Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@jullli Dobré ranko, co se Ti na grafu nezdá? Mně přijde, že se teplota krásně zvedá!
@evzenie2016 ja nevim nejak me tam stve ta coverline.. Ktera me znervoznuje ze teplota neni nad ni...
@evzenie2016 dnes teplota stoupla a na testu dušínek 😀!!!!!!!! Drž všechno,prosím...ještě jsem nestihla nafotit,tak foto pošlu.
@jullli ta.nevím, co vyznačuje za hodnotu, ale teplota je krasne a jasne vyšší než v období předtím...
@terka228 zrovna Ti jdu psaaaat, co a jaaaak. Tak to je peckaaaaa! Drziiiiiiiiimmmm vsechnoooo a moooooc!
@terka228 jeee ja si to myslela ze to tam bude po tom tvem krasnem grafu.. A pak ze ovulace bude buhvi kdy no nechapu co dr vida :D pal hod fotecku..
@evzenie2016 no odstranit nejde a umazala se automaticky ikdyz js v grafu vse smazala.. Podle me to ma ta apka.. Bufi ti verit snad to ovu byla/je..
@evzenie2016 já to honem fotila v autě a uložilo se mi to jako video 😀pak se mi vybil mobil 😀 pošlu to,jestli něco uvidíš....aha,tak to nejde sem vložit...tak musím udělat foto...
@terka228 Já jsem taaaaak napnutá. Toje vždycky jak na potvoru různé komplikace s technikou, že 🙂
@simi1510 jo divné to je no:D ale aspoň něco tam je, nikdy jsem žádné duchy neměla ani náznakem, tak snad se prďola udrží, jestli se tam někde zuby nehty drží:X ale podle diskuzí to tak měla spousta holek, že mama test a nějaké další jim to ukázaly až s dvoudenním zpožděním po clearblue, a to ještě pidi ducha, takže jsem zatím docela v klidu :D mám doma ten mama test a pepino, na obou jako něco je, ale není to nic výrazného...dneska jsem 12DPO ..a grafík je takovýto🙂
@vanea graf je supeeeer a pidižvík se určitě udrziiii! Krása! A ja na papírových taky neměla úplně dálnice, clear blue ale jasně a ještě se mi zdálo, že dobře ukazovaly Benu testy...Mám radoooost z další těhule!

@dasa.77 taky drzim palce graf mas pekny tak snad.to k necemu bude tak jako u @vanea ;)