icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

simi1510
6. led 2017

@evabeda myslis, ze by to mohlo stačit a ze by se mohlo zadarit?

simi1510
6. led 2017

Tak clearblue hodil zase kolečko... :-/

terka228
6. led 2017

@simi1510 Já myslím, že když teď ještě hodil Clearblue kolečko, a přitom už se zdá ten Comfort pozitivní, určitě budeš mít zítra dopoledne smajlíka...to jinak není možné...
Já měla taky nejprve kolečko a přitom test už měl krásné // a za půl dne už byl i smajlík a na testu byla testovací ještě silnější než kontrolní...
Těším se na Tvůj zítřejší test 🙂 A určitě bych tulení plánovala na zítřek...ovšek pokud to dáte dnes i zítra, určitě tím nic nezkazíte 🙂
Jinak muž mi volal, že až teď trochu dobo telefon....před devátou bude doma zašel ještě na pivko s bráchou 🙂 Tak se na něj vrhnu...snad nebude moc unavený, bo už ho snad praštím válečkem 😀

simi1510
6. led 2017

@terka228 ze by mel ten muj třikrát za sebou sex? To nedá 😂 to ho radeji ušetřil na zitra... za celou dobu, co jsme spolu, jsme sex tri dny za sebou nemeli 😃 a nemusím poslouchat tyden, ze je osoupany 😂

Tak to zkusíme zitra, ten sex byl defakto stejne dneska, kdyz byl po půlnoci 😃

A snad se to nejak hne...

evabeda
6. led 2017

@simi1510 myslim, že zítřek by měl být ok, udělej ještě test dopoledne..

terka228
6. led 2017

@simi1510 Zítra to bude akorát 😀
To znám, my taky nemáme sex zrovna nejčastěji....je teda fakt, že je skoro pořád na cestách, ale stejně. Většinou nám to pak v plodných dnech vyjde jen jednou...

evabeda
6. led 2017

@terka228 Teri, muzes prosim kouknout na mou fotku testu, co jsem davala vys?jaky mas na to nazor?dekujii

simi1510
6. led 2017

@terka228 tak snad se ještě zítra objeví čárka 🙂

jestli bude dělat jen ty kolečka ten clearblue, tak na něj kašlu 😀

terka228
6. led 2017

@evabeda no,dnes už zeslábnul...podle mě proběhne nebo proběhla ovu dneska....ale teplota by to měla potvrdit.uvidíš,jaká bude zítra,ale troufám si myslet,že by měla stoupat ...

terka228
6. led 2017

@simi1510 já právě ty Comfort uz moc nechci,kupuji už Pepino, ukazijí krásně...ty Comfotr jsem měla pozitivní hodně dní ,ale Pepino jen 2 dny.Comfort jsou asi moc citlivé...i když citlivost uvádějí stejnou...

simi1510
6. led 2017

@terka228 já zas nemusím moc ty těhu testy od Pepina, tak právě nekupuji ani ty ovu jejich... že ty těhu mají málo barviva...

já tu mám i ovular značku, ale ty jsou tak slabé, že není nic poznat

a s comfortem mám dobrou zkušenost s předchozích cyklů, že jeden den pozitivní a pak zase slábne...

evzenie2016
6. led 2017

@terka228 Teri, tak doufám, že to nakonec klapne! Já jsem ráda,že než jsem se sem dostala, tak je vývoj situace o moc veselejší 🙂 držím pěsti! ❤

dasa.77
6. led 2017

@evzenie2016 ahoj,podle čeho usuzuješ,že teplota neodpovídá? 😀 napsala jsem jednu jedinou a to pokles na 36,1 den před posledním testem 😉

dasa.77
6. led 2017

@evzenie2016 já jsem ale tydýt,ta odpověď nebyla mě... takže nic 😀

dasa.77
6. led 2017

@gry NE -U- VĚ- ŘI -TEL -NÉ 😀
já i terka228 jsme hrozně překvapenééééé 😝

gry
6. led 2017

@dasa.77 holky,zitra uvidime. 😉 a doufan, ze i ja uz neco uvidim.

dasa.77
6. led 2017

@terka228 buď kámoška a počkej na mě 🙂

gry
6. led 2017

@evabeda myslim, ze urcite.

gry
6. led 2017

Holky,uz se trochu ztracim. Kdo je tady ,,netehotnej" a kdo uz ma jasny //. A je nekdo z vas z okoli Prahy?

simi1510
6. led 2017

@gry já jsem z Prahy a snažím se otěhotnět, mám za sebou jedno zamlklé těhu ze září a od té doby se zase ne a ne zadařit ☹

gry
6. led 2017

@simi1510 si rikam, co si dat nekdy ,,detsky" pokec na zivo. Ja teda uz ma 2letou dceru,ta se nam povedlo hned v breznu, v lednu jsem tehdy vysazovala HA. Ted jsem vysadila v rijnu a v prosinci chytla prvni ovu, tak uvidime,ale doufam, ze sme si nadelili jeziska 😊

vanea
6. led 2017

@gry taky jsem z Prahy a snažíme se od září🙂 a zatím nic :D dneska byla asi ovu (uvidím zítra teplotu) tak se modlím, ať to dopadne konečně:X

simi1510
6. led 2017

@gry moc moc držím pěsti 🙂 a nemám problém na pokecy a třeba se budu moci přidat i s mimi brzy 🙂

gry
6. led 2017

Tak super holky. Dame snad nekdy tehu kafe 😂 ty jo to je hroznej vyraz. Dnes jsem si zas dala jedno super ve starbucks ☕ujizdim na tom.

simi1510
6. led 2017

@gry já pro změnu kafe nemám ráda 😀

gry
6. led 2017

@simi1510 no ono to moje latte bez kofeinu s prichuti a hromadou slehacky,uz moc kafe neni 😂

terka228
7. led 2017

@evzenie2016 Ahojky 🙂 takže můj graf dnes...to asi fakt vypadá na ovu včera, že? Já myslím, že proběhla někdy v noci - podle bolesti břicha. Tulení tedy bylo ve tři ráno....muž byl velmi unavený....tak jsem se ve tři ráno už nedala😀😀😀 Sice u toho napůl spal, ale snad to k něčemu bylo😉 Teda aspoň mně se ulevilo....😀
Stejně, kdyby byla ovu včera , tak je to tulení před tím akorát, co myslíš ???
Ještě teda odpoledne otestuji 🙂

terka228
7. led 2017

@gry Holky, vy se máte...samá Praha 🙂
Já se také ještě snažím, ale jsem až od Chomutova....leda že bychom dělaly "čarodejnické" slety 😀

terka228
7. led 2017

@dasa.77 No, u mně to zas tak horké není....snažíme se už táááák dlouho....Jestli najdu //, které budou sílit, tak se snad i země zachvěje, jak budu jásat 🙂
Jak jsi na tom Ty? Kolikátý den??? Taky už ztrácím přehled...

gry
7. led 2017

Tak holky,dnes jsem.udelala zas test. Uz tam teda taky neco vidim 😉 , ale prijde mi to porad slabounky a ze to zrovna nesili. Trochu si myslimze ta MS preci jen prijde. To uvidim pristi ctvrtek. Jestli prijde, asi to tak melo byt,ale preci jen bych byla rada,kdyby se nam ten ,,vanocni"darecek povedl.

Strana