Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@vanea mému bude za pár dní 33 😀 prádlo na něj nějak moc nezabírá, násilí taky ne, alkohol ne... zkusila jsem nějaké afrodisiakální kapky a nic! holky normálně nic, nezabralo to! Jak když je imunní 😀
Navíc i kdyby šel alkohol, tak ho nechce pít, nemá ho rád...
A to by člověk řekl, že je ještě nevysexovaný 😀
jinak jsem zkoušela ty papírkové tt, myslím že od pepina, ale je tam jenom pidi stín..(i tak pokrok, nikdy tam nic nebylo:D) tak zkusím ráno spíš🙂
@evzenie2016 VIDÍM TO. A je to skvělé @vanea
Nejsem si jistá,zda tohle zvládnu😂
Holky,zalozila jsem na FB tajnou skupinu !TAJNOU! Takze i pro tajnustkarky doma. Chcete se nekdo pridat? Těhu a porod 2017
Tak jsem zkusila test,jediný,co mám doma. Jenže já jsem o malinko později,než Vanea a nevím,zda ten digitální to bere dřív. Taky jsem mohla vydržet do rána. Její chyba,že testovala 😀
A ještě jsem na něj nekoukla,přikryla jsem ho hned krabičkou,dělám si to napínavé 😂

@terka228 z čeho? včera sex, den předtím pokus o něj, kdy ten jeho zastávkoval... a už mi to řekl párkrát... že ho má ošoupanýho a že to pak jako bolí...
a z čeho? Sex není totiž u nás minutová záležitost kolikrát... i když 😀 včera to tak skoro vypadalo 😀 ale spíš je to čtvrt hodina - půl hodina? 😀
No vidíš, ty nervy, zda se uvidíte... já ho mám denně doma (dělá z domova) a co 😀