Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evabeda tehu jsem zkusila, a bily... jsem jako z toho na prasky 😂
Vim, ze neni stopro pozitivni... ale používám je xty cyklus, po ovulce vzdy slabý... ted dva dny minimalne slaby a dneska toto... nevim co to ma byt.
Ale ze by to bylo u me tak rychle? 😂 ja nevim co to je, pomoccccc
@sedlackovak klidně může být spojené s ovulací. Já ovu měla 17. a potom jsem 18. měla ovulační špinění, 19. ovulační krvácení a 20. zase ovulační špinění.
@kstablova uf děkuji už je to lepší už je to takové špinění ale odpoledne to byla krev úplně čirá víš jak kdyby ses řízla ,světlá červená pak trochu tmavá a teď už je to špiněni. Nikdy jsem to neměla nechápu proč teď myslíš že je to tím samovolnym potratem který jsem měla v listopadu?
@kstablova a na snažení to nemá vliv?
@sedlackovak já bych řekla, že to tělo i přes to, že máš samovolný potrat, se z toho vzpamatovává nějak a je možné, že ti tělo bude dělat něco jiného než před tím, na co si byla zvyklá no...
A hlavně, že už je to lepší hele 😉
@sedlackovak těžko říct. Já to hrozně řešila, protože jsem to nikdy neměla a objevilo se to až cca 2 roky po porodu. Dle mudr je to hormonálního charakteru a řešit se to dá jen antikoncepcí. Což nepomůže, když se snažíš otěhotnět. Dobrou zprávou ale je, že ovulační špinění/ krvácení vůbec nebrání početí 👍 Jsem to konzultovala i s odborníkem v Brně a extra jsem tam jela, jak jsem z toho byla zoufalá...
Já občas krvácím fakt hodně....
@sedlackovak když si to člověk vezme, tak tělo je pak hodně i citlivé, kór, když si měla tolik sexů za sebou 😉
Na jedněch stránkách jsem od lékaře vyčetla:
"Když dojde k ovulaci změní se hormonální situace organizmu a toho může vzniknout slabé krvácení."
"Pokud špinění nebo slabé zakrvácení netrvá déle než 2 dny mohlo by se jednat o ovulační krvácení"
A z jedné diskuze:
"Docetla jsem se, ze se jedna o predovulacni vyrovnavani hladin hormonu a ze je to normalni."
"Ahojky holky, nedá mi to a proto přidám svou čerstvou zkušenost, HA neberu již 3 roky, poslední 2 měsíce se snažíme o miminko. Teď jsem měla 1 den kratičké krvácení v oulační době, no, ale vypadá to, že je to též spojené s těhotenstvím. Menstruace se nedostavila (cykly mám pravidelné, že bych si podle nich mohla řídit hodinky), no a týden po nedostavení jsem zkusila test a je POZITIVNÍ!! "
@simi1510 Já dobrý, jsem zničená, byli jsme lyžovat, takže mě bolí všechno. Teplota ráno se zvášila na 37 a už mi teda i ta druhá aplikace na womenzone píše, že teda ovulace v to úterý 17.1. včera jsme "tam ještě něco poslali" dle rady doktorky na kontrole, tak uvidím.
ale nechci se z toho stresovat. Jsem v klidu, je brzy. Nervozita začne trošinku útočit až tak za týden 😀
@kstablova uvidíme no přinejhorším v pondělí zavolám na gyndu
@simi1510 bylo to jen třikrát ten sex minulý měsíc byl častěji uvidím je to na nervy když každou chvilu se něco děje a ty nevíš co se stebou děje
@simi1510 asi teda ano, asi stejně. Ale když doktorka v pátek řekla, že to spíš vypadá, že teprve probíhá.... no říkala jsem jí, že teplota od středy nahoře, i když ve čtvrtek trochu klesla.... no tak pro jistotu se to pojistilo, tím se nic nezkazí 🙂.
A jsi dobrá, že jsi i včera zvládla "pojistit" 🙂
@simi1510 jo a zkoušela jsem ještě ten ovu test a byl tam duch tak nevím
@sedlackovak jj, dobře to znám, takže tě chápu. Je možné, že jak jste se trefili přesně i do dne spuštění ovulace, tak to tak začalo reagovat.
Ale je to normální, co člověk čte 😉 a když naposledy cos byla u doktora bylo vše v pořádku... Neboj, už zítra bude lépe 😉
A třeba je vážně pravda, že ti to skončí těhulou 🙂
@sedlackovak duch tam bude až do MS, resp. pokud by ti to sílilo, tak je možné, že se povedlo 🙂
Já to třeba před těhotenstvím neznala, ale po něm mi začal ukazovat ovu test slabou čárku až do ms... Ale co bylo dneska, to je extrém 😀 Tak uvidíme co zítra no
@sedlackovak mě se po porodu nějak jinak uzavřel čípek a tak jsem hodně trpěla i kontaktním krvácením při sexu a to bylo teprve psycho, to ti povím, že to bylo tolik krve, že jsem kolikrát fakt byla vyděšená i já (a co teprve partner)...... před porodem se mi to nikdy v životě nestalo. Paradoxně po revizi v říjnu, jak se čípek uzavíral znovu, tak se to zlepšilo. Beru to tak, že i tohle zlé bylo k něčemu dobré....
@simi1510 já už rači ničemu nevěřím jen chci bejt zdravá 😞a neřešit věci který nechápu.Myslela jsem že se tělo uzdravilo a oni toto.
@sedlackovak všechno je zásah pro tělo a vzpamatovává se z toho nějak... A vezmi si, že si nemusela podstoupit revizi... Co třeba pak mám říkat já? To "šestinedělí"? To byl horor pro mě, nevěděla jsem co se děje, co a jak... Tenkrát jsem měla i hrozný záchvat na chalupě a to se doma báli, co se děje a chtěli mě hodit na pohotovost...
Chce to čas hele. Bereš nějaké vitamíny?
@kstablova je to těžké minulý měsíc jsem ovulaci asi neměla a teď jsem byla šťastná že ji mám a teď zase toto.Když jsem potratila hodně jsem krvacela,měla jsem čípek hodně prokrvacenej a pak prý velký henaton tak mám prostě strach když krvacím jinak než při Ms
@simi1510 já měla 6 nedělí ukázkové Veru beru jen kyselinu listovou,doktor říkal že mám brát jen toto
@sedlackovak a ten hematom zmizel?

@simi1510 ty jo, ty tento mesic válíš😄co to je?nezkusíš i těhotenský?i když to je ještě brzo,ne?