icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

kstablova
25. led 2017

@simi1510 skvělé 🙂. Tak já loni třičtvrtě roku čekala až do loňskýho září aspoň na jednu ovulaci, ta sice byla, ale s těhu to nevyšlo (revize) a teď jako rovnou dvě? Mě by stačila jen jedna pořádná 😀 se šťastným koncem 😀

jullli
25. led 2017

@kstablova no mozne je fakt vse 🙂 kazdopadne bych tedy rekla podle vsech priznaku ze jsi dnes 8dpo jako simi 🙂

kstablova
25. led 2017

@jullli super. těch teprve 5 DPO mě totiž hrozně nervuje 😀 😀 😀

simi1510
25. led 2017

@kstablova
@jullli

to vypadá, že máme zajímavé momenty v tomto cyklu každá 😀

kstablova
25. led 2017

Ale těhulák zkoušet nebudu. I u první dcery jsem měla ducha až v den vynechání MS a u toho nepodařeného to stejné. Takže ovulák ano, těhulák zatím určitě ne 🙂

jullli
25. led 2017

@simi1510 no to teda :D doufam ze bude 100% uspesnost :D

jullli
25. led 2017

@kstablova a jak dlouhpu mas lf?

simi1510
25. led 2017

@kstablova jooooo to kdybych věděla, kdy se mi u toho prvního nepovedeného mohla ukazovat čárka poprvé... to nevím 😀 přišla jsem na to až po cca týdnu od vynechání, kdy jsem si říkala, že to zas je jen zpoždění a kašlu na to všechno 😀

simi1510
25. led 2017

@jullli kdyby ne, dáme reparát, ne? 😀 ale otázka kdo pak propadl - naše vajíčko nebo jejich spermie? 😀

kstablova
25. led 2017

@simi1510
@jullli
To by bylo, aby nebylo!!! 😀

kstablova
25. led 2017

@jullli tak ovulaci podle testů a teploty mívám 14DC a cyklus 28DC. Takže LF 14 dní. Minulý měsíc ale bylo cca 3 dny zpoždění, tak uvidím. Přece jen to byla teprve druhá porevizní MS, třeba se to ustálí jinak 🙂

jullli
25. led 2017

@kstablova jasne to muze byt jeste jakkoliv 🙂 oki holky@simi1510 dobrou letim do pelechu zitra drzte palce :D snad aspon taaa smouha..

kstablova
25. led 2017

@jullli držím a pak ukaž jo? 🙂
Dobrou ženy 🙂

jullli
25. led 2017

@kstablova urcite odvedu syna do skolky a vrhnu se na to 🙂 teda pokud bude teplota nahore :O pokid ne tak nema cenu

simi1510
25. led 2017

@jullli
@kstablova

dobrou a jsem zvědavá 🙂

jinak já musím vstávat ráno dřív,... tak to nevím, co udělá teplota,... aby se to dalo porovnávat :-/

jullli
25. led 2017

@simi1510 pokid vis ze vstavas jinak poznac to a pokid je to treba hodinka pricti 0,1 nekde jsem to cetla

simi1510
26. led 2017

Dneska vstavani o dve a neco hodiny dříve. Tak jsem zkusila tedy aplikovat pravidlo za každou hodinu 0,1 stupně a vyslo mi toto

arielka222
26. led 2017

Tak jsem zkousela dnes další testik a myslím ze sili ;) Jen mě trosku děsí ze me občas hrozně chytne břicho jako pri silnější ms, v noci me to i vzbudilo. Mela jste to taky tak některá?

deli_lah
26. led 2017

@arielka222 myslím, že dokud to nejsou silné křeče a nekrvácíš tak je to v pořádku... Ale když je to časté a znervózňovalo by tě to, zašla bych s tím pro klid duše k doktoru 🙂 Já jsem takový stresor totiž 😀 jinak krásně to sílí ❤

deli_lah
26. led 2017

Tak i ten pepino, co nemá moc barviva trochu zesílil ze skoro nula ducha na slabší čárečku 😀

jullli
26. led 2017

@deli_lah krasne sili a jinak u prvniho tehu ksem mela krece asi do 5tt a to fest v nici jsem we budila...
@simi1510 pekna teplotka ja uz ksem zase zpatly nahore... Takze bud nejaly vypadek vcera a nebo nidace
.. Keezby 🙂

arielka222
26. led 2017

@deli_lah úplně krece k nevydrženi to nejsou. Jen občas mě tom chytne, teď je to stejné bud a nebo...takže k dr se mi chodit nechce ( i kdyz jsem taky hrozny plasan 😂) mám tam v planu jít až za tři týdny 🙂 to už by melo byt hned jasno jestli je vše ok...tak doufám ze to vydržím 🙂
Jinak ti to hezky sili, mě ukázal pepino tehu jako první a carka byla hezka..tak drzim palečky ;)

jullli
26. led 2017
kotito
26. led 2017

Holky jak je to s vlhkostí pipi? hledala jsem na netu, ale hodně se to liší. Moc ty hleny nekoumu ... kdy jaký bývá?

deli_lah
26. led 2017

@arielka222 já měla včera jiný test o trochu lepší, vím že třeba mamatesty na mě moc nefungují 😀 nevím co se mnou je, že nemůžu mít silnější čárky hned -_- 😀 už jsem i přemýšlela kdy se objednat k doktorce, abych měla už aspoň jasno... Ale kdyžtak tu mám ještě ten digi 😂

deli_lah
26. led 2017

@jullli já se zatím v noci budím akorát na záchod 😀 Ale už jsem měla i takové slabší ms bolesti, to jsem myslela že už je tady a ono nic... 🙂

arielka222
26. led 2017

@deli_lah jojo digitální mám nachystaný na příští týden ;) a pak uz testovat nebudu..jinak mě právě nejlíp ukazují ty mamatesty 😁 zvláštní no 🙂

deli_lah
26. led 2017

@arielka222 já přemýšlím, jestli ten digi neudělat zítra... ať mám klid v duši 😀 a kdyžtak si zavolám doktorce rovnou... ale stejně se pořád bojím, co se tam ukáže...

vanea
26. led 2017

@arielka222 jéé to je paráda :D sílí to ukázkově🙂) ty MS bolesti jsem měla taky, odešly s "odchodem" MS🙂 (prostě v době, kdy by mi normálně ms končila:D)

vanea
26. led 2017

@kotito já to kdysi zjišťovala ale pak jsem zjistila, že to mám úplně jinak, tak jsem to zas úspěšně zapomněla :D našla jsem teď tohle:
Neplodný hlen: Po menstruaci je hlen hustší a lepivý a znesnadňuje spermiím oplodnění.
Mírně plodný hlen: V této fázi je hlen stále hustý a krémový, ale není dost dobře možné, aby jím spermie prošly.
Plodný hlen: V této fázi je hlen vodnatý a kluzký. Vaše tělo se připravuje na ovulaci. Jde o druhý nejplodnější hlen. Někdy může vypadat jako moč.
Vysoce plodný hlen: V této fázi má hlen konzistenci vaječného bílku. Tento hlen usnadňuje spermiím cestu k oplodnění vajíčka. V tuto doby byste se mohli pokusit otěhotnět.
Neplodný hlen: V této fázi se hlen mění opět na neplodný.
Menstruace: Během menstruace se tělo zbavuje děložní stěny a neoplodněného vajíčka.

Strana