Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228
@klaina
@dasa.77
Holky, tak ja ten gynprodyl beru, tento mesic jsem se v nejake diskuzi od jednoho lekare docetla, ze kdyz probehne ovu az po brani, ze otehotnet s malou pravdepodobnosti jde, tak uz nevim.. Kazdopadbe mi gynekolog rekl, ze je muzu brat 18-25 den, kdyz ovu do 18 DC neprijde. V 18 DC jsem mela pozitivni test, tak jsem si 18 DC vzala, 19 DC jsme to zkusili, prasek jsem vynechala a vzala si az 20 DC. MS mela prijit vcera, uz 4 dny me boli bricho jak pri MS, hlava, prsa, zada a a mota se mi hlava Mam priznaky premenstruacniho syndromu, ktery jsem nikdy nemela, tak doufam, ze mi ho gynprodyl neprinesl.. Dnes jsem 11 DPO a TT rano negativni.. Tak uvidime..
😅 to teda je
@evzenie2016 co na ty moje výsledky od doktora říkáš????
A jak se cítíš? Vše v pořádku?🙂
Naposledy jsem mela anovulacni cyklus po gynexu od listopadu 2015, kdy jsem mrchu dostala az v lednu 16, v prosinci vubec... ale dle teplot jsem rikala, nebyla Ovulace, tak hold takto...
@terka228 no tobě to skáče O.o to bych taky řekla, kdybych nevěděla, co ti řekla dr....bylo by to úplně ukázkové...hm:/ se ti to asi malinko posunulo no...asi je blbost, aby to co viděla, nebylo to co viděla, co?
já zatím stoupám, tak snad to vydrží vysoko...příznaky nemám žádné, nic mně nebolí:D akorát jsem furt nasraná, ale tak to je asi spíš stav, kdy mně doma furt někdo rozčiluje:D

@evabeda tak ono je asi víc faktorů, proč to nemusí vyjít....já už jsem i dnes dělala další ovu test, tak uvidím, jestli bude znovu pozitivní....