icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

llenka_li
30. pro 2016

@radunkap moc dekuju. Dneska uz je lip. Válím se v posteli, břicho nebolí, krev nic, tak uvidime..🙂

radunkap
30. pro 2016

@llenka_li to je super, to bude dobre. Dej vedet

evzenie2016
30. pro 2016

@llenka_li To je dobre, že je líp. Moc moc přeji dobré zprávy!

llenka_li
30. pro 2016

@evzenie2016
@radunkap

Snad to nebude alespon to mimodelozni...to bych snad dal spinila nebo mela bolesti.
Doufám, ze to ze me bud odešlo bez dalších komplikaci a budeme se moct dal snažit nebo ze hcg poroste a miminko se ukáže kde ma.

evzenie2016
30. pro 2016

Zabydlí se na misteeeee ❤❤❤

kotito
30. pro 2016

@llenka_li také držím pěsti

kotito
30. pro 2016

holky ovulace by měla být v nějakém pravidelném cyklu, že? Pokud byla na ovu testu druhý silný proužek 3.12. ovu můžu očekávat zase toho 3.1? Měřím BT první měsíc podle ovu testu slaboulinký duch 3 den uplně stejný, graf BT takto

kotito
30. pro 2016
radunkap
30. pro 2016

@evzenie2016 ahoj, jak je tobe?🙂

evzenie2016
30. pro 2016

@kotito Ahoj, tak já nějak pokusím to vysvětlit a kdyžtak me holky doplní, opraví. Takže obecně se předpokládat,že ovu proběhne ve stejný den cyklu. Takže stejně, jako MS není každý měsíc ve stejné datum, nedá se čekat, zeby ovu ve stejný datum byla. To by se délka Tvého cyklu musela shodovat s délkou daného kalendářního měsíce. Takže pro předběžnou informaci napočíjej kolikátý den cyklu byla ovu minulý měsíc a tolik dní připočti k začátku aktuálního cyklu. I tak.může byt ovulace posunuta. Spíš je to info.o tom,kdy začít testovat. Telpota Ti ovulaci ukáže zpětně (3dny vysokých teplot po (6) dnech, teplotách nízkých). Testy indikují ovu dopředu cca 12;24;48 hodin-koukni na příbalový leták Tvého konkrétního testu...přeji úspěšné lovení ovu a pak hlavně snazeni 🙂

evzenie2016
30. pro 2016

@radunkap Ahojda, mně je skvěle. Teda přepadají mě návaly hladu a únavy, ale ten vnitřní pocit absolutní radosti vítězí. Už se těším na toho svého vtipného doktora. Jdu hned po Novém roce. Budu v polovině 6. týdne (počítáno doktorskou metodou od poslední MS), tak snad bude vidět, kde moje sezamové semínko bydlí 🙂 A jak u Tebe? Co Ty to bereš? To ja.neznám. Mně zabral progesteron. První měsíc s Crinone gelem a úspěch...

dasa.77
30. pro 2016

@terka228 Jen jsem se ptala,zda cyklus 26 dní je normální délka... A teď píšeš že máš těch 26-27 dní. Nemyslím si,že by to bylo něco hrozného,to ne. Jen vím,že s věkem se cyklus obvykle zkracuje. TÍM VŮBEC NECHCI ANI NAZNAČIT,že jsi stará.😉
Ale jednou jsem vedla rozhovor s kamarádkou,která měla problémy se štítnou žlázou a i cyklus se ji pomaličku zkracoval až na nějakých 21 dní. Doktor ji řekl,že to vypadá na předčasný přechod. Její tělo se tak chovalo. Ale po nějaké době (bez prášků to nebylo) se to vracelo do normálu a na cestě je další dítko.

dasa.77
30. pro 2016

@llenka_li ahoj, jak na to tak koukám,napadlo mě těhotenství,ale už z cyklu předešlého 😉
Co znamenají teploty značené prázdným kroužkem před vyznačenou ovulací???
A právě kvůli těm stále pozitivním ovu testům je to zvláštní. Už první udělaný test takto vypadal??
Jinak špinění v době ovulace může být,někdo to tak prostě má. A v době zahnízdění taky,i lehké krvácení.Zda může být silné,opravdu nevím. Vzhledem k tomu,že jsi nedávno vysadila HA,tak pokud to není těhotenství z předchozího dlouhého cyklu ( kdy na UTZ 8.12. ještě nebylo nic vidět),tak je to nejspíš hormonální porucha a tělo se teprve srovnává,než začne pravidelný menstruační cyklus. Držím palce😉

dasa.77
30. pro 2016

@gry ano,když jsem se nedávno dívala zpětně na své grafy,kde jsem zkoušela i OVU testy,tak to taky sedělo. 1-2 dny po pozitivním testu😉

dasa.77
30. pro 2016

@llenka_li omlouvám se, reagovala jsem hned,než jsem stihla dočíst příspěvky za poslední dva dny a netušila jsem,že to vzalo tak rychlý spád.
Trošku mi ten Tvůj průběh připomíná ten můj v posledním a předešlém cyklu. U doktora jsem ale mezi tím nebyla.
Tak ať to dopadne co nejlíp a na vaječníku je jen cysta.
Nevěřím,že by to +ko na testu bylo jen tak. Určitě se miminko ještě ukáže kde má. A pokud bych měla přece jen pravdu,tak tím,že vaječníky budou mít na pár měsíců pauzu,cysta buď praskne a nebo zanikne. Určitě by se neměla zvětšovat.

llenka_li
30. pro 2016

@dasa.77 mockrát dekuju za krásná slova ☺️ ted v předvečer verdiktu každé vlídné slovo hrozne pomáhá 🙂))) Tehu z předchozího cyklu snad ne, byla jsem 9.12. na odběru krve a hcg bylo 2, tedy pry negativní, 10.12. Jsem dostala MS a mela klasicky průběh do 15.12. A 12.12. jsem prodělala 8 rentgenu po bouračce 😞 možná by odpovídalo, kdyby byla ovu hned toho 15.12., tak by hcg 427 14 dnu po oplodnění mohlo odpovídat. A uz i ten test by mohl byt vidět. Byl tak rychle pozitivni, ze jsem sebou malem sekla. A ovu testy od prvního, tedy 21.12. pozitivni.

llenka_li
30. pro 2016

A ty teploty s prázdným kroužkem, sama jsem premyslela, co znamenají a nevim...

kotito
30. pro 2016

@evzenie2016 moc děkuji , takže pokud jsem měla ms 12.11. a ovu 3.12 je to 22 dní ted jsem měla MS 14.12. k tomu připočtu 22 dní , takže zhruba 5.1. by měla být ovulace? Chápu to dobře?

evzenie2016
30. pro 2016

@llenka_li u.našeho grafu jsou teploty s prázdným koruzkem v pripade, že se neměří ve stejnou dobu +/- 30 minut...pak je graf vyznačí jako prázdné kolečko,aby bylo jasné, že tam muze byt nepřesnost...nemůže to tak.být i u Tvého programu?

llenka_li
30. pro 2016

@evzenie2016 tak to urcite jo, kazdy den jsem měřila jinak...byla jsem nemocná po bouračce a pak od 22. na dovolené, takze jsem měřila vzdy po probuzeni cca 8-9h. Jinak dřív vzdy v 6...🙂) zajímavé je, ze prave ty hodnoty s plný kroužkem jsou mezi 8-9, kdežto ty prázdné jsou v tech 6, co předchozí měsíc...ale vzdy jsem měřila hned po probuzeni nez jsem vstala.

dasa.77
30. pro 2016

@llenka_li Jiný čas měření,myslela jsem si.Ale právě pokud ty nízké teploty byly měřené třeba o 2 hodiny dříve, tak pak bys měla přičíst za každou hodinu 1 desetinu stupně 🙂 , aby to nějak odpovídalo.
Poslední MS jsi měla 10.12., takže ovulace 15.12. je podle mě nepravděpodobná. To by bylo 6tý den cyklu,což je dost brzy.Netvrdím ovšem,že se nemůže stát. Pak by to zase vysvětlovalo,proč na UTZ není ještě nic vidět.
Zítra se má rozhodnout? Snažila bych se to ještě pár dní pozdržet. Přece cysta na vaječníku a zároveň těhotenství se nevylučují.😉

llenka_li
30. pro 2016

@dasa.77 Jj, zitra uvidime co hcg od čtvrtka, a pak UTZ....mam strach 🙂)) chtela bych zitra jit domu i na revers, pokud to nebude nějaka tragédie ohledně toho mimodelozniho a vrátit se kdyz tak v pondeli...

Ta ovulace by sice nesedela ani podle grafu, ale zase si myslim, ze i ty dva raubire, co mam jsme udělali hned po MS...

Prijde mi pravděpodobnější takhle hezká ovu nez falešné negativní test z krve 🙈

No zitra podám hlášení 🙄

radunkap
30. pro 2016

@evzenie2016 budu na tebe myslet, aby vse bylo v poradku. Ja beru gynprodyl- pro pravidelnou menstruaci, akorat mam ovu az po prvnim prasku, a to pry neni dobre. Treba vcera jsem vzala prvni prasek a dneska mam ovu. Vcera jsem mela test tak, ze testovaci byla skoro stejne silna jako ta druha. A dneska uz jen jedna carka. Dneska hlen a bolest v podbrisku. Chceme to dnes zkusit a vynechat dnes prasek, tak uvidime, jak to dopadne.. 🙂

dasa.77
30. pro 2016

@llenka_li jo tak pokud už máš dvě děti takhle brzy po MS,asi to bude pravda a určitě vše v pořádku😉

terka228
31. pro 2016

@dasa.77 Aha,no vidíš,to s tím věkem to může být,vždyť uz je mi taky dost....10.ledna jdu ke gynekoložce na konzultaci,vezmu i grafy....sama říkala,že už je to dlouho,co se snažíme...prý tam má poznámku,že od minulého července...no utíká to 🙂
Ještě mě napadlo,nemůže se ten cyklus zkracovat,když piju ten kontryhel???

evzenie2016
31. pro 2016

@radunkap tak ať to klapne! Stejný úkol jako @terka228... rozšířit těhu řady 🙂

evzenie2016
31. pro 2016

@llenka_li Ahojda, tak jak to dneska vypadá? Už máš alespoň výsledky Hcg? Držím pěsti, ať jsou to dobré zprávy!

llenka_li
31. pro 2016

@evzenie2016 Tak blby, pry nejhorší výsledek co mohl byt. Stouplo to o 100 za dva dny, ve ctvrtek 470, dneska 570, což je na prosperující těhotenství málo, ale ani se to nesnižuje, takze to ze me neodeslo. Ale to na tom vaječníku rekl, ze je to urcite cysta, ze tohle mimodelozni neni...takze ted me pustil na propustku do pondeli. V pondeli znova tyhle testy a budeme čekat, kde se to objeví. Nemam nikde žádnou tekutinu ani zvětšený vejcovody, takze si mysli, ze by to mimodelozni byt nemělo, ale vyloučit to nejde. Mysli si, ze mi zůstaly zbytky v te děloze, ale nechce mi dnes delat kyretaz, protoze je tam jeste šance, ze by to mohlo byt živý...i kdyz mala.

terka228
31. pro 2016

@llenka_li teda.....tak šance ještě je...držím všechno!!! A určitě Dej zase vědět...jinak krásný nový rok .

evzenie2016
31. pro 2016

@llenka_li nahodooou, ještě je šance, tak to není nejhorší výsledek! Moc moc přeji, aby to vyšlo! Taky držím vsechno, co mám! ❤

Strana