Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@arielka222 to je super! Drzim pesti!!!!
@simi1510
@evzenie2016 tak mě vezme na krev až ve čtvrtek ráno 🙂 Takže musím počkat, no....
@terka228 ve čtvrtek joooooo? Neodporuje to lidským právům? To je mučenííííííí! A tak nezkusíš dneska digitál, ať na nás hezky svítí? 🙂 Čárky už jsou parádní!
@evzenie2016 no, taky jsem zklamaná....
asi ho zkusím, ale jedině poobědě, teď jedu s Lukáškem na logopedii... ve čtvrtek tam nebylo nic, takže teď by tam mělo být 1-2. Doufám, že to tam bude, když testy sílí...i když dnes je tedy stejný jako včera...
@terka228 Já věřím, že už tam budeee! 🙂 A z Dr. jsem vyloženě mrzutá...no jo no, to je furt to nekonečné čekání...
@evzenie2016 no zatím dnešní test z rána...
@terka228 Krááásnýýý! Super čárky!
@terka228 juchuuuuu. Supeeeeer! Mám radoooost velikooou a gratulujiiii! 😍
Holky, já si oddychnu, až tam bude 2-3....takhle jsem to měla loni a odešlo to...ale pravda je, že jsem neměla takové čárky, jako včera a dnes a digi jsem tenkrát dělala až asi 35DC.
Takže budu muset koupit ještě jeden.....ach jo, chtěla jsem vydržet, ale do příštího týdne je faaaakt daleko !!! 😀
@terka228 je super. To vypadá dobře. Taky se na něj chystám už mám doma v zásobě. Ale prubnu ho až příští týden 🙂
@arielka222 Děkuji 🙂
Tvůj test vypadá ale taky moc nadějně !!!! Taky moc držím palečky !!!
@terka228 děkuji. Dneska by měla dorazit ms 🙂 hlavně aby se to udrželo a test sílil. Ve středu prubnu zase 🙂

@arielka222 ahoj, ty jo super!! to vypadá nadějně!!=)) držím palečky, čárka je krásná, jde vidět dobře=))😍