Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
já udělala pro jistotu dnes ještě jeden OVU test a je na něm jen slabounká druhá čárka. Takže ovulace je za mnou,snad mě nečeká nějaké další překvapení v podobě poklesu. Dnes 36,8
@simi1510 tehda nijak..... pak prostě přišla za X dní MS a tuším,že i ta ovulace se vyznačila po pár dnech... ale je fakt,že jsem se necítila dobře,takže jsem si říkala,nebýt těch teplot,že by to bylo z předešlého cyklu
Stejně jako spousta holek tady jsem bohužel natrefila na test,který dělá falešňáky. Ale bylo to snad na 3 testech za celou tu dobu. U dvou z nich jsem to i tušila,podle toho,jak test vypadal a jak barva špatně vzlínala po testu.
U mě největší spokojenost s testy Dr. Max, Best 2 (ale na něj jsem taky někde četla špatnou recenzi) a v poslední době Intimed (bílomodrá krabička)
@dasa.77 Best 2 jsem měla a nevím no... já byla spokojená dříve w woman baby... ale teď poslední krabičky měly rysku na testu, takže na prd... Intimed jsem měla snad jednou, od Dr. Maxe nejsou špatný no.
Já tu mám i Clearblue... z předchozích období... než se stala revize... tak uvidím, zda to pak zkusím.
@simi1510 simco mě přijde dle tvých ovu testů jestli nejsi náhodou tehu 🙂 jinak nic so z toho nedělej já delam ovu testy od 7DC a dnes jsem 23DC a na testech jen slaba carka. Přitom mě pícha v podbřišku, cipek je nahoře, prsa boli a manžel mi říká že vypadám jak tehu a i v práci mi tvrdí že vypadám jinak. No a ted babo rad 😂😂
@arielka222 ja zkousela vcera a čárku udělal ten tehu, jenže názor na cemio/mamatest znas... a dneska jsem zkusila rano, a nic... nevim, co to je ☹
Teplota stale nízko a skoro je to tento mesic níž nez jindy...
Jen nevim, kdy by se to stalo... jedine jonasova metoda ovulace....
@arielka222 no tak dle mé teď čerstvý zkušenosti, tak mě třeba včera (2. ranní moč v půl 10) ráno ukázal ovu test pozitivně, ale večer (v 6) už byl negativní, takže kdo ví jestli si to neprošvihla 😖
@arielka222 jinak mam cipek nahore, je tvrdý a mírně pootevreny... ale to mi prijde takovy od revize :-/
Tak budes zkouset test? 🙂
Ja jsem dneska 20dc a proste totalni zmatek oproti minulým cyklum
@jitulka89 je to možné já před revizí ovulaci poznala vždycky dle bolesti břicha. Jenže teď mě pícha vajecniku od 7DC porad a to byl zrovna sex ten den, tenhle měsíc praktikujeme ob den. Já nevím no. :( jestli vůbec ovu je. První týden byla na ovu testu carka hodně slaba a teď je už čtyři dny po sobe silnější ale porad slaba..nevím
@simi1510 test ještě zkoušet nebudu. Jelikož mám po revizi dlouhe cykly cca 35 dní. Mohla by ovu ještě přijít ale fakt nevím.
.dle příznaků těla by měla být a testy to vždy ukázaly. Od revize je vše špatné :(
@arielka222 asi tak nejak ☹
Janevim co to u me je vazne ☹ minuly cyklus ale byl spravne
@arielka222 to je divný že to pořád bolí, já měla tyhle bolesti taky asi 2 týdny když jsem vysadila HA, ale pak to odeznělo s MS, takže to byla asi nějaká cysta, teď už to bolelo jen ten jeden den co mi vyšel pozitivně i test, dokonce jsem snad i ucítila to prasknutí, protože to pár vteřin bylo o dost silnější a pak už ta bolest skoro odezněla, nemůže to u tebe dělat taky nějaká cysta? i ta prej může zkreslovat výsledky těch testů

@simi1510 nemusíš mít teploty 37,abys mohla být těhotná 🙂, jen je zvláštní,že jsou nižší než před MS