Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 dnes je zad o něco silnější 😀Teplotu jsem neměřila,vstævala o 2hoďky později.....ale jsem pořádně nachcįpanæ teda,krk bolí hrozně,tak snad to fazolku neohrozí😔
Ahojte holky tak u me teplota zustala stale nahore tak jsem rada dnes uz 5dpo a zacali me bolet prsa(to mam vzdy kdyz mam ovulku) ale mam teda hoojny bily vytok vim ze nektere maji bezne po ovu... U me se objevil poprve tak uvidime co z toho bude a nebude..
Ahoj holky dneska dojdu na wc a krev,Ms mám dostat 2.2 nechápu ovulace byla 19 nevíte co o to znamená?
@sedlackovak krev??? A jaka barva? Opravdu cervena a moc nebo jen spineni. Muze to byt cokoliv zahnizdeni ale klidne i ms
@jullli normální červená no na papíře to jde vidět. Dva měsíce mám skoro pravidelnou Ms a teď že by mi dosla po 20 dnech?
@sedlackovak bohuzel i tohle se nekdy muze stat tezko radit jednou mi taky dorwzila po 21dnech
@jullli hm tak to mám asi smůlu
@sedlackovak uvidis jak se krvaceni bude vyvyjet klidne zitra muze odeznit.. Neni zaruceno ze je to regulerni ms
@terka228 Teri suuuupeeeer, krasne siliiii! Mám radoooost 😍
@terka228 juuu super, krásně to vyplouvá ta druhá čárka!!! já taky pomalu sílím, tak to vypadá, že jsme se obě podařily tento cyklus 🙂 brzy se uzdrav, ať už je ti dobře🙂! já jsem akorát unavená, stylem že fakt usínám za pochodu a dneska už jsem si dvakrát zdřímla:D jinak jen občas je mi šoufl a pobolívá podbřišek, ale není to nic hrozného, spíš to tak jakoby...táhne:D

@terka228 tak u Tebe čárka pomalu ale jistě sílí,supeeer. Určitě MS už nedorazí