icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

gry
31. pro 2016

Damy, hodne // v roce 2017 ☺

dasa.77
1. led 2017

@llenka_li Uvidíš,že v pondělí to bude ok! A budeš se moct radovat

dasa.77
1. led 2017

@terka228 mě kontryhel cyklus nezkrátil,spíš naopak-....... ale nepůsobí na všechny stejně,každá si musí najít to svoje

terka228
1. led 2017

@gry Také krásný nový rok a samozřejmě i ty vytoužené // 🙂

kotito
1. led 2017

@llenka_li držím pěsti, aby to dopadlo dobře. Kamarádka to měla hodně podobné , už měla jít na kyretáž, ale její partner měl autonehodu tak se nedostavila a jela za ním do nemocnice, padl víkend a hned v pondělí šla k lékařce, která jí po vyšetření a odběrech řekla, že je mimi tam kde má být a v pořádku. Ted mají 7let starou Nelinku 🙂
Držím pěsti! pokud to však nedopadne, kyretáž pohnojí dělohu a hned se vám zadaří a těhulkování bude tak jak má být!

simi1510
1. led 2017

@kotito to s tím "pohnojením" dělohy tedy moc nevím nevím... už jsem defakto 4 měsíce od zákroku, 3 ms už byly a nic...

kotito
1. led 2017

holky odečítá se nějak přibližně BT po pití alkoholu? Včera jsem hřešila , tak nevím zda alkohol nějak BT pozměnil

kotito
1. led 2017

@simi1510 několika kamarádkám se zadařilo hodně brzy po kyretáži. Určitě to není pravidlo. Snad rok 2017 přinese hodně //

dasa.77
1. led 2017

@simi1510 pohnojení taky platí jen u některých .....

simi1510
1. led 2017

@dasa.77 Jj, to vidim tady na MK... ja ten případ nejsem, nektere ani treba rok od revize...

llenka_li
1. led 2017

@kotito to je hezké...jo, existujou i výjimky s dobrým koncem, ale jsou to opravdu jen výjimky. Ja ted zase začala špinit, ale opravdu jen lehce, tmavě hnědé, takze si naději nedelam. A uz bych jen chtela mit po zákroku. Nejhorší na tom je ta nemocnice. Kdyz jsem doma, jsem v pohode a těším se na nivě snažení, vsichni to s tim pohnojenim dělohy tvrdí, ale ta nemocnice je na psychiku silena. Zitra mam v pul 8 nástup a nove testy...

Jinak se budeme snažit hned po 1.MS...názoru na to halda, ale vidím to tak 🙂

llenka_li
1. led 2017

S tim pohnojenim, většinou se zadari brzy, ale urcite to pravidlo neni. Neni to tak, ze kdo se snažil dyl, potratil, pak se znovu musel snažit dyl? Ja u vsech třech (včetně tohoto neprosperujiciho) prvni měsíc...tak snad nebude problem a uz se tohle nebude opakovat. Vidím to zatim optimisticky...jsem ted jako silena, mimo jiné...chvili šťastná v pohode a optimistická, chvili se mi chce hrozne brecet a jsem protivna. Mam uz větší prsa...a jsem straasne citlivá na vůně...je zajímavé, ze i u takoveho špatného tehu, kdy uz pravdepobne jsem potratila pred 5dny mam teprve 3 dny příznaky tehu 🙂)

simi1510
1. led 2017

@llenka_li mě doktor řekl, že to vůbec tak není, že by po revizi bylo něco lepšího, ... A když jsem se s ním bavila, co a jak, že právě jsme se o první snažili 11 měsíců, a které skončilo revizí, tak jestli to bude teď taky tak trvat, tak mi řekl, že 1 rok je normální doba. A že co bych chtěla, že mám 12 šancí na otěhotnění, z toho jednou bude špatná spermie, podruhé se člověk nemusí trefit, pak zase špatné vajíčko... A že nakonec z těch 12 je jen pár možných vhodných dob, které vyjde... A že když se nepovede zase rok, tak mám přijít.

Od revize tedy 3 ms, tak uvidíme co bude dál no.... Ale štve mě to... a kór jestli 2 byly vážně biochemické ☹

llenka_li
1. led 2017

@simi1510 držím ti palecky, at se brzy zadari....to čekání je hrozne, ale ono to vyjde..🙂 Začali jste se snažit hned nebo byla pauza?

Slova doktora se mi moc nelíbí, 12 měsíců uz je pro Snažilku a ženu, která si mimi moc přeje, hodne, i kdyz vím, ze se ten rok udává jako norma....

simi1510
1. led 2017

@llenka_li počkali jsme po šestinedělí a pak se nechránili... mě hlavně štve, že ten doktor defakto chce počítat zase rok.... ☹

llenka_li
2. led 2017

@simi1510 to jo, rok je hrozne dlouhá doba v tomhle případě ☺️ ale treba se zadari dřív. Dobre je, ze víte, ze to jde....ted uz se k tomu jen moc neupinat ( ja vím, se mi to rekne) a vyjde to brzy 🙂

Ja jsem si tentokrat rekla, ze uz nebudu delat nic, nebudu měřit BT, nebudu kupovat ovulacni testy ani tehu dopředu. Je to zbytecne trápení sama sebe.

Měřila jsem, testovala jsem a podívej. Nikdo nevi, kdy jsem vlastně otěhotněla, podle testu ani teploty to nevychází a jeste lezim tady. Kdybych netestovala ovulacni mi testy, ani náhodou by me nenapadl ten tehu a brala bych to, ze mam rozházené hormony po vysazeni HA a čekala bych do MS...

llenka_li
2. led 2017

Ale jinak jsem zatim docela klidná, ani kdyz jsem přicházela se mi nechtelo brecet....pred chvili krev, výsledky za dvě hodinky.

simi1510
2. led 2017

@llenka_li drzim pesti! A mas naprostou pravdu...

llenka_li
2. led 2017

Hcg stouplo o 110, nejhorší varianta opět. Z 570 na 680 za dva dny. Takze na kyretaz nejdu a čekáme na středu. Pry to vypada na neprosperujici tehu, ale mala šance, ze je to jen malé je, takze na sál jit nemuzu a musim čekat...achjo. To čekání je hrozne, a pak na konci to bude bolet mnohem víc, nez kdyby to rovnou odešlo.

tammm
2. led 2017

🙏🍀 věřím že to bude v pořádku.

terka228
2. led 2017

@llenka_li Držím pěsti, aby to nakonec bylo v pořádku...❤🙏

simi1510
2. led 2017

@llenka_li drzim pesti!!!

kateryynka
2. led 2017

Ahoj holky, můžu se přidat? Zajímala by mě jedna věc. Pokud mi v cyklu nevyjde ani jeden test vyloženě pozitivní, ale od nejsilnějšího testu v cyklu do začátku MS uplyne doba, která se shoduje s mou luteální fází, může to znamenat, že ovulace byla? Děkuji

juli88
2. led 2017

@kateryynka Jj, to ze nemas pozitivni test neznamená, že ovulace neprobíhá. Spousta holem má čárku slabší nebo dokonce žádnou a přesto otěhotněly, tudíž ovulace proběhnout musela 🙂 Zkus v pristim cyklu merit i teplotu, to ti rekne víc 🙂

simi1510
2. led 2017

@kateryynka záleží i na typu testů, některé mají málo barviva a může se zdát, že čárka nesílí atp. 😉 Teplota řekne více, popř. pak domluva s doktorem

tammm
2. led 2017

@kateryynka mě test z lékárny ovu nikdy nepotrvrdil,jen ten lepší od doktora,měřím teplotu a vím kdy bude.

kateryynka
2. led 2017

Díky za reakce, asi nakonec budu zkoušet i teplotu, i když v noci vstávám často k dceři, tak nevím jaký to bude mít efekt...

simi1510
2. led 2017

Tak dneska 11 DC a čárka sílící, vypadá to, že bude pozitivní dřív než 20 DC, jako 2 cykly před tímto.... Včera jinak dle Jonášovy metody měla být ovulka, to byl sex... a teď jen to zkoušet častěji... jen nějak přinutit toho mýho chlapa 😀

terka228
2. led 2017

@simi1510 no vidíš,to je krásné 😀 tak ještě zpracovat mužskýho 😀
Já taky nikdy do poslední chvíle nevím,jestli ho budu mít doma a jestli třeba nevytuhne u telky...čekám ovu v neděli,ale taky už raději testuji,aby nebyla dřív a nepropáslo se to 🙂

simi1510
2. led 2017

@terka228 mě bylo divný totiž, že je mi nějak divně, chvíli mám pocit, že s sebou seknu... a mám to tak od revize při ovu... tak jsem zkusila test, včera byl slabý... a dneska toto... Jen už vidím, jak bude chtít znovu sex, den po sobě ☹ nebo pak ob den :-/

Držím pěsti, ať ti to taky vyjde. Máš kratší cykly než já... já první po revizi přesně po 6 týdnech od zákroku, pak 32 dní, teď 30... a teď od MS jsem nebrala žádný nosifol, ani femibion... tak uvidíme, zda to bude mít účinek a zda pomůže klid, že nejsem v práci 😀

Strana