Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 Dobré ránko, takže teplota dnes poklesla, tak uvidím , co na to teploty další dny, ale předpokládám, že zítra půjde nahoru a záleží o kolik...Takže ovu pak buď proběhne dnes a nebo zítra 🙂 Kdyžby dnes muž dojel, tak bychom to krásně pojistili 🙂
@terka228 super, to vypadá perfektně nacasovane! Ještě se těším na odpolední testy!
@kotito jako dasa.77 ty testy vypadají nadějně, ale teplota vůbec neodpovídá :( meris první měsíc nebo máš srovnání?
@evzenie2016 merim prvni mesic .dnes jde trosku nahoru.ve stejny cas v posteli
@evzenie2016 to je bordel, tak dneska ráno jsem byla nezměřitelná :D měřila jsem se několikrát, poprvé jsem měla nějakých 36.36, podruhé 36.40 a potřetí už 36.43 s tím, že všechno bylo měřeno hned těsně po sobě v posteli (pak už začal manžel vrčet, že ho furt budím pípáním, tak jsem se na to vyprdla :D )...tak já fakt nevím, co si z toho mám vzít, moc moudrá z toho teda nejsem...víceméně to vychází na stejnou teplotu jako včera (když jsem vstala a šla zavřít okno), tak je teoreticky možné, že včera byla ve skutečnosti BT o něco nižší, než jsem naměřila..ale i tak..rozhodně ani v jeden z těchto dní nebudu mít tak nízkou teplotu jako předevčírem (kdy ještě ovu test nezačal ani náznakem tmavnout), teplota mi prostě zatím výrazně nestoupla, se to sune nějak postupně a pomalilinku to roste...ledaže by to zítra fakt vystřelilo na nějakých 36.7 - 9 ...achjo:/
viz graf..neznačím tam všechny symptomy a podobně, jenom kolem té ovu.. ty pluska značí opravdu pozitivní ovu test..
@evzenie2016 tak tady dnešní testíky.Už jsem muži psala,jak dorazí,ale má asi vybitý telefon :( tak je to napínavé,ale dnes by to chtělo teda...v sobotu už bude určitě proběhlá ovu...
Holky, tak dneska hcg 1011.🙄 Primář to nikde nenašel, musíme čekat. Hcg roste, takze to někde žije, ale spis se přiklání k mimodeloznimu, vzhledem k tomu, jak to roste. A ptal se me, jak jsem pane bože mohla zjistit ve 3.tydnu, ze jsem těhotná....dalsi kontrola v pondeli.Jeste mi rekl, všimněte si, ze jsem rekl, ze spis je to spatne založené. Protoze známe i případy, kdy se i v takovém případě jednalo o normalni těhotenství...
Hcg ob den 470,570,680,730 a 1011.
@simi1510 Tak použít už teď gel určitě neškodí 🙂 Já ho právě taky už použila teď ze středy na čvrtek...měla jsem pěkný hlen, tak co kdyby 🙂 Ovu by mi měla proběhnout během dneška nebo zítra. Tak snad se tam vejdu . 3 dny před ovu je taky ještě plodný den, ne?
A normální test už Ti sílí???? Snad už budeš mít zítra smajlíka 🙂
@terka228 prave ze normální mi jeste behem včerejška oproti ránu zesílil. Ja mam pocit, ze kdyz budu delat ten clearblue vazne rano s prvni ranni, tak budu mit kolečka stale 😃
Dneska jsem 16 dc, dle aplikaci mam toto:
Ten ladytimer mi prijde z předchozích zkusenosti nejlepsi pro me a nejpresnejsi...

@kotito 3.1.