icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

simi1510
5. led 2017

Moje ovu testy... tak nevim, uz se pouštět do sexu?

evabeda
5. led 2017

@simi1510 podle mě ještě není pozitivní..

simi1510
5. led 2017

@evabeda me prisel zatim nejsilnější vcera :-/ dle clearblue byly zatim prázdná kolečka. Jsem 15 dc, dva cykly byla ovulka 20 dc, ale tento cyklus mam vetsi priznaky pro ovu, tak jsem zacala uz testovat ...

evabeda
5. led 2017

@simi1510 já jsem taky začla tento týden dřív a pěkně se mi ovulka posunula🙂 Minule jsem měla první pozitivní 17DC a ted 14DC, tak mám radost, že se mi prodlouží snad i LF..já mám teda čárku silnější než testovací, u tebe nejsilnější vypadá včera, ale asi bych ještě testovala.

simi1510
5. led 2017

@evabeda Jj, myslim si, ze bude o neco driv nez byla, a ze jeste neni... jen jestli se uz zkusit pouštět do sexu? Nebo radeji mužského jeste šetřit? 😃 neni totiz na časté sexy xkrat do tydne...

evabeda
5. led 2017

@simi1510 jo ten můj taky ne, asi ho ještě šetři🙂

simi1510
5. led 2017

@evabeda snad to neprosvihneme 😃

disa
5. led 2017

Ahojky,tak samozrejme jsem nevydrzela a udelala jsem si tehu test 🙂. Drzte prosim palce

simi1510
5. led 2017

@disa to je super! Drzim pesti!

evzenie2016
5. led 2017

@disa Jéééé, supeeer! A kolik máš do MS? Nebo už meškáš? Už můžu vítat mezi těhule? 🙂

disa
5. led 2017

@evzenie2016 zitra bych to mela dostat,tak mam strach.

terka228
5. led 2017

@evabeda No, taky jsem pak testovala 2x denně 🙂 A uklidnilo mě, když jsem večer viděla, že trošičku slábne 🙂

terka228
5. led 2017

@simi1510 Taky si myslím, že ještě není pozitivní.

terka228
5. led 2017

@disa No to je krásné 😀😀❤ Držím držím...... 😀

dasa.77
5. led 2017

@simi1510 ahoj, tak testy ze 4.1. vypadají zaschlé,testy z 5.1. ještě ne (podle odstínu fialové), ale když jsi dělala test už v 10h,tak zaschlý bude. Je to zvláštní,protože na fotu se jeví jako by byl mokrý
Jinak taky se mi zdá,že ta čárka byla 4.1. silnější,každopádně bych udělal další test zítra

simi1510
5. led 2017

@dasa.77 doufam jen, ze se to neprosvihlo no... spis jsem si rikala, ze je to blbost aby byla o tolik dni driv... tak snad bude tmavší,... a kdyz i clearblue rika ze ne...

simi1510
5. led 2017

@terka228 tak snad jeste bude no... jak jsem rikala dva cykly jsem mela ovu 20dc... ono i dle teploty jeste nebyla... mam 36,4-36,5 ted po ránu... jinak po ovulce 36,7 a vys

dasa.77
5. led 2017

@evabeda pokud dnes máš silnější test,tak testuj ještě zítra,tím pádem včerejší není pozitivní😉 a ovulace by neměla být dřív jak za 2 dny

dasa.77
5. led 2017

@gry Myslela jsem si,že dnes zkusíš ten krevní test,ale je fakt,že máš ještě čas. GS mamatest či jak se přesně jmenuje ten růžový je hodně hodně nespolehlivý. Takže za mě,jako bys ho ani nedělal 🙂

vanea
5. led 2017

@evabeda myslím, že těch názorů je tolik, že to prostě člověk nikdy neví jistě:D hlavně někdo opravdu může mít tu zvedlou hladinu více dní a pozitivní test je ten první, někdo to má naopak, že to má až ten den poslední...je to všechno strašně individuální, žádná z nás není stejná...zkoušení obden by to mělo vyřešit, ony ty spermie ten jeden dva dny počkají, vajíčko ne🙂 držím palec!

vanea
5. led 2017

@terka228 ještě mám dotaz:D když se ti ta teplota zvedla druhý den po posledím poz.testu, to už značí, že den předtím byla ovulace, v ten den toho testu? když už druhý den jsi měla teplotu zvednutou? nebo je to myšleno jako za dva dny od pozitivního testu?:D já už z toho taky blbnu:D

dasa.77
5. led 2017

@simi1510 .. blbost to není...o kolik dní přesně by to bylo? Jsem líná vracet se k danému příspěvku😝 Čtu,čtu a snažím se reagovat,abych na něco nezapomněla a tak v tom mám občas guláš.
A jo,už to vidím.... 20DC klasika a dnes jsi 15tý. To ale není takový rozdíl.Přece jen je ta ovulace den,dva po pozitivním testu. Takže jestli to bude 17.DC nebo 20 je jedno. 😉
Já jsem dnes 21. a poslední cyklus byl 51 dní,ovulace asi 33.-34 den, takže bych měla mít teoreticky hodně hodně času.........ale?

disa
5. led 2017

@terka228 Děkuji 🙂

simi1510
5. led 2017

@dasa.77 51 dni? To je pekna doba... ja takhle nemela v prosinci ms, v listopadu byla, brala jsem gynex a dalsi prisla az v lednu 2016...

Uvidime, jako kratší cykly zas nemam. Pred dovolenou bylo 28 dni, a délka mezi ovu a ms je stejná ...

Tak uvidime zitra co a jak no

terka228
5. led 2017

@evzenie2016 tak jsem udělala další test teď vrčer....takže když bude tulení zítra až večer,tak už bude možná pozdě...ale to tulení včera večet je tedy akorát???? Zítra to ani není jistota...Nebo jsi měla i Clearblue pozitivní víc dnů???

simi1510
5. led 2017

@terka228 je ty se mas! Ja tam mam jen prázdné kolečko, vcera i dneska...

Na tom testu je psáno, ze ma indikovat 2 dny :-/

terka228
5. led 2017

@vanea Když se zvedne teplota, znamená to, že ovu už proběha. Někdo to má 2 dny po pozit. testu, někdo 1 den po pozit. testu. Já to vždy mám 1 den po pozit. testu. Vyzkoušíš si to sama podle tohoto cyklu, co měříš 🙂

dasa.77
5. led 2017

vypadá to,že už mi bere 😂

terka228
5. led 2017

@simi1510 Já právě měla v poledne taky prázdné kolečko a test byl slabší, zkusila jsem tedy i večer a je tam toto 🙂

gry
5. led 2017

Holky, krevni test, pro me velke zklamani. At jsem se pichala a mackala jak to slo,cca 15minut,stejne jsem toho nevymackla dost. Takze bohuzel,vim prdlajs. 😢

Strana