Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 no jen abyyyy 🙂 Ale teď je mimi hlavní 🙂
Ahoj holky, jsem tu chvilku, nechcete písnout něco o vás ? 🙂 Ať vás trochu poznám .
@gry Ahojky 🙂 No, co o sobě? 🙂 Snažíme se víc jak rok,,,už mám ale doma 2 klučíky, 9 a 3 roky. Devítiletý Lukášek, bohužel autista, nemluvící s mentálním postižením....byl problém v děloze a přišlo se na to pozdě :( a tříletý Davídek je zdráv 🙂 a v lednu jdeme do školky.... Moc si přeju stihnout do čtyřicítky ještě to poslední mimi 🙂 Jednou by na Lukáška byli aspoň dva 🙂
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to s ovu testama v těhotenství. Ukážou něco nebo jak vůbec vypadají?
@gry Ahoj já jsem Monika je mi 22 let a tento rok jsem si vzala toho nejlepšího chlapa. (jako každá z nás). O miminko se snažíme teprve teď od prosince. Anti jsem vysadila už v září, ale chvíli jsme ještě čekali jestli budu mít vůbec srovnaný cyklus. Většinou toho sem moc nenapíšu, ale ráda čtu veškeré příspěvky, co se tu objeví a vybírám z nich pro mě důležité informace 🙂😀
@llenka_li držím pěsti, aby to těhu bylo! Určitě dej zprávičku!
Mimodelozni nebo cysta, odpoledne budu mit výsledky krve.
Jj, byla jsem u dr. Udelal UTZ a v děloze nic, v levém vaječníku útvar, bud cysta a nebo mimodelozni. Vzal mi krev a ve 3 mam zase přijít.
Bolesti nemam a dnes uz nekrvacim. Krev byla jen v utery vecer, vcera jsem spinila.
@llenka_li ach jo. Tak ještě písni,co se tedy ukazalo, že to je. Moc přeji,aby se to co nejdříve vyřešilo!
Moc děkuji za podporu. Lezim v nemocnici a budu čekat do soboty, udělají kontrolní UTZ a krev a budou vedet víc. Hladina HCG dnes nevim jestli 427 nebo 470. Bud bude klesat a to znamená, ze jsem potratila nebo bude stejná a potom pujdu v sobotu na zákrok, čištění, připadne operaci, pokud by se zvětšovalo to v tom vaječníku. Pry vubec nejde specifikovat, co to je, vypada to jako cysta, ale muze to byt i vacek a je možnost i ze se objeví tehu v děloze, protoze pri takove hodnotě hcg jeste tehu nemusí byt vidět na UTZ. Ale ta krev, křeče a kusy tomu uplne nenasvedcuji. Kez by se stal zázrak 😢
@llenka_li taky moc držím vsechnoooo, ať vsechno dobře dopadne! ❤🙏
Moc dekuju, taky tajné doufám, ze se stane zázrak...ale vzhledem k te krvi, si myslim, ze mimi odešlo. V sobotu podám hlášení 🙂
Holky,diky vsem za vase pribehy. Ja mam 31let, mame dvouletou dceru a rekli jsme si,ze by to chtelo sourozence. Manzel chtel driv,ja ne, mala je zivel a ja se s ni nezastavim ani na vterinu a taky si s ni chci trochu uzit,uz je to s ni sranda. Dcera se povedla hned druhy mesic po vysazeni HA. Ted jsem vysadila v rijnu,tak uvidime. Ovu jsem ted mela o svatcich, tak jsme si treba nadelili jeziska 🙂 a preci jen jsem takova mala rarita, stale kojim dvouletou dceru 😆
Ahojte, tak ja zase pozitivni test 19 DC. Vcera jsem zacala brat gynprodyl, takze zase nic.. Nasadim prasky, co mi lekar predepsal na spravne uvolneni vajicka a uvodime, jestli se to srovna nebo ne.
@llenka_li moc moc drzim palecky, aby vse dobre dopadlo, aby jsi byla v poradku a bylo tam miminko!!

@juli88 no,vcera byla pauza, ale jinak 24.,25.,26. jsme to jistili. Nejtmavsi carka byla 26.dopolko. Tak to dnes jeste pojistime 🙂 Dnes test takto...