Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Cokoliv a kdo se toho ujme? Já ani momentalne nevím, jak se tu zakládá nová diskuse... 😕
teď jsem na to koukala a nemůžu najít kde se to zakládá sakra
Mrknu na to ...
Už asi vím... Jít na kategorie a tam nahoře v rohu pravým založit diskusi... A pak zadat se do nějaké té kategorie... A jméno tedy ty kecy, drby a nápady? 😀
Jo jo
Ahojky, nezbývá některé doma inofolic a folandrol? koupila bych 🙂 díky
@luciestancova Ne ☹
Tady je dneska nějaký klidek😉😀
jsem tuuu 😉
Je tu někdo
Tak co, jak to u vás vypadá??? Já mám už tak divně v břiše, takovy tlaceni pri namaze, takže čekám, že to ,,brzy,, přijde, teda mě občas zlobí břicho i pět dni předem, takže tomu dávám max. týden...
Holky, snad položím otázku srozumitelně, už jsem zoufalá..
Dneska mám 23 DC a ovulace nikde.. (mám nepravidelné cykly, ale takhle dlouho jsem ovulaci ještě neměla).
jakou jste měli maximální dobu ovulace vy? Mám ještě doufat, že přijde? ☹ ☹
@luciestancova a kolik ti je
@luciestancova Já si myslím, že ovulace může přijít opravdu kdykoliv, zvláště při tvých nepravidelných cyklech, někdo ovuluje i při menstruaci, teď to chce opravdu jen testovat... Anovulacni cyklus ale může být také, ten probíhá jednou za čas i u zdravých lidí... Co se týká mně, já tedy ovulacni testy dělala jen dvakrát, teď v září a v únoru, tam mi to sedí na ten 15.d.c. Ale maximum nevím, opravdu ale ovulace je nevyzpytatelna.
@nada1985 je mi 26
@luciestancova me je 30 a 8 let toužíme po miminko
@nada1985 my se snažíme cca rok
@luciestancova testuj dále, OVU se může dostavit pokaždé jinak, já testuji dva měsíce a mám mezi sebou rozstřel 6 dní....
@luciestancova jak říkala renmilka, tak ovulace fakt může přijít kdykoliv, testuj dál a pokud budeš mít anovulační cyklus taky žádná tragedie, 1-2 v roce se to stát může, nezofej!🙂
Ja tu měla ještě dva ovutesty a nedalo mi to a jeden jsem si schválně po osmi dnech udělala, jak to vyjde 😝 Zkušenost mám jen z února, kdy tedy dva dny po pozitivním bylo snehobilo... Hodim to pak sem...

@renmilka jasmina09 tak to založíme třeba kecy, drby a nápady 😉