Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 Jj,asi to tak vyjde 🙂 Ještě zkusím test večer 🙂
@evzenie2016 njn, taky musím chodit na výlet zrovna takto na prd, mi to vůbec nedošlo, že to je stejné, jak když nesmím vycestovat do koupelny, dokud se nezměřím :D jsem po těch vánocích nějaká unavená:D v práci teď máme po vánocích nově (resp my to víme nově, ony jsou ve 2-4 měsíci) 3 těhotné kolegyně (v kanclu je nás aktuálně 7, z toho 3 těhule, dvě snažilky a jeden zoufalý chlap ) šéf už se tu pomalu věší na lustr:D nicméně doufám, že mně ty tři nakazí a už se to konečně povede...to je nejhorší, když člověk ví, že to, co se děje uvnitř prostě neovlivní a nezbývá než jenom čekat...to mně na tom začíná dost ubíjet:/ a to se snažíme teprve od září/října no..a co ty vlastně, jak se cítíš, jak to všechno probíhá?🙂))
@sarkab85 Gratulaceeeeeeeeee! Krásné! Já to lvíče asi těsně prošvihnu 🙂 Škoda. Že by nás doma bylo víc, to by bylo rodeo 🙂
@vanea Tak to jste tam dobrý tým 😀 Šéf by se měl hecnout a taky otěhotnět 😀 Jinak u mě v pohodě, jen se teď děsně bojím chřipky. Všichni okolo mě prskají, chrchlají a zrovna takhle na začátku bych se ráda nějakému zákeřnému chřipkovému bacilu vyhnula..ale je to jen vroucné přání, asi moc nenadělám. Jinak v pohodě. Jen bych pořád spala. Mně by úplně stačilo být mimo postel tak dvě hodiny za den 😀 Ale když jsem moc unavená, malé spustí takové napětí v břiše, tak se pak uklízím k odpočinku rychleji. Snad se tam má dobře. V pondělí se jdeme zase fotit 🙂
@vanea S tou prací z domu to mám taky tak. Jen to musím nejdřív oznámit, že 😀 A to ještě čekám. Ale nebudu to moc odkládat, ať si můžu poprosit o takový speciální režim. A jinak podle kalendářej sem dneska 5+6tt, ale doktor mi napsal v pondělí 6+3tt, tak jsem z toho jelen. Ale stále si myslím, že se upsal. na 6. týden bychom byli malí a to on byl s nálezem spokojen 🙂 V pondělí se zeptám 🙂 A jak koukám na Tvůj graf, tak bych po ovu čekala teploty ještě vyšší. Opravdu jsem zvědavá na zítřek. A spi až do budíku jooooooooo 😀
@evzenie2016 tak je dobře, že ti ten pracovní režim můžou nastavit nějak líp, to je supr🙂 můžeš si to aspoň líp užít to těhotenství, hlavně aby ti bylo dobře a mohla jsi odpočívat=)) (a nakupovat oblečky a plínky a dudlíky a bůh ví, co ještě:D) a jasné, se připoutám k lůžku :D :D taky myslím, že by to mělo vzrůst nějak víc, no však já to sem pak hodím ten výtvor🙂)
@evzenie2016 teďka jsem ještě dělala ovu test a stále je pozitivní, takže jsem ještě zřejmě neklesla:X to je napínavé toto:D
prosím o radu, ovu test pozitivní jak poleno včera, i dnes, ještě uvidím co bude zítra, ale znamená to, že dnes tedy ještě ovulace neproběhla/neproběhne? Když je ovulace, tak test zase slábne?Takže kdyby zítra slábnul = ovulace zítra?Děkuji!
@evabeda Hm, myslím, že dokud je test pozitivní (stále stejný, či dokonce silnější - tzn. ani trošku neslábne), tak stále platí následujících 12-48 hodin snažení...ale určuje se to dost blbě, já bych se prostě snažila všechny ty dny, už od prvního pozitivního testu:D Taky jsem měla test pozitivní včera večer a dneska ho stále pozitivní mám, takže čekám na teplotu, co udělá...a snažit se snažíme obden, myslím si, že to stačí🙂
@evabeda teďka jsem si ještě moudře přečetla, že ženy, kterým se v daný cyklus "vypustí" více LH, můžu mít pozitivní testy i více dní po sobě. Platit by ale mělo, že ovulace bude 12-48 hodin od prvního pozitivního testu. Zbytek je už jen ta zvedlá hladina. (Za předpokladu, že jsou opravdu všechny ty testy stejně silné či silnější, než testovací čárka)..psaly to tu v nějaké starší diskuzi holky z koníka, že to našly někde v článcích na netu🙂
@vanea Díky! to je jsem nevěděla, že to tedy platí od prvního pozitivního testu, bála jsem se, že to je právě od posledního..Mám oba testy silnější než testovací čárka.My se taky snažíme cca obden, včera bylo, ale zítra není muž doma, tak ho musím přesvědčit ještě dnes🙂 no uvidíme..Dnes dopoledne mě dost pobolívalo břicho, tak jsem myslela, že by to mohlo být ono, ale nevím, nepoznám to na sobě🙂
@terka228 No pozitivní byl včera a dnes (silnější než testovací čárka), uvidím jaký bude zítra, ted jsem v hodně diskuzích četla, že se to má počítat od prvního pozitivního dne, v tom aby se jeden vyznal..ještě přemýšlím, jestli nemám udělat ještě jeden večer, jestli trošku nezeslábne

@sarkab85 Jůůůůůů, gratuluji !!!!!❤❤❤ a bude to lvíče jako já 😀😍