Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 Jj, u Davídka jsem po špinění taky brada Utrogrstan a přestala jsem ve 13tt. Bylo pak vše v pořádku, tak snad to zabere i teď 🙂
@terka228 heeeezky lovíš čárky! Vzorná! 🙂 A proč Ti dr nenechala ten utrogestan, když už jsi ho brala? A zaváděla jsi nebo taky polykala?
@evzenie2016 měla jsem tehdá jinou doktorku....a zaváděla...začala jsem špinit, a proto mi ho napsala. Měla jsem 3x denně 1 prášek. Ale co vím, tak měli distributoři výpadek a nějak nebyl na trhu. Ani nevím, jestli už je. Ale jsou ty léky, myslím, stejné...
Holky já se vrátila z gyndy nasadila mi clostylbegyt 3-7 den cyklu a duphaston 16-25den cyklu oboje ráno a večer brala jste to některá?
@vanea počkej,počkej,to jsem byl ale na služebce 😂😂😂
to je hodně vtipné
jako můžeš mu to laskavě vysvětlit,proč to pořád tak měníš? Kdo ví,s kým jsi byla,když nebyl doma ...a třeba se to přenáší jako chřipka😂
Já myslím,že doktor by to počítal správně,pokud by byla třeba OVU u něj potvrzena z UTZ. Ale jinak asi nééé. Nehledě na to,že jemu projde pod rukama spousta těhulí,které neměří BT,netestují a tak vlastně ani neví,kdy k oplodnění došlo.
Termín poslední MS ví snad každá a tak je to prostě nastaveno 😉

@simi1510 i z jednoho sexu může být správný výsledek 👍