Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 já třeba zkusila hodně značek i při sobě... OVULAR je hrozně slabý a neukázal mi nikdy pozitivní, při tom jsem zkoušela i woman baby (ty jsou taky fajn), pepino jakž takž, nějaké ty testy z rossmanna (sada za víc jak 150 Kč) nic moc, .... z těch ovu testů mi právě přišel nej ten comfort, že tam to poznám dost... ale taky jsem celou dobu nebyla schopná chápat, co se děje, když teplota byla nízká a testy pozitivní....
Měla jsem tu snad i gs ovu testy, ale to mi přijde, že jich tam je málo (jen 3) a nevím no....
@evzenie2016 hlen byl 15dc uplne ten bilkovy od 1édc pobolivani a ten 16dc co jsem myslela ze je pozitivni jsem se dopoledne malem plazila jak me to bolelo.. To byla leva strana a tu ted uz ani trochu necitim. Ted citim spis pravou ale to asi muze byt i hlavou :D takze logicky proste vychazi 16dc jinak s tema testama ja prave mam nizkou hladinu lh proto me tyhle testy zaskocily .. Odpoledne ci nejak na vecer udelam dalsi abych tedy vedela co a jak no..
@simi1510 dvoji ovulace? :D ti je co boze :D me by tak ani nevadili ze ty testy jsou silne jako to ze mam strach ze proste ovu nakonec neprobehne...
@jullli teplota ti jde nahoru, takže bych to neviděla tak, že neproběhne 🙂 Kdybys měla nízké teploty, které jdou nahoru a dolů zase, nebo jsou nízké, tak neřeknu 🙂
Našla jsem:
"Dvě ovulace se výjimečně opravdu mohou objevit. Sama jsem to tak cca před 4 měsíci měla.2 ovu 10 dní od sebe, první potvrzená ultrazvukem i BT a druhá podle BT a hlenu. LF mám jako hodinky a ms dorazila přesně od druhé ovu. Ale může to značit i těhu, jak tady bylo psáno. Držím pěstičky,ať je na tt dálnice"
@terka228 Teriiiiiiiii, já vím, že koník není všechno a s klukama máš honičku. Ale já se nemůžu dočkaaaaaaaaat 😀
Dvojí ovulace se prý stává nejčastěji ženám, které jsou ve stresu.
Jiné info "druhá ovulace bývá velmi vyjímečná a bývá tak do 48h nejpozději po té první a na BT se už neprojeví poklesem ,spíš by se teplota po ní mohla ještě o trošku zvýšit.
BT může v luteální fázi (fáze po ovulaci do ms) poklesnou a pokud se jedná o jednodenní pokles, není to nic neobvyklého. pokles může být dán i uhnizdováním vajíčka (tak 5-12 dní po ovu jako mezní hranice, obvykle 7-10 DPO)." Tak jestli to tak neměla @terka228 🙂
Dokonce prý při dvojí ovu mohou být dvojčata 🙂
@evzenie2016 taky jsem z ní jak na trní :D !
na ty přístroje jsem si zakázala koukat, až po návštěvě doktora:D
@simi1510 no tak to jsem zvedava jak na tom budu... Kazdopadne ve stresu jsem ted z tech testu :D vcerejsich a dnesnich jinak jsem byla v klidu a tesila se. Zas se mi objevil tazny bilkovy hlen :D takze aby se v tom cert vyznal zitra snad teplota poskoci a ja budi v klidu..
@terka228 nas napina s tim testem :D
@evzenie2016 tak foceno narychlo v autě...snad něco uvidíš...já vidím....😀
@terka228 Jeeeeeeeeee, supeeeeeeeeer! Je taaaaaaaaam! Jen ať hezky sílí! Držíííím všechnooooo! Doufám, že ten progesteron už tam malé pomůže zabydlet! 🙂
holkýýýý..... vy teda jedete,nestačím dočítat a hlavně než dojdu na konec stránky,nevím,komu jsem chtěla odpovědět.
ale některé hlášky 😀
pána bolel žaludek
nepřátelská vagína
pididušínek 😂
@dasa.77 jj bylo mi divné, že na ostatních testech je prd, tak jsem si to chtěla zkusit znova, jestli nebyl vadný test, nebo jestli to nekecalo :D :D měla jsem jich 5 , tak tři už jsou fuč, ty dva si ještě šetřím:X a no jo no jo, já vím :D ale tak chápeš..jsem ve stresu že mi ty papírkáče ukazují slaboulinké stíny :/ jako lepší než nic že..ale i tak mně to nervuje:D
@vanea Jo,to chápu. Jinak jak jsi se ptala,tak se týdny počítají od poslední MS. ALE,ovulaci jsi měla 18.DC a tím pádem na prvním UTZ bude nejspíš malinko menší,protože oni se řídí na samém začátku tabulkama a ta je odvozena od cyklu 28 dní s ovulací uprostřed.😝 (14.DC.) Tak jak psala evzenie,až později se to bere podle velikosti

@jullli Mně se zdá, že Ti roste teplota, já bych to viděla na ovu před dvěma dny. Vyčkej na zítra. Změna testu uprostřed testování je nešťastná, no. Můžeš mít vyšší hladinu a přeci jen ty Comfort jsou opravdu citivé. To je pro nás, co jinak máme sotva duchy 😀 Ale teplota mi přijde docela jasná. Co třeba hled a další související věci?