Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 Tak když jsi měla OVU dřív,taky by měla dorazit dřív MS. Luteální fáze se PRÝ až tolik nemění. Řekněme,že odchylka jednoho dne je ok. Ale u mě to teda neplatí. Mívám dost často výkyvy v délce LF.
A podle čeho že usuzuji,že by se mohlo u Vás zadařit? Silnější ovu testy- asi kvalitnější ovulace 🙂)) a navíc hezky uleželé spermie.A taky se to těhulkování od vánoc nějak rozmohlo.Určitě jsi na řadě
@dasa.77 kéž by nás to potkalo všechny 🙂 V jiném tématu jsem psala, že ať na mě ty těhulky pošlou ten bacil 😀
teď jsem četla někde, že je prý nejvíc otěhotnění v zimě a na podzim, tak na tom asi něco bude 😀
A že by až tak, jo? 😀 a zrovna tento měsíc jsem si řekla, že kašlu na všechny možné preparáty 😀 takže žádný nosifol, žádný femibion atp.
A to se ti nedivím, ohledně té délky LF... ono kde kdo něco říká, ale každá jsme jiná a výkyvy jsou zkrátka. Ale pak je potřeba to nějak ohlídat... vím že jsem četla, že pod 10 dní je to blbé, že není čas na uchycení. A já mám kolem 10/11 snad obvykle no...
Co už by člověk měl pro to udělat? :-/
@simi1510 Asi jsem to špatně formulovala... ne přímo JÁ,ale prostě to přijde samo. Celkově ten cyklus je zpomalený, ovulace později,teplota stoupá pomalu a pak i je delší fáze LF, jako by mi docházely baterky.
Když jsem psala vykouzlit,tak delší LF než 16 dní "není možná". Buď je to těhotenství a nebo cysta. Což by u mě znamenalo,že bych ji musela mít co chvíli.😉
@evzenie2016 Ahojky, jak se daří po víkendu? 🙂
Přikládám svůj graf...doufám, že tím dnešním lehkým poklesem se nebude opakovat dosavadní scénář... Důležité je, že ovu proběhla, jak jsem to cítila 🙂
@terka228 Hojky, ano ano, dneska mi teplota hodně stoupla, zaznačené je tam datum toho 6.1. jak jsme si mysleli, tak uvidím, nezbývá než čekat:X co vlastně znamenají ty poklesy , jak to máš třeba ten třetí den nižší? ale vlastně pořád ne pod tou hranicí, takže je to v pořádku nebo ne?
@kotito měřím chviličku, ale za mně to vypadá, že ovulka proběhla a nějaké výkyvy jsou asi v normě, ta teplota je stále vyšší než byla poslední týden🙂 tak uvidíš zítra, jestli to zase stoupne, nebo co to bude provádět🙂 akorát dneska jsem se tady ptala, co ten pokles může znamenat:D tak si počkám na Terku, co na to poví🙂)
Tak dnes hcg 1490 a opět nikde nic, v děloze nic, děložní sliznice do 8mm, žluté telisko na právem vaječníku...v břiše nikde nic. Jsem 4+2 a do středy jdu na propustku domu.

@dasa.77 už nejí, na zítřek má udělaný guláš... ale na alkohol se mi tu ušklíbal, že mu to nechutná, je to na něj moc kyselé... takže smůla :-/ minule na silvestra/nový rok byl hezký povolný 😀