icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
4. led 2017

@evzenie2016 Dobré ránko, jak se cítíš? 🙂
Mně dnes trošku klesla teplotka, na 36,86 stupňů, tak snad se to už blíží k ovu...normálně dnes začínám cítit trochu spodek, tak nevím, jestli nebude ovu dříve, a nebo jestli je normální cítit to břicho několik dní před ovu, tu čekám až v neděli 🙂 Tak ještě uvidím, co na to test 🙂

weruweru
4. led 2017

@volfikovi mi meli jeden sex v tom dnu kdy mi vysla carka na ovu testu jen ten den tyden pred tim pritel nebyl v cr (jinak pro zajimavost nikdy jsem nemela obe stejne tluste, vzdy ta kontrolni byla slabsi) a vyslo to...takze asi je lepsi nechat ty male mrsky uzrat

llenka_li
4. led 2017

@volfikovi ja bych ti zase sex denně doporučila...důležité je delat to pro potěšeni a ne jen z povinnosti, abychom otehotneli. Uz jsem to také slyšela, ze spermie musi dozrát, ale myslim, ze je to blbost...

kotito
4. led 2017

@volfikovi kopírováno : Pravidlo, že čím víc, tím lepší tady neplatí - někdy právě naopak, s každou ejakulací brzy po sobě se výrazně snižuje množství spermií. Ideální je četnost 1x za dva dny, tímto tempem začít týden před ovulací a pokračovat až do jednoho dne po ovulaci. Pokud si žena zjistí, kdy přesně u ní nastává ovulace, je šance na početí mnohem vyšší a vůbec celý proces snažení o dost jednodušší

evzenie2016
4. led 2017

@terka228 Ahojda, já včera přišla nějaká unavena, tak jsem zapadla brzy spát...pak jsem sice kolem půlnoci koukala dlouho do stropu, ale dobrý, docela jsem docerpala síly 🙂 a na test jsem zvědavá. Máš ty pepino? Písni,jak dneska vyšel. Doufám,že to na ten víkend klapne!

evzenie2016
4. led 2017

@llenka_li Ahojda, tak dneska další testy? Jak se cítíš?

evzenie2016
4. led 2017

@volfikovi Taky jsem.slyšela jednou za dva dny ideál. Ale tak vždyť takové omezení stačí vydržet pár dní kolem ovu a pak si to vynahradíte 🙂

llenka_li
4. led 2017

@evzenie2016 cekam a cekam, uz je po vizite, ale jeste nebyly výsledky. Necekam dobre zprávy, jen spatnou a horší, tak uz bych chtela mit jasno. A taky byt po zákroku...jsem uz potřetí nalacno a hlavne bez piti od vcera...a mam strach jaké to bude po výkonu.

evzenie2016
4. led 2017

@llenka_li Tak snad už se to nějak rozsekne. A myslíš, že se nezabydlelo? Já jsem si říkala, že třeba se objeví tam, kde má a v dobré kondici 🙂

terka228
4. led 2017

@evzenie2016 Ano, mám i Pepíno a ještě dva od Tebe. Pepino mám jen 4, tak dnes ještě ten Comfort a uvidím, jaký bude, kdyžtak dám i ten Pepino. Další ale můžu koupit až v pondělí( po mateřeské). Jedině, že by ji poslali už v pátek, ale o tom pochybuji 🙂 Dám foto 🙂

llenka_li
4. led 2017

@evzenie2016 vzhledem k tomu pomalu rostoucímu hcg jsem se nikde žádného dobrého konce nedocetla, co jsem tak studovala po diskuzich...takze myslim, ze je to bez šance. Dam po UTZ vedet...

terka228
4. led 2017

@llenka_li Držím všechno, co můžu.....určitě dej vědět výsledky... už aby to všechno čekání bylo za Tebou...

volfikovi
4. led 2017

Všem moc děkuji za názory 🙂 Právě ,že mi to neděláme jen kůli oplodnění 😀 to bychom to nedělali tak často 🙂 Děláme to hlavně pro potešení , ale zas těhu se nebráníme , mám už dvě holčičky a ještě bychom rádi Adámka 🙂 a nebo Simonku 🙂

Take nemám nikdy stejnou čárku jako kontrolní vždy je krapítek slabší ,ale ne o moc...
Muj dr na mou žádost o srovnání cyklu ,případně něco na podporu ovu nereagoval... tak to zatím necháváme náhodě. Obě holky se povedli po cca roku a pul snažení . S manželem se ted snažíme půl roku. Jenže on by sexoval pořád ,je mladej a nevyřáděnej 😀
Tak bude mit hezky půst za zkoušku nic nedáme 🙂)))

peacev
4. led 2017

@volfikovi každý den :-O tak to je pro mě teda SCIFI 😀 kde berete energii? 🙂🙂

volfikovi
4. led 2017

@peacev tak já jsem víceméně doma , mám jen brigádu na úklid pobočky jedné banky 🙂 Děti mám přes den ve škole a školce . Můj muž je letecký mechanik , tedˇměl dvousměnný provoz takže když jsme měli dopolko volné a šel na odpolední využili jsme jej takto 🙂
A večer po odpolední když už holky spí tak taky 🙂 Odpoledne se normálně věnuji dětem ,když má muž ranní řádímě v noci . usíná pak kolem 1 ráno vstavá ve 4 ,ale když mu to takto vyhovuje tak proč ne 🙂

Mě kolikrát energie dochází , radši bych padla a spala :D Vždycky mu říkám ,že sem už proti němu starší člověk :D :D tak ať mě šetří 🙂 ale vyhovuje mi to 😉

be_ruska
4. led 2017

Tak my jsme zkoušeli jak nám to vyšlo. Jenom v den ovulace, pak všechny tři dny, obden a teď jedeme každý den. A pořád nic.

vanea
4. led 2017

Ahooj holky, tak co je nového?🙂 já se na svátky úplně odmlčela a nějak jsem věci okolo snažení moc neřešila, tak jsem zpátky s novou chutí do snažení :D začala jsem si měřit tu bazálku, ale jako...od konce MS až do dneška to furt jen klesá, začala jsem na 37.49 a končím na 36.19 dnes ráno, tak nevím, jestli je to normální a kdy se to zastaví...dle výpočtů bych měla mít ovulační testy pozitivní zítra cca, ale nevím..nějak mně zaskočila minulý měsíc ta brzká MS a od té doby si připadám nějaká rozházená..tak uvidíme🙂

dasa.77
4. led 2017

@vanea Ahoj,to,že teplota klesá je naprosto v pořádku, protože před samotnou ovulací je nižší, aby měla zase kam vystoupat 😉

vanea
4. led 2017

@dasa.77 no aspoň že tak, já totiž co koukám na grafy ostatních holek, tak tam mají aspoň nějaké "hory" - že to před ovu kolísá nahoru a dolů a pak to spadne víc a je ovulace=) já furt jen letím dolů no=)) u ovu budu podchlazená, jestli to bude padat tak jak doteď:D jsem na to sama zvědavá, měřím první měsíc ..tak uvidíme=)

terka228
4. led 2017

@vanea Ahoj, taky zdravím 🙂 A přesně jak říká @dasa.77 🙂 Kolikátý DC jsi???? Já jsem 9DC 🙂

vanea
4. led 2017

@terka228 jé ahoj! uf, asi 15-16DC, blbě se mi to odhaduje, protože jsem ze začátku tak divně špinila minulý měsíc:/ navíc jsem to dostala o týden dřív než jsem měla, tak jsem nějaká rozhozená:D

gry
4. led 2017

Holky,co myslite? Jsem 21DC, delala.jsem ted odpolko OVU a TEHU.

simi1510
4. led 2017

@gry mne se zda, ze se ti to tam pekne rýsuje 🙂

gry
4. led 2017

@simi1510 no,nechci zakriknout. Zkusim zitra 😉 hlavne jsem dnes byla na rehabilitaci a byla jsem i na interfefencnich proudech,tak snad to nevadi.

terka228
4. led 2017

@gry Jééééé, vidím tam dušíka 😀 Tak ať sílí !!!!!! Vypadá to velice dobře 😍

sarkab85
4. led 2017

@gry Paráda, další krásný duch. Přeji ať čárečka pěkně sílí. 21 DC to se ukázalo hodně brzy😲

luci_nka17
4. led 2017

Mam otazku? Dneska ráno jsem si delala test a mela sem tam dve čárky a pak jen jednu co to znamena?

terka228
4. led 2017

@evzenie2016 ahoj,tak já zatím dušíky,ale břicho teda cítím dost a mám už trochu hlen...tak nevím...asi ovu přijde dříve,Každopádně dnes mám večer muže doma,tak bude snažení 😀 a další snad v pátek či sobotu 🙂 snad to bude stačit 🙂

evzenie2016
4. led 2017

@gry No to je duch jako hroooom! 🙂 Jen ať posiluje! Držíííííííím 🙂

evzenie2016
4. led 2017

@terka228 To vyjde akoráááááát! Já myslím, že super. Zítra budou ještě posilovat, pozítří pozitivní, v sobotu ovulka! Ideál! Taky držííím 🙂

Strana