icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

gry
4. led 2017

@dasa.77 @terka228 rano pisnu a budu doufat. Zitra budu zkouset domaci krevni tehu test ☺

dasa.77
4. led 2017

@gry Ten jsem viděla tehdy u Terky.... a když jsem koukla na video,normálně se mi dělalo až zle. Jsem prostě srágora.
Nebudu moct dospat a snad mě nechytne křeč do prstů

gry
4. led 2017

@dasa.77 jdu ho vyzvednout,odpolko udelam. Vymacknu co pude 😆

terka228
5. led 2017

@gry nezapomeň dát foto 🙂

terka228
5. led 2017

Ahojky,já mám tento cyklus teplty fakt nejak výš než jindy...nes opět 36.9 , tak jsen zvědavá,jak to bude po ovu. Hlen včera už vajíčkový a bříško bolavè....a tulení bylo 😊 tak jsem zvědavá i na ovu test...kdy ta ovu jako bude 😉

evzenie2016
5. led 2017

@llenka_li Ahojda, ach jo, to me moc mrzí. Ať to nekonečné čekání co nejlépe utíká! A mooooc přeji, aby stačila kyretaz a byla jsi zase brzy fit a mohlo začít nové snažení! ❤❤❤

evzenie2016
5. led 2017

@terka228 těším se na odpolední testy a bude ti určitě akoraaaat!

evzenie2016
5. led 2017

@gry Já né že bych byla nedockavá...ale..tak jak, tak jak, taaak jaaaak? 😀

gry
5. led 2017

Holky,tak nejak klesam s nadeji. V brise cejtim jak pred MS a test podle me nezesilel ani s ranni moci. Jsem 22DC. Moc mam odebranou,jeste pres den koupim jiny testy. Tyhle mi prijdou nejaky divny 😢

gry
5. led 2017

Mam tyden do MS

radunkap
5. led 2017

@llenka_li ☹ To bude dobré, musíš věřit, drž se, ať vše dopadne podle tvých představ❤

sarkab85
5. led 2017

@gry Nevěš hlavu, týden před MS, to už není těžko hledatelný dušík, ale pořádná čárka. Zkus sehnat ještě toho Dr.Maxe.

evzenie2016
5. led 2017

@gry mně se to zdá nadejne! A jestli můžu doporučit, zkus testy Benu, jestli tam.máš někde jejich lékárnu. Ukazovaly mi moc hezky. Mají citlivosti, tak vezmi ten desitkovy, early pregnancy test...hlavně to v hlave nevzdavej, nezapomeň, že píší, že se hladina zvedá tak jednou za dva dny. Neveset, verit, dávat fotky a to klapne ❤

gry
5. led 2017

@evzenie2016 jojo, do Benu jedu pro ten krevni.

juli88
5. led 2017

@gry zkus clear blue digi a budes mit jasno hned... mne to pripada spis jak vadny test, ale nadeje tam je urcite...

terka228
5. led 2017

@gry Ale vždyť je to pěkná čárka....žádný duch !!!!! Bude sílit, uvidíš 🙂 Týden do MZ? Tak to je nádherná čárka!!!❤

vanea
5. led 2017

hmm tak mám záhadu :D už včera večer jsem měla pozitivní clearblue (ale čárka ne úplně silná), na obyč testu to vypadalo slabě. Ale mívám ovu na den přesně a ona i tentokrát přichází včas, vždycky mám pozit. test 16 DC. Ráno jsem to zkusila znovu a už i na clearblue jasně pozitivní, silné čáry, na obyč testu to samé. ALE :D Z včerejší BT 36.19 mi to už dneska stouplo na 36.45, je to tak správně, nebo to znamená, že byla ovulace už včera? O.o jsem z toho jelen:D

simi1510
5. led 2017

@gry tak si pripadne zajdu na krev jako samolatce, pokud neveris těmto testum

evzenie2016
5. led 2017

@vanea Ahojda, s teplotou ještě vydrž. Měly by být tři s vyšší hladinou teplot, než byly teploty předtím. Takže, kdy byla ovulka se dozvíš se zpožděním. Je možné, že to ještě zakolísá a ten pravý nárůst teprve bude...

vanea
5. led 2017

@evzenie2016 aaha, no já s tím trošku bojuju:D takže teoreticky i když to dneska je vyšší, než bylo včera (docela výrazně), tak ještě pořád můžou následovat další tři dny (může i více? nebo to pak zase padá?) ještě vyšších teplot - a to by pak znamenalo, že je ovulace dnes? O.o no já jsem případ:D

evzenie2016
5. led 2017

@vanea Po ovulaci jsou teploty vyšíí až do MS, když nepřijde, tak obvykle v průběhu celého prvního trimestu. Teplotu zvedá progesteron, takže její snížení souvisí se snížením jeho hladiny. Takže buď už před MS nebo až během ní. To má každý individuálně. A aby se dala ovu považovat za prokázanou, musíš naměřit 3 dny s vyšší teplotou, než byly teploty předtím. Pokud tedy další 2 dny budou teploty vyšší než byly teploty předtím - před nějakým prvním skokem - tak ovu proběhla v době mezi tou změnou. Podle toho skoku bych tipovala, že proběhla někdy včera, ale uvidíš podle dalších teplot...Píšeš to někam na papír nebo máš nějaký program? Ten by Ti s vyznačením mohl pomoci, když bude mít data 🙂

vanea
5. led 2017

@evzenie2016 aha, no tak to zní docela logicky, děkuju!🙂 akorát nechápu, jaktože je pak pozitivní test až dneska ráno, což by znamenalo, že ovu má teprve přijít (večer/zítra)? vždyť ten testík právě reaguje na změnu toho LH, pokud tam včera LH nebyl (nebo malinko) , tak jak mohla proběhnout ovulace, která je způsobená tím nárůstem a pak náhlým poklesem? O.o to mi právě vrtá hlavou:D čemu má člověk víc věřit...doktor mi říkal, že nemám věřit bazálce, že to hapruje snad i podle nálady a toho, jak se kam v noci vrtnu:D sestřička zase že to je pro kontrolu dobrý způsob zjišťování...a pak se v tom má člověk vyznat:D
a mám aplikaci ovuview, vypadá to v ní přehledně🙂

vanea
5. led 2017

@evzenie2016 akorát to teda nevěští zatím nic:X

evzenie2016
5. led 2017

@vanea Uvidíš zase zítra ráno. A jeslti byl ráno test ještě pozitivní, tak by teplota mohla pro změnu klesnout a vystoupat třeba pozítří. Ale taky by se to mohlo "minout", protože ovu proběhne a už bude nahoře. Jo a pak mám na to věštění skvělou skleněnou kouli 😀 😀 😀 A třeba můj dr říkal, že měření teploty není vůbec špatný. jasně, že to může mít výkyvy, ale zase můžeš mít přehled celý měsíc, co se děje. První měsíc, je to blbý, že nemáš srovnání, ale kdyby se čistě náhodou ještě nezadařilo, tak alespoň budeš mít srovnání...a jinak měříš ve stejnou dobu viiiiiiiiď? 🙂 To já jen tak preventivně 🙂

terka228
5. led 2017

@evzenie2016 ahojky,tak bych řekla,že fakt sílí,zítra by mohl být pozitivní,že? Tak by mohla být ovu v sobotu.Takže bychom to měli v pátek zmáknot,protože jinak by to nevyšlo,že?Když tulení bylo teď v noci....

vanea
5. led 2017

@evzenie2016 ježiš, to je alchymie :D no tak uvidíme ráno, co bude za teplotu🙂) ale teďka když si to tak uvědomuju, tak jsem šla vlastně kolem 5 ráno zavírat okno, protože nám tam nějaký debil raboval popelnici a budil mně:X měřila jsem pak jako vždycky o půl 7..tak to mohlo způsobit to zvednutí teploty asi co? Ale že by o tolik? kurňa já jsem pitomá, od začátku žádná chyba v čase a provedení (vždycky v leže hmatám teploměr) a zrovna teď, když je to důležité, tak jdu zavírat okno 😖

vanea
5. led 2017

@terka228 jj, viděla bych to na zítra/pozítří =) to je super, že ti to tak hezky sílí postupně, aspoň víš, že se máš chystat 🙂) a ty tu teplotu taky měříš?

terka228
5. led 2017

@vanea Jj, taky měřím..... 🙂

evzenie2016
5. led 2017

@terka228 já bych to taky viděla na zítřek na pozitivní, ovu v sobotu. Tak se hezky zítra tulit. Ale kdyžtak by stačila i ta sobota podle mě 🙂

@vanea a tenhle výlet mohl tu teplotu určitě ovlivnit. Přeci jen ona nastoupá dost rychle, když se hneš a pak už jsi nespala ty minimálně 3-4 hodiny, takže asi nestihla dost klesnout..kdybys změřila v těch pět, možná by bylo hodně nízko a pravda by byla tak někde mezi. Ale neva. Alespoň se to vysvětlilo. Uvidíš zítra...jestli je dneska pozitivní test, tak to bude s ovu tak nějak na zítřek...ráno zase dáme hlavy dohromady 🙂

sarkab85
5. led 2017

Tak holky, vnáším mezi snažilky naději a dovolte mi představit naši bublinu. Dnes kontrola, podle PM 7+5tt, podle UTZ 7+0tt. Má 9,7 mm a hlavně ❤krásně tlouklo. Termín porodu 19.8.2017, už mám i průkajdu. Uff, mám radost, další kontrola až 24.1.

Strana