Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 spis dopolední nez odpolední 😂
V noci jsem použila gel, ale ten jeho selhal a rano jsem to necekala, ze se nechá vyprovokovat, celou dobu nic a jak chce spat.... tak jsem ho nepoužila... a spis dopolední nez odpolední no... a jestli treba i zitra :-/ uvidime no.
Jen zitra nova práce ☹ a nejak se mi vubec nechce ☹
@simi1510tak zítra uvidíte, ale myslím, že i ten dopolední sexík ude dobře načasovaný🙂 A v nové práci, ať se Ti daří a utíká čas....bude to náročná práce???
@simi1510 konečně vyřechtaný test 😉..... a jak jste se hezky trefili.Jinak jsem právě psala,že u mě nemá smysl zkoušet ten test,navíc,když nemám 10.kový a jsem ještě oden či dva později než Vanea
@terka228 ano,ano.... po dlouhé době jsem se svým grafem maximálně spokojená,jen aby to k něčemu bylo
Odpovídat taky nejde,musí se to vypisovat a není to tak dlouho,co byl stejný problém.
@vanea Tak zítra zase?,,,já ty Tvoje // vyhlížím😉
@simi1510 teeeda vidíš to, že i ten ClearBlue sena Tebe usmál 🙂 Super a snažení evidentně správně nacasovane! Tak ať to klapne!
@evzenie2016 řekla bych, že to byl nějaký omyl a bude se Dr. divit, až tam naklušu 10DC cyklu, co tam dělám tak brzy...
@terka228 Ty tam hlavně nepoletis 10DC, ale tak někdy 40 DC 🙂 Doufám, že ten progesteron zabere 🙂
holky moc děkuju za podporu, uvidíme jak to dopadne🙂 podbřišek mně trošku pobolívá..ale jinak špinění zase ustalo..uvidím zas zítra...:/ jinak všem hrozně držím palec!!!!
Holky našla jsem jeden článek pak ohledně ovu, a popř. zlepšení podmínek pro uhnizdění vajíčka...
https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/vy...
Zkoušel někdo pak ten ananas? 😀
Ahojte holky 🙂 jsem tady ve fóru nová 🙂 potřebovala bych poradit ohledně ovulky. Mám doma 16m dcerku a od ledna se "snažíme" o druhátko. Stále kojím a MS jsem měla po porodu jen 2x-13. listopadu a od 28. prosince. Chceme se snažit o chlapečka (holčička se nám povedla myslím právě díky ovu testům) a tak se chci řídit hlavně ovulací. Dělala jsem si ovu testy dnes a včera a nic (jak jsem si myslela ale nedalo mi to :D), asi to zkusím za tři dny...má někdo zkušenost? ovlivnuje to kojení? malá je závislák, nemůžu odstavit a ani nechci 🙂 Jo a bez ovu testů to nechci riskovat, že by to náhodou byla holka :D takže nechráněný sex zatím byl jen na štědrý den :D a těhu test nic neukázal :D
Děkuji a VŠEM MOC DRŘÍM PALEČKY! 🙂
@kacitka16 Vítej .
Tvůj příspěvek je trošičku úsměvný,protože většina holek tady se snaží již nějakou dobu a nejspíš je nám jedno,zda to bude holka,nebo kluk,hlavně když najdeme // na Tt.
To,co řešíš Ty je už vyšší level. 😀 Ale co jsem tak četla,holčičky jsou počaty ze sexu PŘED ovulací, chlapečci pak v době ovulace či těsně po ní.
Kojení určitě ovlivňuje možnost početí,ale rozhodně se to nedá brát jako antikoncepce. Takže pokud se cyklus nastartoval,sleduj ovulaci a den po pozitivním testu se na to vrhněte. Požadovaný výsledek v podobě početí chlapečka Ti ovšem nikdo na 100% nezaručí."někdo dělá prostě jen holky" 🙂)))))))
@dasa.77 🙂 já vím, ale nenašla jsem žádnou skupinku nebo fórum, kde by se řešilo něco podobného a toto souvisí s ovulací tak jsem to riskla ;) právě vím, kdy jsou holky a kdy kluci :D a taky že kojení není antikoncepce :D s ovulačními testy mám zkušenost ale ne s takto nepravidelným cyklem, jestli to tak lze vůbec brát 🙂 no asi si budu muset dělat test každý den do MS, vidím to tak min. ještě 2 týdny... při dcerce stačily 2 cylky a byly //, ale věděla jsem kdy testovat...
Hlavně jsem chtěla zjistit, zda má někdo podobnou zkušenost jak z MS a ovu testama po porodu jako já 🙂
@evzenie2016 Tak dnes teplotka dobrá, bála jsem se, že ještě klesne....a to víš, nevydržela jsem a zkusila testík - absolutně sněhobílo😕 Já vím, že je ještě brzo, tak uvidím , co bude v dalších dnech...

@evabeda ted jen aby to vse vyslo...