Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 juuuuu, juuuuu, juuuuuu. Drziiiim!
@evzenie2016
@terka228
Holky ja si teda nemuzu pomoct ,ale rekla bych ze misto slabnuti sili a zacina me bolet druhy vajecnik :O uz se v tom dele nejak nevyznam...
@jullli tak dle fotky mi nepřijde, že by byl 100% pozitivní, ale může to být tím, jak je již zaschlý... A je lepší celou dobu jet jednu značku, aby se to dalo porovnat.
S comfort testy jsem já osobně ale spokojená, že se na nich čárka hezky ukáže, kdy je vážně pozitivní, kdy je i silnější než kontrolní....
A aby bylo potvrzeno, že proběhla ovu, tak musí být stejně poslední 3 teploty vyšší než 6 předchozích... Takže uvidíš, co udělá ta teplota 😉
Máš ještě testy na ovu doma?
@simi1510 prave ze mi dosly ty moje takze jsem bezela do lekarny na ty comfort moje mi prijdou zitra.. Jinak ja nikdy nemela testovaci silnejsi nez kontrolni max stejnou( mozna jsem to nikdy presne nezachytila) a ted fakt byl silny a mela jsem uz dva dny predtim bolesti a vcera rano a dopo kdy podle me byl pozitivni byla intenzivni bolest. Dnes uz je to v pohode semtam jeste citim vajecnik...a hlavne nechapu proc tak skocila ta teplota... Jasne vse se dozvim z teploty doufam ze zitra bude zase vyssi...
@jullli Tak je možné, že stoupla, že se něco děje a že stoupne dál 🙂 Každá máme jinak reagující tělo na to no 🙂
Mě tu (v jiném tématu ale) bylo v tomto týdnu/týdnech řečeno, že jsem magor defakto... a přitom ovulka přišla později hold... ze stresu se zasekla... a je až teď... A čekám co bude s teplotou zítra taky 🙂
Tak budeme čekat spolu, co se stane 🙂
Jsem si říkala, že to zkusíme nějak pojistit ještě dneska, když dle všeho teplota ještě nevzrostla... a já holky, jsem zase utahaná jak kotě ☹ Vůbec nevím, co to se mnou ty 2 dny teď je :-/ Včera třeštění hlavy, únava, pocit žaludku na vodě... dneska zvláštní pocit v podbřišku, a únava jak blázen...
Holky,tak u mě právě začínají bolesti v podbřišku jako s příchodem MS, je mi i trošku šoufl a ranní pokles (sice jen o 1 desetinu) může leccos napovídat.
Jen tu MS čekám až v neděli,tak je to zvláštní .... a tak hezký graf to byl😢

@terka228 držím ti moc pěsti!!! 🙂