Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Ale těhulák zkoušet nebudu. I u první dcery jsem měla ducha až v den vynechání MS a u toho nepodařeného to stejné. Takže ovulák ano, těhulák zatím určitě ne 🙂
@arielka222 myslím, že dokud to nejsou silné křeče a nekrvácíš tak je to v pořádku... Ale když je to časté a znervózňovalo by tě to, zašla bych s tím pro klid duše k doktoru 🙂 Já jsem takový stresor totiž 😀 jinak krásně to sílí ❤
@deli_lah úplně krece k nevydrženi to nejsou. Jen občas mě tom chytne, teď je to stejné bud a nebo...takže k dr se mi chodit nechce ( i kdyz jsem taky hrozny plasan 😂) mám tam v planu jít až za tři týdny 🙂 to už by melo byt hned jasno jestli je vše ok...tak doufám ze to vydržím 🙂
Jinak ti to hezky sili, mě ukázal pepino tehu jako první a carka byla hezka..tak drzim palečky ;)
Holky jak je to s vlhkostí pipi? hledala jsem na netu, ale hodně se to liší. Moc ty hleny nekoumu ... kdy jaký bývá?
@arielka222 já měla včera jiný test o trochu lepší, vím že třeba mamatesty na mě moc nefungují 😀 nevím co se mnou je, že nemůžu mít silnější čárky hned -_- 😀 už jsem i přemýšlela kdy se objednat k doktorce, abych měla už aspoň jasno... Ale kdyžtak tu mám ještě ten digi 😂
@deli_lah jojo digitální mám nachystaný na příští týden ;) a pak uz testovat nebudu..jinak mě právě nejlíp ukazují ty mamatesty 😁 zvláštní no 🙂
@arielka222 já přemýšlím, jestli ten digi neudělat zítra... ať mám klid v duši 😀 a kdyžtak si zavolám doktorce rovnou... ale stejně se pořád bojím, co se tam ukáže...
@arielka222 jéé to je paráda :D sílí to ukázkově🙂) ty MS bolesti jsem měla taky, odešly s "odchodem" MS🙂 (prostě v době, kdy by mi normálně ms končila:D)
@kotito já to kdysi zjišťovala ale pak jsem zjistila, že to mám úplně jinak, tak jsem to zas úspěšně zapomněla :D našla jsem teď tohle:
Neplodný hlen: Po menstruaci je hlen hustší a lepivý a znesnadňuje spermiím oplodnění.
Mírně plodný hlen: V této fázi je hlen stále hustý a krémový, ale není dost dobře možné, aby jím spermie prošly.
Plodný hlen: V této fázi je hlen vodnatý a kluzký. Vaše tělo se připravuje na ovulaci. Jde o druhý nejplodnější hlen. Někdy může vypadat jako moč.
Vysoce plodný hlen: V této fázi má hlen konzistenci vaječného bílku. Tento hlen usnadňuje spermiím cestu k oplodnění vajíčka. V tuto doby byste se mohli pokusit otěhotnět.
Neplodný hlen: V této fázi se hlen mění opět na neplodný.
Menstruace: Během menstruace se tělo zbavuje děložní stěny a neoplodněného vajíčka.

@simi1510 skvělé 🙂. Tak já loni třičtvrtě roku čekala až do loňskýho září aspoň na jednu ovulaci, ta sice byla, ale s těhu to nevyšlo (revize) a teď jako rovnou dvě? Mě by stačila jen jedna pořádná 😀 se šťastným koncem 😀