Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holčiny, prosím vás, je tu některá bez pozitivních ovulačních testů?
@terka228 hmmm..vůbec netuším:/ já v tomto plavu, původně jsem si říkala, jestli už to nemohl být nějaký ten začínající shluk buněk..ale fakt nevím..ale fakt si spíš myslím, že jsi ovu měla podle svého grafu, ty teploty potom tomu nějak neodpovídají..ale tak..stát se může všecko..půjdeš tam nějak na kontrolu, nebo tak?
@vanea paradaaaaaaa! Veeeeelikaaaa gratulaceeeee! A ráno se tu neverilo grafu 🙂 Juuuu, to je dooobraaa zpravaaaa. Viiiteeeeejjjj 🙂❤🤰
@dasa.77 vidíš to? To jsem na Tebe zvědavá, jak se vytahnes s kopírováním 🙂
A @terka228 zítra ráno vyhlížím Tvůj teeest! 😍 já tomu s tím progesteronem veriiiim!
Holky, schválně... kdyz mam doma utrouse jeste, zbytek platicka a celou krabičku z léta... myslíte, ze by stalo za to ho nasadit? Nebo to nechat náhodě?
@evzenie2016 No, nevím, začala jsem ho brát pozdě 🙂 A Clearblue dělat nebudu..to bych musela mít aspoň dušíka nebo cítit prsa....ale zatím nic, no...
holky moc děkuju :D no nevydržela, nějak mně to přemohlo a zkusila jsem to, aniž bych něco čekala🙂) a ono takové překvápko🙂 uf ..tak teď zase čekat:D

@vanea Tak to by mě taky zajímalo...ona mi to i ukazovala, prostě to byl takový ohraničený kroužek či kulička 🙂 No, já se v tom nevyznám.....co všechno tak může vypadat ???