Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holky,jste fakt dobry. Ja typloty zatim nikdy nemerila a nevimm jestli bych byla tak pecliva. Vubec se v tech vasich grafech nevyznam 😂
@simi1510 No, ještě by se teplota mohla zvednout zítra...teď na to koukám....vždyť y to odpovídalo 😀 7.1 pozitivní test a dnes 8.1. ovu...zítra by tedy měla vyspopat 😀
Já jsem na to blbě koukala 🙂 Mně taky většinou těsně před ovu klesne teplota, a pak vystoupá...jukni na můj graf o něco výš 🙂
Zítra dej vědět, měla by už být nahoře ta teplota 😀
@evabeda proto to rikam... to co ma defakto každá doma je zazrak. Mit chlap co chce sex treba denně, nebo několikrát do tydne, neznam. Neznam ani sex víckrát za den... a vubec nevim, co.
Kdyz uz je sex, tak stavkujou... kdyz proste nechce pritel, ale jeho je připraven a nic. A to me muze vzit čert. Kolikrat uz jsem se s nim kvuli tomu chytla... ale proste nic...
Takze to hold bude asi jen na tom jednom stat tentokrat. A hold to tento cyklus opet nebude ☹
@simi1510 Podle mě oni to počítaj tak, že až za rok se má něco řešit a jedna revize jim nevadí....vem si , že já mám revize 3 + 2 vez revize v rannějším stádiu...ale jsem ročník 78, a loni mi jen doporučila nosifol nebo jak se to kmenovalo a to bylo vše. Až teď že jsem se ozvala, že dělám co můžu, tak hned souhlasila....tak zkus změnit Dr. jestli máš možnost..

Holky,tak já už dnes na tedtu ducha,tak doufám,že se teploty udrží pěkně nahoře...