icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

dasa.77
5. led 2017

@kotito 3.1.

dasa.77
5. led 2017

@kotito 3.1. podle testu,ale když koukám teď na aplikaci.... nevím nevím

terka228
6. led 2017

@evzenie2016 Dobré ránko, takže teplota dnes poklesla, tak uvidím , co na to teploty další dny, ale předpokládám, že zítra půjde nahoru a záleží o kolik...Takže ovu pak buď proběhne dnes a nebo zítra 🙂 Kdyžby dnes muž dojel, tak bychom to krásně pojistili 🙂

evzenie2016
6. led 2017

@terka228 super, to vypadá perfektně nacasovane! Ještě se těším na odpolední testy!

evzenie2016
6. led 2017

@kotito jako dasa.77 ty testy vypadají nadějně, ale teplota vůbec neodpovídá :( meris první měsíc nebo máš srovnání?

kotito
6. led 2017

@evzenie2016 merim prvni mesic .dnes jde trosku nahoru.ve stejny cas v posteli

gry
6. led 2017

Holky,hlasim dnesni ranni testovani. Benu test a pepino.

sarkab85
6. led 2017

@gry Tak už tomu věříš? krásná čárka, gratuluji.Testuj teď ob den, ať vidíš jak čárka sílí. MS už jen tak nedorazí.

sarkab85
6. led 2017

@disa Vítej mezi pupkatý! Jsem ráda, že se nákaza šíří dál😉

misicka74
6. led 2017

Holky myslíte a vidíte jako já? 25 DC do MS ještě 4-6 dní

sarkab85
6. led 2017

@kotito To navýšení teploty by mohlo být dobré. Mělo by to vylézt alespoň o 2 a více desetinek. Uvidíš zítra.

disa
6. led 2017

@sarkab85 dekuji 🙂.

gry
6. led 2017

@sarkab85 tak neco malo vidim,ale porad tomu neverim. ☺

sarkab85
6. led 2017

@misicka74 Ano, vidíme ji taky😍 Kdepak Vánoce byly letos opravdu plodné🙂

gry
6. led 2017

@misicka74 to vypada,ze jsme na tom podobne. Jaky na tom vidim taky malicko neco a MS by mela kdyztak dorazit pristi ctvrtek. Drzim palce. Kolikaty prcek?

misicka74
6. led 2017

@gry nase prvni, snazime se od zari 🙂

misicka74
6. led 2017

@sarkab85 přesně tak muselo se zadařit kolem Vánoc. 24. byl ukázkový hlen 🙂

gry
6. led 2017

@misicka74 Tak to držím moc palce. To vypada na ,,ježíška" co? Jestli se zadařilo u nás, tak u nás jsme si taky nadělil ježíška. Už máme dvouletou dceru.

vanea
6. led 2017

@evzenie2016 to je bordel, tak dneska ráno jsem byla nezměřitelná :D měřila jsem se několikrát, poprvé jsem měla nějakých 36.36, podruhé 36.40 a potřetí už 36.43 s tím, že všechno bylo měřeno hned těsně po sobě v posteli (pak už začal manžel vrčet, že ho furt budím pípáním, tak jsem se na to vyprdla :D )...tak já fakt nevím, co si z toho mám vzít, moc moudrá z toho teda nejsem...víceméně to vychází na stejnou teplotu jako včera (když jsem vstala a šla zavřít okno), tak je teoreticky možné, že včera byla ve skutečnosti BT o něco nižší, než jsem naměřila..ale i tak..rozhodně ani v jeden z těchto dní nebudu mít tak nízkou teplotu jako předevčírem (kdy ještě ovu test nezačal ani náznakem tmavnout), teplota mi prostě zatím výrazně nestoupla, se to sune nějak postupně a pomalilinku to roste...ledaže by to zítra fakt vystřelilo na nějakých 36.7 - 9 ...achjo:/
viz graf..neznačím tam všechny symptomy a podobně, jenom kolem té ovu.. ty pluska značí opravdu pozitivní ovu test..

vanea
6. led 2017

@vanea tady to možná vypadá přehlednějí ten graf🙂

terka228
6. led 2017

@evzenie2016 tak tady dnešní testíky.Už jsem muži psala,jak dorazí,ale má asi vybitý telefon :( tak je to napínavé,ale dnes by to chtělo teda...v sobotu už bude určitě proběhlá ovu...

llenka_li
6. led 2017

Holky, tak dneska hcg 1011.🙄 Primář to nikde nenašel, musíme čekat. Hcg roste, takze to někde žije, ale spis se přiklání k mimodeloznimu, vzhledem k tomu, jak to roste. A ptal se me, jak jsem pane bože mohla zjistit ve 3.tydnu, ze jsem těhotná....dalsi kontrola v pondeli.Jeste mi rekl, všimněte si, ze jsem rekl, ze spis je to spatne založené. Protoze známe i případy, kdy se i v takovém případě jednalo o normalni těhotenství...

Hcg ob den 470,570,680,730 a 1011.

terka228
6. led 2017

@llenka_li Teda...to je dlouhé....už, aby bylo vidět!!! Držím palečky 🙂

simi1510
6. led 2017

@terka228 k dneska opet kolečko... sex vcera, resp po půlnoci proběhl, zkusila jsem pro jistotu uz i gel na podporu poceti... tak uvidime co bude dal. Jestli tedy vazne dorazí az v pondeli ta ovulka, v ten 20 dc

terka228
6. led 2017

@vanea Tak třeba zítra vystřelí.... 🙂 To prostě uvidíš zítra.
Jsme na tom podoně...taky čekám, že zítra vystřelí 🙂

simi1510
6. led 2017

@llenka_li drzim moc moc pesti! At ti to dopadne jeste jako zazrak přírody.

Muj doktor mi rekl, ze ultrazvuk je jen hra stínu a ze kdo chce najde 😃

terka228
6. led 2017

@simi1510 Tak použít už teď gel určitě neškodí 🙂 Já ho právě taky už použila teď ze středy na čvrtek...měla jsem pěkný hlen, tak co kdyby 🙂 Ovu by mi měla proběhnout během dneška nebo zítra. Tak snad se tam vejdu . 3 dny před ovu je taky ještě plodný den, ne?
A normální test už Ti sílí???? Snad už budeš mít zítra smajlíka 🙂

simi1510
6. led 2017

Ja mam ted takovyto graf...tak uvidime, kolik dni jeste takto pobezi

simi1510
6. led 2017

@terka228 prave ze normální mi jeste behem včerejška oproti ránu zesílil. Ja mam pocit, ze kdyz budu delat ten clearblue vazne rano s prvni ranni, tak budu mit kolečka stale 😃

Dneska jsem 16 dc, dle aplikaci mam toto:

Ten ladytimer mi prijde z předchozích zkusenosti nejlepsi pro me a nejpresnejsi...

llenka_li
6. led 2017

@simi1510 u me dnes hledal primář a dlouho a s nim dalsi dvě doktorky...nikde nic..

Strana