icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

dasa.77
18. led 2017

@terka228 ty testy to je jasná provokace,mě to pak cuká z rukama.... mám koupené dnes nové😀

kotito
18. led 2017

@laura1972 můžu napsat do sz?

dasa.77
18. led 2017

@kotito Tohle je oblíbená kombinace většiny doktorů. Brala jsem to před X lety,clostyl 5-9.DC 1-0-1 a myslím že po 2 cyklech,kdy reakce PRÝ nic moc dokonce 1-0-2
Výsledek??? Nadměrná stimulace,cysty,sraženiny a já nevím co ještě...děkuji,nechci
Ale nemusí to být tak u všech. Pokud někdo nemá ovulaci VŮBEC,asi ok. Ale jako stylem "sice fungujete,ale trošku tomu pomůžem".... Tak to asi není dobrá volba.
A taky si vybavuji,že jsem měla ještě něco na potlačení nežádoucího účinku clostylu. Ale je to vážně několik let zpátky,že už si to nepamatuji 😉

simi1510
18. led 2017

@dasa.77 pěkný to svinstvo ty jo :-/

laura1972
18. led 2017

@kotito ahoj máš sz 🙂

kotito
18. led 2017

@dasa.77 no zobla jsem ho a motá se mi hlava jak čert , je to možný po prvním prášku sakryš?

simi1510
18. led 2017

@kotito četla jsem, že to vyvolává nevolnosti, rozestřené vidění atp....

dasa.77
18. led 2017

@kotito Co já vím,některé holky si na to stěžovaly. Já myslím,že krom příbytku na váze jsem nepozorovala nic 🙂))

majaaa82
18. led 2017

Hoj holky, davam dotaz jeste sem, snad poradite, nejsem v tom moc zbehla. Mam pulrocni mimi a jeste kojim tak trikrat denne. Zacalo me zajimat, jak to mam s cyklem, protoze zatim nemenstruuju. Zkousela jsem v prubehu poslednich treba deseti tydnu obcas ovu testy, ale byly uplne totalne negativni, druha carka nebyla vubec. Rikala jsem si, ze kojeni blokuje ovulaci, takze je logicke, ze Lh hormon neni. Pred cca ctrnacti dny jsem dva dny trochu spinila, ale nic zavratneho. Ted v patek jsem zkusila dalsi ovu test, byl negativni, ale s celkem viditelnou carkou, sic slabsi. V sobotu trochu, v nedeli a pondeli me hodne bolel podbrisek. V utery jsem si delala dalsi ovu, carky byly temer identicke. Dnes rano to same a dnes vecer negativni. Vypozorovala jsem z toho, ze spineni bylo asi navrat cyklu, neco jako prvni krucky k prave menstruaci. A ted, oc mi jde. Kdy mohlo dojit k ovulaci, podle tech testu? Ochranu nepouzivame, s dalsimi detmi pocitame. Milovali jsme se z nedele na pondeli v noci. Myslite, ze jsme se trefili? Nebylo to o cilenem snazeni, spis jsme zvykli neresit, protoze jsem od porodu byla defacto neplodna a rikame si, ze az to bude, tak to bude a neomezujeme se. Resim to spis tak ze zvedavosti, jestli je mozny, ze bychom se nevedomky strefili akorat do ovulace... diky.

majaaa82
18. led 2017

@majaaa82 a jeste dodam, ze jsem mela pres vikend i ten ovu hlen a ted vcera a dnes uz ne.tak nevim, kdy probehla, jestli o vikendu, nebo tedtreba v pondeli ci utery a testy slabnou postupne.

panceta
18. led 2017

Zdravim,mohu vas poprosit o radu? Posilam ovu test pepino...myslite ze je + ?jsem skepticka, kdyz je ta carka slabsi ikdyz o malunko.😊

kotito
18. led 2017

@majaaa82 podle mě bys mohla ovulovat zítra nebo pozítří .snad to neříkám špatně .kojení není antikoncepce vím o několika holkách co mají druhé děti protože ,,nevěděly " několik jich dokonce nemělo ani jednu menstruaci mezi otěhotněním s druhým prckem má dobrá kamarádka má děti necelých 11 měsíců od sebe .

majaaa82
18. led 2017

@kotito ještě přikládám foto testů. Jsou řazené postupně pátek (ten jediný jiný), úterý přes den, středa (z ranní, prot je silnější), středa teď večer. Jenže jsem měla i o víkendu ten hlen, který teď už nemám. Teď klasickej krém. Tak nevím...

simi1510
18. led 2017

@majaaa82 já bych zkoušela testovat dál, ale snažit se nějak ve stejnou dobu, ať máš skutečně srovnání... A jinak z ranní nedělat, je možné, že by byl falešně pozitivní. Doporučuje se od 10 h, kdy LH hormon roste...

dasa.77
18. led 2017

@majaaa82 Ahojky... podle mě ovulace asi až dnes,když byl test pozitivní v úterý 😉 Takže sex z neděle na pondělí je ještě ok. Mohlo by to stačit,ale dnešní sex by byl asi lepší 😀

kotito
18. led 2017

@majaaa82 já se podle hlenu řídit nemůžu mám ho klidně 4 dny před pozitivním ovu testem třetí z leva je nejvýraznější,ale nevím zda je uplně pozitivní, čárka by měla být ještě tmavší, ale jestli je to po zaschnutí zesvětlá. každopádně když budeš testovat testuj pořád stejnýma proužkama-značkou a každý den at vidíš zbarvení uplně přesně

majaaa82
18. led 2017

@dasa.77 Ahoja, Dášo 🙂 No, to by bylo veselo... my se nesnažíme nijak aktivně, jen to necháváme plout a milujeme se pro radost. Ale když vidím ty testy, tak mi to vrtá hlavou. Ono je toiž klidně možné, že ty tři dny, co jsem netestovala (so+ne+po) mohla být a teď už slábnou. Je to možné? Přijde mi to tak i kvůli té podbřiškové bolesti a hlenu, ale nevím, no. Proto se ptám zdejších zkušených 🙂

majaaa82
18. led 2017

@kotito koupila jsem 3 balení po šesti, protože jsem si říkala, že bych chtěla zjistit, jak se to s tím mým cyklem-necyklem má. Jestli jsem fakt neplodná, nebo ovu už je a přijde první MS. Pokud bylo to špinění první MS, tak to časově sedí do toho víkendu (14 dnů cca).

kotito
18. led 2017

@majaaa82 Pokud se podle testu podaří odhalit den, kdy došlo k vzestupu LH, pak můžeme předpokládat, že k ovulaci dojde další den a pohlavní styk je dobré naplánovat právě 1 až 2 dny po vzestupu LH.
Spermie žijí v pochvě někdy až 5 dní, takže pokud se zcela přesně netrefíte, rozhodně to neznamená, že se vám otěhotnět nepodaří.

majaaa82
18. led 2017

@majaaa82 Jinak vím, že se při kojení otěhotnět dá, jenže všechny ty testy, co jsem kdy teď za tu dobu dělala, byly úplně bez druhé čárky. Ani náznak. Vypadaly jak negativní těhotenský. A vzhledem k tomu, že nebyla ani MS, tak jsem si říkala, že evidentně mám furt hodně prolaktinu, kterej to prostě blokuje. Až po tom špinění se mi tam objevila alespoň slabá čárka. A pak právě ta silnější. A pak zase slabší. 🙂

majaaa82
18. led 2017

@kotito Štve mě, že jsem tam měla ty tři dny výpadek... 😀 Mohla jsem to alespoň vědět na jisto. Teď právě vůbec nevím, třeba mohly bejt v právě o tom víkendu úplný dálnice a teď už to jen od úterka sláblo... no, nechám se překvapi. Ale řeším to i z toho důvodu, že jsme chtěli obnovit vozovej park, tj. koupit novej kočárek, protože ten, co máme, je fajne, ale vyhlédla jsem si od té samé značky terénní model. Tak abychom nemuseli kupovat dvojkočárek. Protože kdybych byla těhotná, malé by bylo teprve 15 měsíců, až by se druhé narodilo.

dasa.77
18. led 2017

@majaaa82 S kočárkem radši počkej 😀 O to větší překvapení Tě čeká za cca 2 týdny 😝

majaaa82
18. led 2017

@dasa.77 No, raději jo... 😀 teda jsem napnutá jak kšandy... 😀 Protože to by byla fakt asi slušná výzva, mít dva prcky takhle krátce za sebou...

janccaaa
18. led 2017

@sarkab85 Ahooj.. já jsem ti odepisovala před několika dny a teď koukám, že to tu nikde není. Tak znova 🙂. Já sem teď moc nechodím, tak se omlouvám. Jinak vše se zdá být vše v pořádku, byla jsem teď na prvním velkém ultrazvuku, tak to byl zážitek. Nevolnosti trvají, ale už to není taková hrůza. A copak ty? Jakpak jste na tom ? 🙂

dasa.77
18. led 2017

Neskutečně mě začínají bolet prsa. 😕 Sice pár dní mám citlivé bradavky na dotek a není mi moc příjemné mačkání prsou,ale teď už to vnímám bez doteku,hlavně na vnitřní straně a směrem nahoru.Řekla bych,že jsou i větší a drahá polovička si tak lebedí.😀
Podbřišek žádná změna,každou chvíli bolest jako při MS.

kotito
18. led 2017

@dasa.77 a ty to máš jak ted? jaký jsi DC a DPO?

simi1510
18. led 2017

@dasa.77 tak že by to něco značilo? 🙂

dasa.77
18. led 2017

@simi1510 v to doufám.... zítra ráno snad stihnu na wc test 🙂
zatím nemám z ranní moči,protože buď jsem neměla test doma a nebo jsem hrooozně spěchala,že v tom zmatku jsem si ani nevšimla,že místo testu jsem lapla krabičku náplastí 😀
prsa mě občas bolí i před MS,takže uvidíme,no. Ale na testech,kterém jsem udělala z odpoledního vzorku moči je jen nepatrný stín. Nejsem si jistá,zda je to ryska a nebo slabá čárka.Takže nula nula nic.
Ovulaci jsem měla doprovázenou šílenýma bolestma,vím,že byla v noci ze 7.na 8.1. V grafu vyznačená 7. Tak si říkám,že na testu už by být něco mohlo.Beru to tak,že jsem dnes 10DPO

dasa.77
18. led 2017

@kotito 34.DC, 10.max 11DPO

majaaa82
18. led 2017

@dasa.77 Tak to ti budu držet place 🙂

Strana