a ty kousky tam, ale jen vecer a dnes uz je to hnědá a stačí slipovka a BT 37,1.

evzenie2016
28. pro 2016

@llenka_li Asi fakt nezbývá,než čekat. Ale zase to zvednuti teploty vypadá nadějně 🙂 A jednodenní MS taky nevypadá jako MS. Tak raději dělej, jako bys byla těhotná 🙂

llenka_li
28. pro 2016

😄 dekuju. To je hezké, dělej jako bys byla těhotná, to bych rada..;) Mam strach z nějaké hormonální poruchy. 8.12. jsem byla na UTZ a dr.nic neříkal, jen ze folikuly jsou do 7mm, tak snad tam nic špatného neshledal, tehu vyloučil. Byla jsem tam kvuli dlouhému cyklu, neboť jsem to dostala az 36dnu po vysazeni HA.

terka228
28. pro 2016

@evzenie2016 Ahojky...a jak Ti je dnes ? 🙂 A kdy jdeš k Dr. ? 🙂 Těším se na první zprávy ❤

sarkab85
28. pro 2016

Ahoj holky,dlouho jsem se neozvala.U mě nic nového,občas blivno a hrozná únava,jinak se nic neděje.Rodině jsme oznámili na štědrý den,nadšení veliké.Na ultrazvuk jdu až 5.1.,čekání je dlouhé,snad tam to srdíčko bude.Mám dovolenou,ale syn mě teda klidu nepřidá.

@terka228 Mrzí mě,že se to nepovedlo,tak nás snad doženeš příští měsíc.
@evzenie2016 A jakpak je tobě? Kolik jsi,že bys už vyrazila na gyndu?

llenka_li
28. pro 2016

Tak dnešní ovulacni test opět pozitivni 😏 obě čárky stejne.

tammm
28. pro 2016

Tento měcíc asi bez ovu,to se me ješte nestalo mit takový cik cak graf ☹ myslíte že dostanu ms? Vždy došla po 28 dc ted jsu 21dc a nemam žádné příznaky,což taky neznám....kontryhel přestanu pít ☹

gry
28. pro 2016

Holky,nekde jsem cetla,ze ovu prijde az 1-2 dny po pozitivnim testu,co myslite?

juli88
28. pro 2016

@gry Ano, já ji měla po 2 dnech od pozitivního testu. Chce to sexovat v období ovu každý den, jedině tak mas jistotu ze ten nejplodnější den nepromeskas🙂

jullli
28. pro 2016

Ja ji mela ten den jelikoz hned drzhy den byla uz.bt nahore merim tak vim...

evzenie2016
28. pro 2016

Ahoooj holky, @terka228 @sarkab85. Mně pomalu zacina docházet, že jsem jako vážně těhotná 🙂 Mám z toho stále velkou radost. K dr. jdu hned po svátcích, taky tenhle týden není. Nebude toho moc vidět, ale alespoň potvrzení, že malé bydlí tam, kde má. Blivno mi zatím není, jen občas náhlá únava. Ale teď přes svatky se mi odpočinek daří. Ale mívám někdy opravdu šílený hlad, i když jím pravidelně. Tak snad se nevykrmim na hrocha. 🙂

terka228
28. pro 2016

@evzenie2016 Tak to je krásné :D Těším se na zprávy od Dr. , určitě je mimi tam, kde má být❤👶
...a do hrocha se klidně vykrm....hlavně, že vám oběma bude dobře 🙂 Však to pak zase schodíš 😀

Strana