Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holkyyy ja vim, ze se to nema a hlavne tak brzo atd.. Sama nevim co jsem cekala :/ ale proste vidim u sebe nejake zmeny co driv nebyly vzdy jsem testovala az v dobe ms no ale dnes? Jsem to nezvladla.. Tak co rikate? Nemuzu si pomoct neco malo tam je bych sama rekla jsem tedy 8dpo takze jeste 5dnu do ms :/ ale tenhle mes mi prijde cely jiny... Verim, ze jste tady nektere dost zdatne lovkyne :D
Holky, tak jsem zase trošku vyděšená....na papíře jsem teď měla takový hnědý hlen maličko....ach jo...tak jsem volala na gynekologii, tak kdyby se mi to rozjelo víc, mám hned nastoupit do nemocnice, a kdyby ne, tak zítra mám dorazit k ní k doktorce....
Jinak test mi dnes trošku zesílil, tak jsem měla radost a teď toto...
@terka228 Udrziiii Teriiii! Zítra držím pěsti u Dr.,snad je to jen zapomenuté MS špinění a bude vsechno v poradkuuu!
@evzenie2016 Děkuji, úplně se bojím jít na záchod 😒
A přitom dnešní test posílil... Dám vědět, půjdu tam hned na 8:30. Odvezu Lukáška do školy a hned jedu zpět do Chomutova k Dr. Sestra mě v telefonu docela odbyla, ale hned volala zpátky doktorka....tak jsem ráda za její zájem 🙂
@evzenie2016 A děkuji moc za ❤ 🙂
@terka228 To bude dooobryyyyy! Musiiii! Držím všechno, co mám a musí se to povést 🙂
@terka228 A hlavně Dr. hlídej joooo, víš, že se jí s tím UTZ nedá moc věřit 😂
Holky sice jsem si rikala ze nebudu testovat každý den, ale já mám takový strach aby ti bylo teď vše v pořádku. Ale testiky sili jeden je ze včerejška a teď s dneska ;)

@terka228 jupíííí
je vás teda fakt hodně! Paráda! pak nám sem hodte fotečky z UZ :D