icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

dasa.77
16. led 2017

@vanea já nic nevidím.... takže buď brzy a nebo jedu další měsíc😉

gry
16. led 2017

@vanea tak to mame stejne. Me mela dorazit minuly ctvrtek a nedorazila. Takze zatim vse jak ma byt ☺

dasa.77
16. led 2017

@vanea já právě digitální nemám 😉... protože těch cyklů,co dobře vypadaly už bylo několik,tak tomu moc nevěřím a do digitálu nejdu

terka228
17. led 2017

@evzenie2016 takže můj graf dnes.....a test opět bílý ....tak z toho opět nic nebude ☹

evzenie2016
17. led 2017

@terka228 Ahojda. Tak to mě mrzí. A myslíš, že není šance ještě? Ale kdyby ne, tak doufám, že příští měsíc už se dr na utz nesplete a vykouka něco pořádného.

terka228
17. led 2017

@evzenie2016 to víš že je šance...😉Dokud nepřijde MZ .Začaly mně trochu bolet prsa ze stran,ale to může být i před mz,tak nevím...

terka228
17. led 2017

@dasa.77 Ahojky,co Tvůj testík?Už je tam???? 😀

evzenie2016
17. led 2017

@terka228 tak supeeeer, vyhlizime daaaal 😍

evzenie2016
17. led 2017

@vanea ja vítám mezi těhulemi 🙂 A jen jsem tu chtěla spamovat s fajn těhu programem, co jsem objevila 🙂 Tak kdyby náhodou 🙂 Jak byl FF na ovu skvělý, tak na těhu se mi tolik nelíbil a tak jsem objevila pegnancy+. https://play.google.com/store/apps/details?id=c... Snad se na mě nebude nikdo zlobit, jen se mi ta aplikace moc líbí 🙂

simi1510
17. led 2017

@terka228 drzim palce at neprijde 😉

volfikovi
17. led 2017

Ahojky holky. Všem těhulkám gratulace.. Ja bych do toho kopla... Po 2 x použití gelu na podporu početí mám šilený otok a svědění takže počítám,že mi tn gel prostě nědělá dobře ☹((
dnes 30DC tento cyklus bez ovu...
Tak to nějak vzdávám , přijde mi,že celé snažení je na prd. Včera sem brečela a můj mi řekl,že když se nam prcek nepodaří ,že to prostě nevadí ,že má moc rád moje holky a bere je za své..

Tak přemyšlím,že se snažením tak nějak seknu... žádně ovu testy ,gely atd .Jen mě to nervuje

Kažopádně přeji všem snažilkám štěstí a ještě jednou gratulace těhulkám.

kotito
17. led 2017

@volfikovi to mě mrzí, ono je někdy fakt lepší se nesoustředit. Já frčím zítra na gyndu kvůli krátké LF uvidíme co řekne. Dali jsme si čas do dubna a když nic prdíme na to a taky přestávám hlídat tělo.
Ty jsi Brňanda viď? Pokud gelíky používat nebudeš ráda je koupím

volfikovi
17. led 2017

@kotito Nene nejsem jsem z Mladé Boleslavi..
JSem z toho neštastná , snazila sem se na to neupínat ,ale tak hrozně mě to s prominutím sere,že nejsem schopná otěhotnět, že sem se rozhodla to vzdát... Třeba mi to není souzeno doktor mě stejně od 3.císaře odrazoval,že mám srůsty...

Hrozně mě to mrzí.... Neveřím,že manžel by zůstal bezdětný , teď je mu 24 tak je mu to jedno a vidí to jinak ,ale až jednou přijde na to,že chce svoje vše bude v háji.....
Mám z toho deprese , už ani ten sex mě nebaví přistihla sem se,že to dělám jen proto ,že doufám,že otěhotním...

Takže se na čas loučím musím se dát do normálu

vanea
17. led 2017

@terka228 hrozně moc na tebe myslím a držím palec! graf jsi měla krásný, tak třeba to ještě stoupne nahoru a bude to =)

@dasa.77 asi je ještě brzy, já teda tady těm digitálům docela věřím, hlavně jsem nikdy žádné duchy neměla, vždycky bylo sněhobílo a teďka poprvé se něco vyklulo i na těch obyč papírkových testících =)) ale myslím že první 2 měsíce to budu brát s rezervou..a hlavně i teďka je strašně brzo, jsem 11DPO, to je prostě hrozná chvilička, stát se může lecos...no , budu nám držet palce!

@evzenie2016 jéé ta je super! na tu jsem už kdysi koukala, taky jsem si ji teďka stahovala🙂) a děkuju, ještě jsem si zakázala se radovat úplně naplno, je fakt brzoučko:D ale hrozně doufám, mně to včera tak překvapilo strašně, že ani nevím, co si myslet a jestli už se radovat:D dneska jsem trošku vystřízlivěla z toho, abych to ještě nezakřikla🙂)

kotito
17. led 2017

@volfikovi balíš to snaženčko hodně brzo. Tak držím pěsti at se zadaří bez soustředění. Opatrujte se

vanea
17. led 2017

@volfikovi a jak dlouho se snažíte? ono jak píšou holky, možná když se na to přestanete soustředit, tak to najednou půjde..

xyrina
17. led 2017

@volfikovi Jestli příjdeš na způsob, jak se dát do normálu, poraď mi 🙂. Ať dělám, co dělám, nemůžu přestat myslet na to, že nemůžu otěhotnět. A nejhorší je to, že mě přešla chuť na sex. Jakoby milování najednou ztratilo smysl. Přitom před tím jsem se cpala antikoncepcí, abych nebyla těhotná a sexovala jsem jak o život. To je pro mě ten nejabsurdnější pocit. Už jsem pokusy o otěhotnění v sobě 100x vzdala, ale nedá mi to. Naděje umírá poslední. Tak aspoň čtu na Koníkovi, že se holkám daří líp. 🙂

dasa.77
17. led 2017

@terka228 dobré ránko
@vanea @evzenie2016 @simi1510

já už další test nemám 😀 a je to možná jen dobře. Jinak by mě to lákalo. A pokud minu lékárnu velkým obloukem,tak další test mám v plánu až 20.1. To je den,kdy by snad mělo být jasno.
Dnes BT "jen" 36,8 .... jedu podle teploty venku,ochladilo se,opět mrzne 😀

vanea
17. led 2017

@dasa.77 taky mám míň než včera, je zima prostě :D jinak myslíš, že se zavrtávalo ten 7DPO , nebo až 9DPO, kdy jsem zašpinila? O.o

jullli
17. led 2017

Holky prosim nazor jsem z toho v rozpacich, takze testy jsou 14dopo,15dopo,16rano,dopo,vecer17dc(dnes) dopo. Kde je jasne videt ze pozitivni byl asi dopo vcera 16dc i podle spodni fotky ze vcera. I bolest sedela no proste vsechno. Ja se ted bojim ze folik nepraskl. Tedty teda vcera vecer uz slabl dnes uz taky slabne a tady muj graf jeste . myslite ze se tepota klidne mzze zitra zvysit ? Ikdyz uz dnes stoupla o 0,3?

jullli
17. led 2017

Doplnim ,ze dny pred byly testy uplne ciste zacala jsem je skladat az se tam neco objevilo..

dasa.77
17. led 2017

@jullli teplota odpovídá testům 😉
je po ovulaci

jullli
17. led 2017

@dasa.77 snad to tak bude, vcera jsem mela i krece a dnes jako lehce citim ale uz to neboli...

dasa.77
17. led 2017

@vanea já myslím že právě od toho 7DPO... nezahnízdí se na první dobrou a NAVÍC.... pokud je to jen slabounké špinění,tak než ho zaregistruješ.... chápeš jak to myslím?

vanea
17. led 2017

@dasa.77 jako že se mohlo vrtat i dva dny? O.o to je teda proces..a jj to chápu, jen by to nebyla ta růžová, ale bylo by to spíš hnedší ten výtok, kdyby to putovalo dýl, světlounká je taková ta čerstvá nebo ne?..ale to je jako asi jedno, hlavně že se zřejmě uvrtalo =) já právě když jsem začala špinit, tak jsem začala cítit i ten podbřišek..tak možná to fakt bylo nějak v tu chvilku. Dneska už podbřišek skoro necítím, špinění nikde....tak snad je vše ok🙂)

volfikovi
17. led 2017

@xyrina Tak jí si zkouším říkat ty výhody , třeba ,že mám holky už větší a mohu jezdit v léte na festaky pařit což dělám ráda to přiznávám 🙂
S mimčem by to asi nešlo... a taky dost jezdíme na výstavy atd , protože mamka mi děti pohlídá když to jde ,ale s mimčem by to vše bylo pasé.
Jo jsou to malichernosti ,ale alespoň něco.... a když ani to nezabírá tak si řeknu ,že si aspon mohu najít práci a nepřiberu... 😉

@vanea snažíme se 7 měsíců . Ale opravdu mě to teĎ tak sejmulo,že já prostě nemám chuť se snažit ,kupovat testy , pořád se pozorovat a každý měsíc doufat... Už to doléhá i na sex , dřív jsme mohli furt , teď tenhle měsíc co prostě tu ovulku nemám a přitom sem měla i hlen a bolel mě podbřišek jak při ovu a nic na testu nic sem se nasrala a a řekla se,.ze na sex kašlu jeliož je to zbytečný .Bohužel sem v tomhle vztekloun.
. A to nedělá prostě dobrotu .
a dodělal mě ten gel jak sem po něm otekla...
Dr se na to netvaří , nasadit mi nic nechce , mám uvntř po 2 císařích docela srůsty tak mě od toho odrazuje ,že to nemusí dopadnout dobře....
už je toho na mě moc

simi1510
17. led 2017

Muj dnesni... zase měřeno o dve hodiny driv nez ty dny předchozí... a navic nervy... ale dneska skončily 😂 nebudu cekat nez si me tam vedení všimne a nez budu moci pracovat... 😃 a jeste u nekoho kdo nerespektuje zakony

xyrina
17. led 2017

@volfikovi No, já se snažím na to nemyslet už cca 9 měsíců. Mezi tím jsme si koupili štěně, se kterým chodíme na výstavy (takže už máme 2 psy). To bych jako těhotná nezvládala. Koupili jsme si karavan, podnikáme s ním výlety, ale je to makačka, jako těhotná nevím nevím. Začala jsem podnikat, získávám si klienty a nejde to úplně po másle, jako těhotná nebudu mít ani mateřskou. Každá normální ženská by řekla, že musím být blázen, když riskuju těhotenství. Ale přesto na to myslím kudy chodím. Asi mi přeskočilo, co? 🙂

simi1510
17. led 2017

@xyrina kazdy nejak musi zacit 🙂 a urcite to vyjde!

V cem podnikas jinak?

xyrina
17. led 2017

@simi1510 Dělám 3D návrhy interiérů 🙂 Zkouším si ze svého koníčka udělat živobytí 🙂.

Strana