icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
13. led 2017

@vanea určitě je to zahnízdění 😀
@evzenie2016 taky mė to napadlo,nikdy jsem takový pokles neměla...a progesteron jsem dala už včera večer😉

simi1510
13. led 2017

Muj graf k dnesku

terka228
13. led 2017

@simi1510 to začíná vypadat lépe😀jen tak dál....

simi1510
13. led 2017

@terka228 no doufam 😂 jen je horsi, ze od pondeli práce nova a budu muset měřit driv... tak abych mela porovnání 😂

a hele neviděla na tvém ultrazvuku treba nakonec moji ovulku? 😂😂😂😂😂

jaka je pravděpodobnost, ze pokud ovu proběhla, kdyz se teploty udrží nahore, ze by se povedl sex ze středy na ctvrtek? 😂

vanea
13. led 2017

@evzenie2016
@terka228 no kéž by:D akorát už si po půl roce říkám, že je možná lepší s tím nepočítat a moc se neradovat z každé blbiny jak na začátku🙂 doufat začnu zítra, jestli to vyroste ta teplota:X

terka228
13. led 2017

@ Tvojí ovulaci😂😂😂😁
Pokud ovu proběhla včera,ta veliká a pokud proběhne dnes,tak taky veliká....tak držím vše,ať to tak je 😀

simi1510
13. led 2017

@terka228 no to vis 😂 misto vestecke koule 😂

jsem zvedava zda se vazne uz udrží nahore... a Dekuju!

a doufam ze u tebe je to pokles coby uhnizdeni 🙂

evzenie2016
13. led 2017

@vanea Přeci bys něco nechtěla bez čekání 😀 Snad bude zítra zase nahoře a budeme moci hezky čekat na testování 🙂

@terka228 nooooooo, tak když Ty chodíš k dr měřit ovu @simi1510, tak to je pak těžký 😀 😂 A jinak jsem zvědavá, jestli ten progesteron zabere. Mohl by krásně podpořit to uhnízdění! Už Tě fakt vyhlížím ve stavu 😀

Jinak ty nevolnosti nejsou žádný zázrak vám řeknu 😀 Navíc prý ranní. Včera jsem s tím bojovala celý den, dneska jsem si ráno myslela, jak dobrý a nic. Už se zase houpá. Pidísek povyrostl do velikosti borůvky, ale borůvka se mnou teda cvičí 🙂

dasa.77
13. led 2017

@vanea Ty jsi se prostě rozhodla,že pojedeme stejně 😀

volfikovi
13. led 2017

tak já jsem dnes 26 Dc a ovu testy negativní , toho ducha ,abych hledala lupou ☹ přitom od včera citím,že se mi rozjel hlen , naskočili beďary , tak nevím zda už mám nájezd na mrchu či co ☹(( ach jo...
holky všem Vám držím pěsti

vanea
13. led 2017

@evzenie2016 nee, to by mně ani nenapadlo :D a snad jo no, ale jako nějaké bolení/špinění nebylo, tak to bude kdyžtak pořádné překvápko🙂

nezkoušela jsi pít zázvorový čajík? nebo takové ty zázvorové bonbóny?🙂 některým maminkám to na ty těhu nevolnosti hodně pomáhá🙂

@dasa.77 nainstalovala jsem ti štěnici do teploměru, ale pšt :D držím palce!!!

dasa.77
13. led 2017

@vanea já mám ale takové divné tušení,že mě ten podbřišek pobolívá z důvodu MS. Sice by to bylo hodně brzo,ale na druhou stranu se koukám,že jsem dnes 29DC 😀
A když už ovulace přišla na můj vkus dřív,možné je prakticky cokoliv

dasa.77
13. led 2017

@vanea Ale to jsi ji měla před nainstalováním vychovat!!! 😝
A taky naučit plavat....

simi1510
13. led 2017

Ja tenkrat pořídila tabletky na nevolnosti v tehotenstvi v lekarne

dasa.77
13. led 2017

@terka228 hodnááááááá

dasa.77
13. led 2017

@simi1510 já četla baterky na nevolnosti 😅

kotito
13. led 2017

holky a ten pokles může být zahnízdění nebo předzvěst MS? Nebo u ms bývá teplota pořád nahoře?

dasa.77
13. led 2017

@kotito .... Pokles může znamenat obojí
někomu teplota klesne den před MS,někomu až v průběhu prvního dne.
Zahnízdění - může se projevit a nemusí, obvykle bývá 6-10 dní od ovulace,ale ani ten pokles v grafu neznamená,že je to ONO

evzenie2016
13. led 2017

@vanea já mám se zázvorem opačný problém i bez těhu. Už jen pomyšlení na něj mi zvedá žaludek 😀 Tak prostě různě zkouším, co bude vyhovovat. První den to bylo ovoce, ale teď nějak nevím. Houpe se všechno 🙂 Ale každý den do sebe něco dostanu, takže hlady nejsem úplně. I když včera už jsem měla šílený hlad, jen při pomyšlení na cokoliv byla houpačka. Ale pak jsem zmákla polévku a ta super uklidnila. Ale dneska už to nevypadá, že by pomohla. @jancaaa a @sarkab85 jak vy a nevolnosti? Jak bojujete?

sarkab85
13. led 2017

Holky,omlouvám se, ale nestíhám číst všechny diskuze. Jsem zvědavá jak Vám ty divočiny na grafech nakonec dopadnou, budu všem držet pěsti.
Jinak@evzenie2016 mě pomáhá překvapivě jídlo. Ráno je to mazec, tlačím do sebe piškoty pod tlakem, ale dobrý. Nesmím mít pocit hladu, jinak mě to natahuje. Takže lék je, každý dvě hoďky něco zobnout. Střídám ovoce, zeleninu, hodně sýry, jogurty a kupy sladkého. Na maso nemám ani pomyšlení, za to hodně vývary a těstoviny. Snad se to brzy uklidní, u syna tohle neznám. Velká výhoda,nemám doma osobní váhu, se budu 24. na kontrole asi divit😲Spíš mě trápí nadýmání, piju fenyklový čaj, zobu Espumisan tabletky a i tak, je to u nás večer jak v koncentráku😝

dasa.77
13. led 2017

@sarka85..... doma jak v koncentráku 😅😅😝😅
Jinak jak to čtu,tak hodně holkám pomáhá co 2 hoďky něco si zobnout.A učitě je dobré začít den třeba těma piškotama a meltou či kakaem.😉

evabeda
13. led 2017

tak já jsem dnes 8DPO, začaly mě bolet prsa, včera bílý výtok, tak se bojím, že to jsou zase příznaky MS..a to jsem tento měsíc fakt doufala..

gry
13. led 2017

Tak holky, dnes večer budu oznamovat 🙂 A vzhledem k tomu, že prcka nám nadělil přímo ježíšek, tak to pojmu ježíškovsky. Už vařim brambory na salát, za chvíli budu dělat řízky. Máme v zimní zahradě ještě malej ozdobenej stromeček. Dcera tam bude mít taky nějaký dáreček a manžel taky, no a psisko taky 🙂 Takže si uděláme ještě jeden štědrý večer 🙂 Manžel dostane 2 květináče a semínka sloní nohy, tak jsem zvědavá jak rychle mu to dojde. ( u první dcery zasel semínka sloní nohy, když se narodila a ted po dvou letech dostala každá babička jednu kytičku a pomalovaný květináč od dcery)

volfikovi
13. led 2017

Tak jsem si dnes vyzvedla na poště gel na podporu početí ,tak jsem na to zvědavá :D

radunkap
13. led 2017

@gry to je krasne, moc si to uzijte ❤

dasa.77
13. led 2017

@gry ... počkej,jako že on to celou dobu nevěděl? To jsi dobrá.Jen ty přípravy na salát.... nebylo to podezřelé? (pokud to jíte jen na vánoce)

simi1510
13. led 2017

Holky? Dneska 23 dc...

evzenie2016
13. led 2017

@simi1510 A kdy jsi čekala MS? Ačkoliv graf vypadá, že Ty jsi sice možná neovulovala, tak podle testů se ale zdá, že jsi těhotná 😀 😀 😀

simi1510
13. led 2017

@evzenie2016 mrchu cekam pristi vikend v teorii 😂

Rikam s kamaradkou, ze co se u me deje, je vazne zvláštnost... ale toto uz nejde brát jako duch ne???

evzenie2016
13. led 2017

@simi1510 mně se to zdá teda silné. Zkus zase obden a uvidíš. Ale to už není fakt jen tak nějaký falešný duch. Kolik má test citlivost? 10?

Strana