icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

jullli
25. led 2017

Ahoj holky tak ja nevim :/ 9dpo takovy pokles? Ze by ms nebo uhnizdeni? Kdyz do ms jeste 4-5dnu :( a co ten vcerejsi test to je pak blbost, no je fakt ze to byla nejaka noname znacka . tak jsem ted udelala jeste maxe. Je fakt ze ja bych asi vykoukala vse.. Kazdopadne nechapu tu teplotu? A celkem mi spadly iluze :/ no ted asi jen cekat

evabeda
25. led 2017

@jullli já tam teda nic nevidím:( ale 9DPO je ještě brzo!uvidíš co teplota zítra..

jullli
25. led 2017

@evabeda test mi nevadi ;) to si myslim ze ten vcerejsi noname byl vadny. Spis mi vadi teplota jeste mi to nikdy tak brzo nespadlo teplota mi pada v den ms nebo druhy den

terka228
25. led 2017

@jullli 9dní je optavdu brzy!!!! Vydrž do zítřka,jestli se zvedne...Držím moc palečky!!!

jullli
25. led 2017

@terka228 ja vim ;) dekuji snad se teppota umoudri a pokid ano tal snad to bude neco znamenat..

simi1510
25. led 2017

@dasa.77 je to moje kočka, dostala jsem ji k 20tinam, ale je fixovana na segru, a nesnáší změny. Tak jsem ji nechala s ni doma no. Ale chybí mi chlupatka. A pritel nechce do bytu jinou ☹

simi1510
25. led 2017

@jullli musis hold cekat ☹ treba to byla chyba v mereni a byla si zmrzla 😉 uvidis co bude 🙂

terka228
25. led 2017

Holky,takže krev odebrána,výsledek bude odpoledne.Možná tam viděla váček,ale prý je brzy...to vím.Když bude test pozitivní,navíšíme dávku Gyndprodylu na 3x denně.Když by byl negativní,vysadit léky a čekat na mz.Když by pak mz nepřišla,přijít na injekci...tak snad bude pozitivní stejně jako můj test ráno...

simi1510
25. led 2017

@terka228 drzim moc pesti a at kouka byt pozitivni! Zasloužila by sis aby to bylo konecne vse ok 🙂

simi1510
25. led 2017

Muj

vanea
25. led 2017

@terka228 no jestli možná něco viděla, tak to musí být dobrý, už jednou si ho chudáka spletla s přicházející ovulací, to už by ho mohla poznat, když na něj kouká podruhé🙂) určitě to bude v pořádku, musí! testíky krásně sílí, špinění ustalo! se mu u tebe líbí =) držím palce hrozně moc!!!

jullli
25. led 2017

@terka228 no ty uz mas krasne dalnice byt to jiny test tak opravdu dalnice ;)
@simi1510 drzi se drzi za par dnu ms co? Teda ktera snad nedorqzi.

simi1510
25. led 2017

@jullli cca za 3-4 dny by mela v teorii prijit no. Tak jsem zvedava no

jullli
25. led 2017

@simi1510 tak treba se rozhodne neprijit :D

simi1510
25. led 2017

@jullli Kez by se to povedlo no 🙂

janina92
25. led 2017

Ahoj prikladam dalsi foto ovu testu z dneska, myslim ze docela sili ☺ zeptam se, v den kdy je pozitivni test tak probiha zaroven ovu, a nebo ovulace teprve nastane?? Moc dekuji za odpoved ☺

vanea
25. led 2017

@janina92 po pozitivním testu nastane ovulace za 12-48 hodin🙂

janina92
25. led 2017

Tak to je skvely, pac se s manzelem uvidime az v patek ☺ mooc dekuji ☺ snad to to ovu fakt je 😀 ❤ dekuji za odpoved

vanea
25. led 2017

@janina92 jj, viděla bych to podle barvy na ovulku v pá-so, uvidíš jestli to ještě zesílí (tedy toto ještě nebude pozitivní test) a nebo zeslábne, to by znamenalo, že pravděpodobně je pozitivní testík dnešní🙂

janina92
25. led 2017

@vanea ona ani ta kontrolni carka neni nejak extra silna, prakticky bych rekla, ze jsou tedy temer stejne silny, tak uvidime, navic zitra jdu k tomu doktorovi tak treba mi ji potvrdi ☺

terka228
25. led 2017

@simi1510 No, krásný graf !!!! Takže za pár dnů se těším na Tvoje testíky 😀

evzenie2016
25. led 2017

@terka228 Teriiii, to bude dobrýýýý! Na odpolení výsledky se moc těším. Ať Ti konečně můžeme gratulovat už jako opravdu 🙂 Test krásně posílil, to bude dobréééééé!

terka228
25. led 2017

@vanea No, taky doufám, že pozitivní bude, když jsou i ty testy....i jak do mně koukala, tak říkala, že je vše čisté, nic nekrvácí, tak UFFFF !!!!!!

vanea
25. led 2017

@terka228 noo tak to je super!!! těším se na výsledky!🙂 říkala dr. něco k tomu, že to co viděla minule asi ovulace nebyla?=))
a už jsem taky nervní, se asi příštího týdne nedočkám :D docela se toho bojím😖

simi1510
25. led 2017

@terka228 kééééž by hele 🙂

evzenie2016
25. led 2017

@terka228 Tak supeeer! To vypadá dobřřřeeee! Já včera usnula tak okamžitě, že jsem si zapomněla vzít progesteron. Ale dočetla jsem se v návodu, že když se vynechá jedna dávka, tak se nemá nahrazovat, tak snad to bude ok. Doktor už uvažoval, že mi ho ani nedá, pak mi ho preventivně ještě napsal, tak doufám, že jednodenní výpadek fazolku nijak nerozhází. Ale byla jsem přesvědčená, že jsem ho normálně naaplikovala a ráno se jdu zbavit nerozpuštěných zbytků a ono nic...pak mi došlo, že jsem si ho nachystala do šuplíku a pak fakt nic 😀 Jooooooo, mozek, to je vynález...ale chce ho to používat...alespoň občas 🙂

pujolka26
25. led 2017

Holky nejsem v tom tak zběhlá, ale na gyndě Vám dr řekne, kdy zhruba proběhne či proběhla ovulace?

evabeda
25. led 2017

koukám, že se to tu pěkně roztěhotnilo🙂) všem vám to moc přeju a budu sledovat další vývoj🙂 já na to tento měsíc prdím..zaprvé jsem měla střevní chřipku, ted ji vystřídala asi angína..takže bůhví, jestli to vůbec tento měsíc zvládnu, zatím jsem 9DC, ovulace by teoreticky byla příští týden, ale měřit asi nebudu, to čekání a doufání a zklamání mě deptá.

terka228
25. led 2017

Holky, takže pozitivní to je a hodnotu sestřička nevěděla přesně, jen že je to kolem 100 a v pondělí mám přijít na další odběr....to budou nervy.... Doufám, že je ta hodnota v pořádku...

terka228
25. led 2017

Jinak zase trošku hnědýho hlenu.....ale dávku léku jsem tedy navýšila, tak uvidíme...

Strana