Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
to i jáááá
@simi1510 no proto 😂😂😂
@evzenie2016 @simi1510
ještě lepší by bylo "čůrat jen v případě,že je komise přítomna" 😅
@vanea kraaaaasaaaaa. Na testu až pár dní po zahnizdeni. Vyckavej....jako obvykle 😂
@evzenie2016 se učekám :D :D každý den vyhlížím měření a testování a když to přijde, tak to akorát vyvolá další čekání a další otázky:D příznaky furt žádné...jenom včera jsem měla takový ten hustý bílý výtok, ale jen ráno. Tys nějaký příznak měla, nebo to bylo taky takové ..nijaké?:D
@dasa.77 no super!! to vypadá nadějně, graf jsem ti okoukla už v jiném tématu🙂 tak držím pěsti!!
@vanea Příznaky mít můžeš a nemusíš a taky neznamená,že když v prvním těhu byly,že ve druhém to bude stejné. (nepíšu přímo k Tobě,ale obecně) Ale chápu,že Tě to zajímá. Taky občas ráda srovnávám .
Tak třeba až Ti nebudou dělat dobře tvrdé a plísňové sýry,nebo ti bude kafe smrdět jako hadr na podlahu,tak si můžeš říct,že je to ono .😀
A jinak děkuji 😉,taky máš nadějný graf
@dasa.77 nj, tak já ještě mimčo nemám, takže vůbec netuším, co čekat, tak se furt ptám jak blbá:D hlavně mi furt všecko chutná stejně, ale předpokládám, že kdyby k uhnízdění došlo včera, tak je ještě asi brzo na to, aby se to nějak projevilo , co? 🙂 tak nějak ale stejně podvědomě tuším, že MS přijde..akorát nevím proč:D
@vanea Brzo možná ano,možná ne. Ale tady jde hlavně o to,že když měříme BT,testujeme, tak přesně víme,v jaké se nacházíme fázi a víc se sledujeme. Věřím tomu,že kdybychom nevěděly,tak kolikrát ani nic jiného na sobě nepozorujeme.
Tak třeba když já zabrouzdám v paměti,celé se to nastartovalo sýrovou pizzou a následným 2 a1/2 hodinovým zvracením. Fuj! To jsem v té době VŮBEC NIC NETUŠILA. Dny běžely a já jsem doma stále hlásila,že už se blíží MS,že teď je to určitě ono,jak mě pobolívalo v podbřišku. Pak se to zase uklidnilo a nic. Situace se opakovala třeba za dva dny a zase nic. Zpětně si i vybavuji,že mi bývalo zle spíše na večer. Hledala jsem nějakou úlevovou polohu a občas to rozdýchávala. Až tehdy mě napadlo koupit test. A bylo to tam.Moč vzlínala po proužku a čárka,která se zobrazila jako první byla "najednou moc nízko". Až když jsem věděla,proč MS nepřichází,zpětně jsem si vybavila,jak mi největší problém dělaly sýry. Bylo mi po nich hrozně těžko a nedobře. A přitom jsem je tolik milovala. A to smradlavé kafe? Taky se na mě kolegyně dívala nevěřícně,když jsem ho zalila a tvrdila,že hrozně smrdí. Vylila jsem a udělala nové 😀
OMLOUVÁM SE ZA ROMÁN
@kaculik007 hladina LH může být zvýšená celý měsíc, asi bych tomu nepřikládala vellkou váhu🙂 pozitivní test to není, to by musela být čárka stejně silná, či silnější..uvidíš v dalších dnech, zda to bude sílit nebo slábnout. Musíš měřit cca ve stejnou dobu
@dasa.77 :D :D no to je hezké, aspoň se ti to nějak projevilo🙂) že zrovna sýry :D no jsem na to zvědavá..a jj to je fakt, já doteď měla "příznaky" každý měsíc a nic z toho nebylo..a to to byly fakt hodně silné příznaky, prsa se mi zvětšily třeba o číslo, bolelo to, podbřišek mně týral..no radost🙂 a teď fakt nic...tak jdu zase čekat, co to je:D třeba ovulka ani nebyla, měla jsem ten růst hodně pomalý po ovu..
@evzenie2016 nestíhám dnes absolutně dočítat...ale můj graf takto :
A jinak snažení bylo, tak uvidíme...stejně ale myslím, že to bude poldle grafu... Zítra zase pošlu 🙂 Nechci, aby mi chlap koukal přes ruce😀
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala a prosila bych radu. Snažíme se s manželem už delší dobu o mimčo a nikdy se mi nepovedlo mít pozitivní ovu test. Teď jsem brala Clostilbegyt a 3. měsíc beru Utrogestan. K ránu mě začalo bolet břicho, tak jsem si řekla, že by to mohlo být ono a zkusila jsem OT. První ve 14:15 a druhý v 19:15. Co myslíte? Je to pozitivní? Jo a dva dny předem jsem měla hodně vodnatý výtok. Přidávám foto 🙂
ajooo,foto testu 😂
vypadá pozitivní
Tak já už se v sobě nevyznám 🙂 dnes 27 DC a na ovu testu už mám pěknou čárku . Včera tam nebylo ani nic vidět. Tak jsem zvědavá na zítra. Včera jsme zkusili sexik s gelem na podporu početí tak v tom asi budeme pokračovat 🙂
@terka228 koukám, že tady některým po zahnizdeni moc pěkně roste teplota 🙂 paráda. Jen tak pro formu....dělala jsi i ovu testy? Zítra se těším na novinky! 🙂
@vanea ahojda, já měla do MS klasické nepriznaky 🙂Hlavně asi rozdíl v tom, že mě nebolela prsa. Normálně mi mohla prasknput a ted nic. Cítila jsem od ovulace podbrisek, ale jinak, než na MS. Ale ostatní az dávno po MS. Hlavně tedy únava. Já bych mohla spát bez ustání...
Ještě se zeptám, když jsem psala o dnešní bolesti břicha, pobolívá mě celý den převážně levá strana. Většinou čtu, že bolí pravá, tak jsem lehce nervozní..

@evzenie2016 dobre 😃 priste se polepším 😂😂😂