Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@disa Jéééé, supeeer! A kolik máš do MS? Nebo už meškáš? Už můžu vítat mezi těhule? 🙂
@evzenie2016 zitra bych to mela dostat,tak mam strach.
@simi1510 ahoj, tak testy ze 4.1. vypadají zaschlé,testy z 5.1. ještě ne (podle odstínu fialové), ale když jsi dělala test už v 10h,tak zaschlý bude. Je to zvláštní,protože na fotu se jeví jako by byl mokrý
Jinak taky se mi zdá,že ta čárka byla 4.1. silnější,každopádně bych udělal další test zítra
@evabeda myslím, že těch názorů je tolik, že to prostě člověk nikdy neví jistě:D hlavně někdo opravdu může mít tu zvedlou hladinu více dní a pozitivní test je ten první, někdo to má naopak, že to má až ten den poslední...je to všechno strašně individuální, žádná z nás není stejná...zkoušení obden by to mělo vyřešit, ony ty spermie ten jeden dva dny počkají, vajíčko ne🙂 držím palec!
@terka228 ještě mám dotaz:D když se ti ta teplota zvedla druhý den po posledím poz.testu, to už značí, že den předtím byla ovulace, v ten den toho testu? když už druhý den jsi měla teplotu zvednutou? nebo je to myšleno jako za dva dny od pozitivního testu?:D já už z toho taky blbnu:D
@simi1510 .. blbost to není...o kolik dní přesně by to bylo? Jsem líná vracet se k danému příspěvku😝 Čtu,čtu a snažím se reagovat,abych na něco nezapomněla a tak v tom mám občas guláš.
A jo,už to vidím.... 20DC klasika a dnes jsi 15tý. To ale není takový rozdíl.Přece jen je ta ovulace den,dva po pozitivním testu. Takže jestli to bude 17.DC nebo 20 je jedno. 😉
Já jsem dnes 21. a poslední cyklus byl 51 dní,ovulace asi 33.-34 den, takže bych měla mít teoreticky hodně hodně času.........ale?
@evzenie2016 tak jsem udělala další test teď vrčer....takže když bude tulení zítra až večer,tak už bude možná pozdě...ale to tulení včera večet je tedy akorát???? Zítra to ani není jistota...Nebo jsi měla i Clearblue pozitivní víc dnů???

Moje ovu testy... tak nevim, uz se pouštět do sexu?