icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
1. říj 2015

A nee že budete holky teď furt litat k zrcadlu...😀

vapka
1. říj 2015

@renmilka jasmina09 Jj, je to pravda, stejně jako ovulaci na sobě poznáš v zrcadle sama, tak i těhu je poznat, je pravda, že to většinou pozná máma, ale mě maminka umřela a tak to na mě poznala sousedka, no a když jsem jí to říkala, tak mi zrovna předávala knížku vzhůru do jináče 😀 jsou to takové lesklé oči skoro jako při rýmě, nebo tak...

renmilka
1. říj 2015

@vapka Tak opravdu... Hmm... 😕 A teď jak poznam ovulaci v zrcadle???

jasmina09
1. říj 2015

@vapka to mi je líto,že mamka umřela :( jinak ja mám lesklé oči docela často, i teď když mě bolí hlava tak je mám lesklé, takže podle toho to asi nepoznám 😀 pizzu jsme už dodělali, uff 😀 jdu si přečist ten odkaz na článek

vapka
1. říj 2015

@renmilka je to dané přírodou, při ovulaci se žena více parádí, chce se líbit, prostě si třeba učeše jinak vlasy, déle se obléká, je to na pozorování, ale funguje to tak, prostě chceme nějak ty mužský přilákat... V přírodě jdou zvířata za pachem, ale naše mužská populace tuto možnost ztratila 😀

vapka
1. říj 2015

@jasmina09 Děkuju, bylo a je to těžké, teď na vánoce to bude 5 let... no ale musíme myslet na ty hezké věci, no mě se lesknou oči také často, ale těhotné vyzařují takové to vnitřní štěstí, no i když jsem dorazila do kanceláře rovnou přes záchod, tak mi několkrát holky říkaly, že vypadám fakt děsně a dost zeleně 😀 ale to jsem pak dohnala opálením, 😀

jasmina09
1. říj 2015

@vapka fakt mě to mrzí... 😒 ja doufám,že i my budeme za chvíli vyzařovat vnitřní štěstí 😀

renmilka
1. říj 2015

@vapka jo ty jsi to myslela takhle, tak to jsem taky četla, třeba ty vystrihy a tak😀 Je to smutné, to me mrzi,máma je jen jedna...ale přesně, člověk musí myslet na to pozitivní, máš šťastnou rodinu 😉 Takové štěstí dnes má málokdo... A podle toho se někdy lidé chovají...že jsem odbočila, ale jak já nesnáším závistivy lidi a hlavně ženský...No jsem zvědavá, co na sobě vypozoruju já... 😨

vapka
1. říj 2015

@renmilka jasmina, no vypozorujeme ty dvě čára na těhu testech..... už ať je příští týden 😀

jasmina09
1. říj 2015

holky na mě to padlo, tak dobrou noc a těším se na vás zííítra 😉 😉

jasmina09
1. říj 2015

@vapka to by bylo fakt krásné 🙂 🙂 🙂

vapka
1. říj 2015

@jasmina09 dobrou noc 😀

renmilka
1. říj 2015

@vapka Už se tesim🎎
@jasmina09 Dobrou noc🎉

renmilka
1. říj 2015

@vapka Dobrou🌙

vapka
1. říj 2015

@renmilka tak kdy to rozjedem😀

vapka
1. říj 2015

@renmilka já ještě chvilku vydržím, ještě tady něco pročítám...

renmilka
1. říj 2015

@vapka já jsem noční sova!

renmilka
1. říj 2015

@vapka jako mejdan?

vapka
1. říj 2015

@renmilka testovací 😀 myslíš, že se ta luteální fáze může taky měnit? asi jo, když se mi prodloužila ovulace, co?

renmilka
1. říj 2015

Mělo by to tak být...🌞 Třeba já taky nikdy neměla menses na den...

vapka
1. říj 2015

@renmilka tak když jsem měla teď ovu 20DC, tak kdy to jako mám teoreticky dostat? hmm babo raď.. 🙂

renmilka
1. říj 2015

@vapka Vypadalo by to na delší cyklus kolem těch 35...

renmilka
1. říj 2015

@renmilka Já počítám tak s 30-32 teď, ovulace ko!em 15 d.c., i když jsem teď měla 36 naposledy, ale to vůbec nevím, kdy byla ovu.

vapka
1. říj 2015

@renmilka tududumtum, no tak to bych se na to vykvajzla, no nic, prostě příští týden to zkusím, jsou případy, kdy je to vidět už po 7DPO

vapka
1. říj 2015

@renmilka ale vždyt jsi testovala. ne?

renmilka
1. říj 2015

@vapka Já jsem testovala jen teď v září, ale cyklus předtím ne...

renmilka
1. říj 2015

@vapka Tak buď a nebo, ono to zrovna nebude utíkat🐒

vapka
1. říj 2015

@renmilka jo už mi to došlo, jsem si to musela přečíst ještě jednou 😀 no už se na mě opozďuje 😀

renmilka
1. říj 2015

@vapka jo jo, už zacinam nějak zivat... 🙄

Strana