icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
7. led 2017

Holky,tak já už dnes na tedtu ducha,tak doufám,že se teploty udrží pěkně nahoře...

simi1510
7. led 2017

Dnesni moje ovu testy.. delala jsem pro jistotu jeste ted, ale slábne oproti vcerejsku...

terka228
7. led 2017

@vanea no,vidíš...stoupla 😊 Budeme čekat spolu 😀

dasa.77
7. led 2017

@terka228 ahoj,já dnes 23DC... ,čekám na OVU,možná byla včera (podle bolesti,která má k ránu probudila), ale testy 3.den stejné. Jsou to testy Dr. Max, takže nečekám stejně tmavou či tmavší čárku. A včera ani předevčírem nic neproběhlo 😀

dasa.77
7. led 2017

@terka228 tak přece jen v testu malinko rozdíl je,dnešní je už slabší,takže NEJSPÍŠ včera ráno ty bolesti co mě probudily byly ovulační,zítra jsem zvědavá na teplotu,dnešní zatím stejná.Budu referovat 😉

terka228
8. led 2017

Holky, tak já dnes opět teplotu vysoko, tak to fakt vypadá na ovu ten 11DC, jsem zvědavá na zítřek 🙂 To by se měla vyznačit....doufám, že zas nebudou velehory...

simi1510
8. led 2017

To ja mam pokles zase oproti vcerejsku :/( tak nevim... clearblue ma zas kolecko, carka na nem je slabá ... navic...

gry
8. led 2017

Holky,jste fakt dobry. Ja typloty zatim nikdy nemerila a nevimm jestli bych byla tak pecliva. Vubec se v tech vasich grafech nevyznam 😂

dasa.77
8. led 2017

Tak nakonec takhle, už asi nemá smysl dál testovat a víc stejně neovlivním
teplota 36,6 ale jak MOC byla ovlivněna ibalginem,nevím. Musela jsem si vzít 2 !!,jak mě šíleně rozbolelo v podbřišku. Dnes už je to lepší,ale další jsem si vzala před polednem ☹
A ještě testy ...foto není zrovna kvalitní

terka228
8. led 2017

@simi1510 Tak nevím....zkus ještě vydržet, kdy teda ovu dorazí.

simi1510
8. led 2017

@terka228 uz nemam moc testu na ovu :-/ ale byly slabsi, nez kontrolni...

evabeda
8. led 2017

@simi1510 proto jsem si objednala na netu na 4 měsíce dopředu🙂 ted už mi teda zbývá jen na příští měsíc a třeba už nebudu muset doobjednávat, ráda bych...

terka228
8. led 2017

@simi1510 No, ještě by se teplota mohla zvednout zítra...teď na to koukám....vždyť y to odpovídalo 😀 7.1 pozitivní test a dnes 8.1. ovu...zítra by tedy měla vyspopat 😀
Já jsem na to blbě koukala 🙂 Mně taky většinou těsně před ovu klesne teplota, a pak vystoupá...jukni na můj graf o něco výš 🙂
Zítra dej vědět, měla by už být nahoře ta teplota 😀

terka228
8. led 2017

@dasa.77 ale opravdu je nejsilnější 21. a 22.DC... Dnes jsi tedy ten 24DC ??? No, věřila bych taky, že by zítra mohla teplota vystoupat aspoň trošičku....píšou den nebo dva po pozit. testu proběhne ovu, a pak se teprve zvedne teplota....ještě to nevzdávej 🙂

simi1510
8. led 2017

@evabeda ja jich mela několik, ale dojizdim zásobu. Myslela jsem, ze s clearblue to bude jednodušší....

Ale zásobu jsem doobjednala, jen nez prijde. Spis ted nevim, co to bylo nebo je :-/

terka228
8. led 2017

@vanea ahoj, tak jak to dnes vypadá u Tebe ??? Je teplota stále nahoře???

simi1510
8. led 2017

@terka228 pokud ale sex byl ze ctvrtka na patek, patek pozitivni ovu test, a ovu dneska... tak ta sance je hodne mala ne? :-/ ale kdyby se to pojistila dneska, tak bude pozdě, ne? :-/

evabeda
8. led 2017

@simi1510 já bych to ještě dneska zkusila, za to nic nedáš, budeš mít rozmezí mezi snažením 2-3 dny, to by se mohlo něco chytit.

simi1510
8. led 2017

@evabeda rano pokusil byl, ale pred koncem mu zastavkoval... asi za to kdyz minule ten jeho chtel a on ne ☹

evabeda
8. led 2017

@simi1510 ježiš, ty to máš v tomhle s chlapem teda hodně složitý! chápu když se chlapovi chce a nejde to, ale naopak? páááni..musíš mít pevný nervy.

simi1510
8. led 2017

@evabeda proto to rikam... to co ma defakto každá doma je zazrak. Mit chlap co chce sex treba denně, nebo několikrát do tydne, neznam. Neznam ani sex víckrát za den... a vubec nevim, co.

Kdyz uz je sex, tak stavkujou... kdyz proste nechce pritel, ale jeho je připraven a nic. A to me muze vzit čert. Kolikrat uz jsem se s nim kvuli tomu chytla... ale proste nic...

Takze to hold bude asi jen na tom jednom stat tentokrat. A hold to tento cyklus opet nebude ☹

terka228
8. led 2017

@simi1510 pořád je to max. 2.5 dne a píšou 3 dny před ovu...pojistila bych stopro ještě dnes a vůec ych nezoufala :D

simi1510
8. led 2017

@terka228 ja zoufalá jsem doma s tim co mam 😂 a dle doktora mam cas zase rok na to, nez neco bude propadne neco resit ☹

terka228
8. led 2017

@simi1510 máme to podobné....taky v pátek přijel a usnul 😀 Já ho téměř znásilnila ve 3 v noci, ale ani nevím, jestli to bylo všechno tak jak bych si přála.... ovšem to nemám s ním asi v ničem🙄

evabeda
8. led 2017

@simi1510 jako můj manžel to taky nepotřebuje denně a po 11 letech spolu nijak zvlášť často, ale semtam se zadaří a když začnu já, vím, že bude🙂 Ty to teda musíš opravdu hodně hlídat, tu ovulaci, abyste to chytli!

terka228
8. led 2017

@simi1510 no, u mladších ročníků čas možná je ten rok...já se doktorce pořád ála zavola, ale když se koukla, že se snažíme už dávno přes rok, taK HNED ŘEKLA, AŤ PŘIJDU, ŽE SE NA TO PODÍVÁME.....ovšem, co vykoumáme 4DPO, to taky nevím.... 🙂

simi1510
8. led 2017

@evabeda prave, ze musim hlidat a vyčkat. Protoze kdyz ho nema pak dele, tak vim, ze me neodmítne. Ale ja mohu zkouset jak chci, zkousela jsem prádlo, a ruzne a nic proste. Kolik odmítnutí sexu..

simi1510
8. led 2017

@terka228 ja jsem sice ročník 88, jedna revize za mnou, a to se povedlo po 11 mesicich... tak proste bych čekala, ze zkusí byt nejak lepsi a ne cekat dalsi rok, kdyz by se nedařilo ☹

terka228
8. led 2017

@simi1510 Podle mě oni to počítaj tak, že až za rok se má něco řešit a jedna revize jim nevadí....vem si , že já mám revize 3 + 2 vez revize v rannějším stádiu...ale jsem ročník 78, a loni mi jen doporučila nosifol nebo jak se to kmenovalo a to bylo vše. Až teď že jsem se ozvala, že dělám co můžu, tak hned souhlasila....tak zkus změnit Dr. jestli máš možnost..

simi1510
8. led 2017

@terka228 ja uz ho změnila 😃😃😃 podruhe

Strana